• Autor
    Odp.
  • Hulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Z Perfecty fajne są cukrowe, i włażnie sobie przypomniałam, że miałam kupic je w hebe bo była promocja. Too late.:(

Majka202
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Antybakteryjny morelowy do cery tłustej i trądzikowej Sorayi jest żwietny :). Z kolekcji świat Natury. Bardzo dobrze oczyszcza i przy regularnym stosowaniu poprawia zdecydowanie kondycje skóry. Cała ta seria świat Natury jest udana. Na zdjęciu moje ulubione kosmetyki z tej serii.
    Mleczka do ciała są boskie

Alicja1
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Nie wiem jak w Warszawie ale w Poznaniu polecam ASPAZJA – Instytut Zdrowia i Urody. Na pewno zaproponują skuteczny zabieg dla każdej pani i pana też 😉

AdusiaM
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Moje znajome poddały się zabiegowi mikrodermabrazji w Centrum Elite w Wawie i bardzo sobie chwalą.

filipinka40
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Najlepiej cukrowy owocowy ostatnio miałam czekoladowy super

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Jak dla mnie kawa z oliwą z oliwek

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Warto wykonywać peelingi w domu, jednak raz na jakiż czas należy wybrać się do gabinetu i poddać profesjonalnemu peelingowi. Pozwoli to na głębsze oczyszczenie oraz spowoduje, że stosowane preparaty nawilżające będą się lepiej wchłaniać.

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja lubię peelingi z The Body Shop, szczególnie te z dodatkiem masła shea.

reddragon
    Member
    • Pasjonat

albo sól gorzka 😉

korta
    Participant
    • Tematów: 27
    • Odp.: 157
    • Zapaleniec

Peeling Thalasso od HB – super efekt daje, wiem jak mocno sobie z jego pomocą odmieniłam wygląd cery. Teraz ona jest diametralnie inna, mocno odmieniona, wygląda fajnie i zdrowo, ale oczywiście dla uzyskania czegoś takiego musiałam się trochę napracować. Najbarddziej chodziło o systematyczność.

reddragon
    Member
    • Pasjonat

Peeling czego ??
    Ja osobiście wolę sama sobie zrobić

korta
    Participant
    • Tematów: 27
    • Odp.: 157
    • Zapaleniec

THALASSO PEELING od HB – systematycznie stosowany, jakościowy kosmetyk przyniesie dobre efekty dosyć szybko. Kwestia odpowiedniego podejścia do siebie, do pielęgnacji i kupowanych produktów. Nie kupujcie byle czego, to wtedy wszystko będzie w porządku.

Anita102
    Participant
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jeśli chodzi o profesjonalny peeling w gabinecie to polecam klinikę Unident Union. Jestem bardzo zadowolona z zabiegów, które tam wykonywałam. Ostatnim był właśnie peeling na przebarwienia, który już po pierwszym zastosowaniu przyniósł oczekiwany efekt. Skóra jest zregenerowana, koloryt ujednolicony i wyraźnie spłyciły się zmarszczki.

Adeka
    Participant
    • Odp.: 18
    • Bywalec

ja zawsze sama sobie robię w domu

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Skuteczny peeling?"

Przewiń na górę