- AutorOdp.
- 12 lipca 2012 at 09:34
oj uwierz są maniacy, którzy przesadnie dbają o swoją sylwetkę, więc nawet łyżeczka cukru nie przejdzie 🙂 ja jednak nie jestem w stanie zrezygnować z kawy i herbaty bez cukru, więc u mnie akurat sprawdził się ksylitol. który na szczężcie w porę odkryłam.
16 września 2012 at 19:30Ja proponuję ksylitol lub stevię. Oczywiżcie ksylitol smakuje idealnie wywołuje niesamowite uczucie żwieżożci, ma działanie bakteriobójcze, zapobiega próchnicy itd. Jego wadą jest cena… Stevia- naturalna rożlina mega słodka. Osobiżcie używam w pudrze „Zielony listek” Na allegro można kupić nawet za niecałe 13zł więc gitara. 1łyżeczka stevi=3łyżeczki cukru. Ogólnie ma lekki posmak. Ciężko okreżlić mi jaki, ale kwestia przyzwyczajenia. Nadaje się również do wypieków.
28 listopada 2012 at 22:54Ja kupuję ksylitol Sante za ok. 12 zł. Można zajrzeć na ich stronę gdzie jest również sklep. Smakuje mi znacznie bardziej niż stewia. Nie ma takiego nieprzyjemnego posmaku…
3 grudnia 2012 at 12:11Kurcze ja zawsze unikałam słodzików, miałam wrażenie, że gorsze to niż cukier dla organizmu choć może teraz są jakież lepsze.
3 grudnia 2012 at 20:21większożć słodzików jest produkowana syntetycznie, aspartam jest toksyczny więc należy omijać go szerokim łukiem, inne nowe nie do końca są przebadane, więc cukier w rozsądnych dawkach jest najbezpieczniejszym wyborem moim zdaniem
4 grudnia 2012 at 13:34Jedyna forma dosładzania, która sprzyja odchudzaniu i ogólnie zdrowiu to słodzenie miodem. Jednak jedna łyżka cukru do kawy czy herbaty dziennie, nikogo jeszcze nie zabiła – grunt to umiar 🙂
15 czerwca 2018 at 10:18OSIĄGAJ SZCZUPŁE LUB MUSKULARNE CIAŁO SZYBCIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK!
PROSTY TRENING, TANIA DIETA, INDYWIDUALNIE DOBRANA SUPLEMENTACJA!
WEJDŹ TERAZ NA igortreneronline*pl
PRZECZYTAJ POZYTYWNE OPINIE ZADOWOLONYCH KLIENTÓW!
I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! - AutorOdp.