- AutorOdp.
- 20 stycznia 2013 at 20:57
Z Perfecty fajne są cukrowe, i włażnie sobie przypomniałam, że miałam kupic je w hebe bo była promocja. Too late.:(
2 września 2013 at 17:50Antybakteryjny morelowy do cery tłustej i trądzikowej Sorayi jest żwietny :). Z kolekcji świat Natury. Bardzo dobrze oczyszcza i przy regularnym stosowaniu poprawia zdecydowanie kondycje skóry. Cała ta seria świat Natury jest udana. Na zdjęciu moje ulubione kosmetyki z tej serii.
Mleczka do ciała są boskie1 października 2013 at 12:17Nie wiem jak w Warszawie ale w Poznaniu polecam ASPAZJA – Instytut Zdrowia i Urody. Na pewno zaproponują skuteczny zabieg dla każdej pani i pana też 😉
18 grudnia 2013 at 12:55Moje znajome poddały się zabiegowi mikrodermabrazji w Centrum Elite w Wawie i bardzo sobie chwalą.
30 grudnia 2013 at 13:31Najlepiej cukrowy owocowy ostatnio miałam czekoladowy super
6 października 2014 at 10:14Jak dla mnie kawa z oliwą z oliwek
5 listopada 2014 at 10:12Warto wykonywać peelingi w domu, jednak raz na jakiż czas należy wybrać się do gabinetu i poddać profesjonalnemu peelingowi. Pozwoli to na głębsze oczyszczenie oraz spowoduje, że stosowane preparaty nawilżające będą się lepiej wchłaniać.
6 listopada 2014 at 09:55Ja lubię peelingi z The Body Shop, szczególnie te z dodatkiem masła shea.
7 listopada 2014 at 14:59albo sól gorzka 😉
18 sierpnia 2017 at 13:20Peeling Thalasso od HB – super efekt daje, wiem jak mocno sobie z jego pomocą odmieniłam wygląd cery. Teraz ona jest diametralnie inna, mocno odmieniona, wygląda fajnie i zdrowo, ale oczywiście dla uzyskania czegoś takiego musiałam się trochę napracować. Najbarddziej chodziło o systematyczność.
22 sierpnia 2017 at 21:47Peeling czego ??
Ja osobiście wolę sama sobie zrobić12 grudnia 2017 at 13:42THALASSO PEELING od HB – systematycznie stosowany, jakościowy kosmetyk przyniesie dobre efekty dosyć szybko. Kwestia odpowiedniego podejścia do siebie, do pielęgnacji i kupowanych produktów. Nie kupujcie byle czego, to wtedy wszystko będzie w porządku.
20 kwietnia 2021 at 11:33Jeśli chodzi o profesjonalny peeling w gabinecie to polecam klinikę Unident Union. Jestem bardzo zadowolona z zabiegów, które tam wykonywałam. Ostatnim był właśnie peeling na przebarwienia, który już po pierwszym zastosowaniu przyniósł oczekiwany efekt. Skóra jest zregenerowana, koloryt ujednolicony i wyraźnie spłyciły się zmarszczki.
4 maja 2021 at 13:47ja zawsze sama sobie robię w domu
- AutorOdp.