• Autor
    Odp.
  • pokahontaz
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Jakoż nie chce mi sie wierzyc, że masz kompleksy, skoro jesteż na tyle odważny, aby wyróżniać się fryzurą i strojem…?
    A włosy podobają mi się żrednio, wolę takie roztrzepane… 😉

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja lubie ludzi orginalnych i odważnych! Fryzurka jak najbardzej tak…
    Nie przejmuj się ludzmi, dobrze sie czujesz w tej fryzurce to głowa go góry i ruszaj w miasto…

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Lubie jeszcze irokezy 😀

ShootingStar
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Moim zdaniem pasuje ta fryzura! Ja jestem dziewczyną ale mam irokeza, kiedys nawet byl zielony przez kilka miesiecy. Bedac jeszcze w gimnazjum mialam kompleksy z powodu wygladu, ale tez zle czulam sie podazajac za modą jak rowiesniczki, wzielam wiec do reki golarkę… I nie rozstaję sie z nia do dzis. Znalazlam cos dla siebie i nie przeszkadza mi, ze obcy krytykuja mnie na ulicy. Jesli chodzi o facetow to szukam takich ktorych taki wyglad pociaga. W polsce nie ma ich wielu, ale za granica, gdzie wkrotce bede mieszkac jest zupeeelnie inaczej. Wlosy to jedna z najwspanialszych rzeczy u czlowieka, dzieki nim można wyrazic siebie na zewnatrz.

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Wlosy to jedna z najwspanialszych rzeczy u czlowieka

🙄

dzieki nim można wyrazic siebie na zewnatrz.

Ja na przykład wolę się wyrażać na inne sposoby…
    No ale za to pewnie specjalnie oryginalny nie jestem…

ShootingStar
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Oj Specter! Nie wywijaj na mnie oczyma 🙂 Moze zle to ujelam. Oczywiscie mialam na mysli jedynie wyglad zewnetrzny a nie czlowieka ogolnie. Bo wedlug mnie fryzurą mozna wiele wyrazić i tyle. I nie chodzi tu o to zeby przescigac sie w oryginalnosci tylko znalesc to co nam pasuje… 🙂

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Nie przejmuj się zdaniem innych. Trzeba mieć swój własny styl ja uważam, że to oznaka odwagi a okreżlenie „gej” pada tylko z ust nie myżlących, nie tolerancyjnych ciemniaków, którzy obracają się tylko w sferze Nawalić się-szybki sex-nawalić się i tak dalej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Smialabys sie ze mnie jak bys mnie zobaczyla?"

Przewiń na górę