- AutorOdp.
- 19 kwietnia 2007 at 18:01
ostatnio jestem na etapie picia sok贸w.tak,tak..ja mam takie zachcianki,albo kawa,albo soki albo woda 馃槈 odkry艂am dobre soki ale musia艂am je sprawdzic czy rzeczywiscie czy to co pisza na opakowaniu jest prawda xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ale jednak tak.A Wy ? macie moje drogie swoje ulubione soczki ??? wiecej pijecie klarownych czy metnych ?
20 kwietnia 2007 at 11:50ja pije dosc duzo sokow ale nie mam zadych ulubionych pije to co popadnie 馃榾
23 kwietnia 2007 at 09:35ale wiesz – pijesz co popadnie i nie zastanawia艂a偶 si臋 czy np.to co pisze producent jest np.zgodne z tym co jest w kartonie. ja zawsze kusze si臋 na te witaminy ,b艂onnik tylko potem sobie mysle czy rzeczywi偶cie to wszystko jest w tym soku.
19 maja 2007 at 16:18A ja czesto pije i lubie sok pomaranczowy Tmbarka albo moj ulubiony to multiwitamina tarczyna. Kubus tez dobry! 馃槅
19 maja 2007 at 16:32ja tez lubie kubusia ale tez nie pogardze innymi sokami np tarczyna czy jakiegos innego porducenta:) luubie soki:)
19 maja 2007 at 19:57Ja lubi臋 Tymbarki pomara艅czowe i Kubusia o smaku marchewkowo-jab艂kowo-bananowym (smakuje jak Bobofrut,kt贸ry pi艂am jako dziecko 馃榾 )
19 maja 2007 at 20:56Wszelkie NEKTARY pomara艅czowe, lubi臋 te偶 sok jab艂kowy oraz Tymbarka mi臋towo-jab艂kowego, oraz wszelkie g臋ste karotki 馃檪
20 maja 2007 at 16:34ja tam zadnych tanich sokow nie pije bo czuc w tym chemie.. jak juz mam pic to horteks albo tymbark ale tylko wybrane soki….
20 maja 2007 at 17:43tymbarki jablko mieta sa super extra ale prawdziwym krolem dla mnie jest tarczyn czarna pozeczka 馃榾
28 lipca 2007 at 15:29strasznie lubie soki warzywne z dodatkiem jablek tylko ze strasznie drogie za 500ml 3 zl:(:(:(i ta cena mnie tak dobija czasami ze nie kupuje ich czesto ostatnio.zreszta pije rozne ale najbardziej nie lubie zgrejfrotow moj chlopak czasami tak specjalnie kupuje i kiedy prosi mnie bym troszku wypila to ja sie kwasze jka glupia miny szczelam bo to naprawde be be jest a on ma za to niezly ubaw:):)
28 lipca 2007 at 17:53Zawsze pij臋 szklank臋 soku marchwiowo-owocowego… Kiedy偶 pi艂am regularnie du偶o innych sok贸w, g艂贸wnie grejpfrutowe, bo wszystkie inne by艂y dla mnie za s艂odkie, wi臋c przerzuci艂am si臋 na wody smakowe.
30 lipca 2007 at 09:09ja pij臋 soki z dodatkiem marchwi ale zrobione 偶wie偶e przeze mnie. G艂贸wnym moim napojem to s膮 soki i woda czasami owocowa herbatka i rzadko kawa.
23 sierpnia 2007 at 10:45ja pijam przede wsystkim duzo wody niegazowanej , kawy wogole tylko czasem jakas rozpuszczalna ale to chyba raz na trzy mies ! a do tego duzo ziol m.in: melise , zielona herbate, rumianek, miete , lipe i dziurawiec ! a co do sokow to czesto jablkowy i pomaranczowy lub marchwiowy 馃榾 owszem najlepsze sa soki domowej roboty bo nie zawieraja konserwantow! ale mozna takie kupic sa takie soki warzywne JEDNODNIOWE kosztuja ok2zl ale mi osobiscie nie smakuja!
23 sierpnia 2007 at 10:52Ja pijam glownie wode mineralna, ale jezeli chodzi i soki to lubie przezierowe np.kubus a z takich zwyklych to najczesciej pijam jablkowe 馃槈
Jednodniowe soki sa pyszne, niestety nie na moja kieszen…Heh23 kwietnia 2008 at 14:50Soki Hortex sa dobre, tarczyn no i tymbark.
- AutorOdp.