- AutorOdp.
- 19 marca 2007 at 15:30
Jakoż nie chce mi sie wierzyc, że masz kompleksy, skoro jesteż na tyle odważny, aby wyróżniać się fryzurą i strojem…?
A włosy podobają mi się żrednio, wolę takie roztrzepane… 😉22 marca 2007 at 15:27Ja lubie ludzi orginalnych i odważnych! Fryzurka jak najbardzej tak…
Nie przejmuj się ludzmi, dobrze sie czujesz w tej fryzurce to głowa go góry i ruszaj w miasto…22 marca 2007 at 15:29Lubie jeszcze irokezy 😀
24 marca 2007 at 20:10Moim zdaniem pasuje ta fryzura! Ja jestem dziewczyną ale mam irokeza, kiedys nawet byl zielony przez kilka miesiecy. Bedac jeszcze w gimnazjum mialam kompleksy z powodu wygladu, ale tez zle czulam sie podazajac za modą jak rowiesniczki, wzielam wiec do reki golarkę… I nie rozstaję sie z nia do dzis. Znalazlam cos dla siebie i nie przeszkadza mi, ze obcy krytykuja mnie na ulicy. Jesli chodzi o facetow to szukam takich ktorych taki wyglad pociaga. W polsce nie ma ich wielu, ale za granica, gdzie wkrotce bede mieszkac jest zupeeelnie inaczej. Wlosy to jedna z najwspanialszych rzeczy u czlowieka, dzieki nim można wyrazic siebie na zewnatrz.
24 marca 2007 at 22:16Wlosy to jedna z najwspanialszych rzeczy u czlowieka
🙄
dzieki nim można wyrazic siebie na zewnatrz.
Ja na przykład wolę się wyrażać na inne sposoby…
No ale za to pewnie specjalnie oryginalny nie jestem…25 marca 2007 at 12:12Oj Specter! Nie wywijaj na mnie oczyma 🙂 Moze zle to ujelam. Oczywiscie mialam na mysli jedynie wyglad zewnetrzny a nie czlowieka ogolnie. Bo wedlug mnie fryzurą mozna wiele wyrazić i tyle. I nie chodzi tu o to zeby przescigac sie w oryginalnosci tylko znalesc to co nam pasuje… 🙂
6 września 2008 at 15:47Nie przejmuj się zdaniem innych. Trzeba mieć swój własny styl ja uważam, że to oznaka odwagi a okreżlenie „gej” pada tylko z ust nie myżlących, nie tolerancyjnych ciemniaków, którzy obracają się tylko w sferze Nawalić się-szybki sex-nawalić się i tak dalej.
- AutorOdp.