• Autor
    Odp.
  • Niuszka86
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

A ja uwielbiam sok z 偶urawiny 馃榾 I to naturalny, bez zadnych tam dodatk贸w i s艂odzik贸w – kwa偶ny jak stopindziesi膮t ale jaki zdrowy 馃檪

Jak ju偶 pij臋 soki, to wyci偶ni臋te w domu- z marchewki czy jablek.Tak to mineralna, zawsze mam przy sobie litrow膮 butelk臋.

Zelka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Ja w艂asnie popijam Pysia a og贸lnie uwielbiam soki z samej marchewki ale ostatnio na p贸艂kach ich nie widuje;/ pozatym woda mineralna gazowana;] i herbata mi臋towa mmmm;]

monika22
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja uwielbiam sok bananowy z sokiem z czarnej porzeczki,ale te dwa osobno tez sa pyszne:)
    Choc musze przyznac ze juz od ponad 15 lat pijam najcz臋偶ciej sok jab艂kowy,teraz m贸j ulubiony to z firmy tymbark:)Polecam:)

Czersi
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 622
    • Zas艂u偶ony

Od czasu gdy si臋 dowiedzia艂am ile cukru jest w tych wszystkich sokach to raczej ich unikam.Preferuj臋 wod臋 mineraln膮, owoce w naturalnej postaci lub sok zrobiony w艂asnor臋cznie w domu.

Beema7
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Sok jest tylko jeden – BANANOWY 馃榾 no, moze jeszcze grapefruit 馃榾 .

Assha
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Uwielbiam soki 馃檪
    szczeg贸lnie smakuje mi pomara艅czowy, a najlepiej jak nalewam go z prze藕roczystego dzbanka- taki fetysz 馃槈

SoniaLK
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja te偶 uwielbiam soki 馃檪 – ale jestem za tym, aby w miar臋 mo偶liwo偶ci robi膰 je samemu. Wiem, 偶e nie zawsze jest to mo偶liwe, ale je偶li si臋 ma czas, to warto.

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Nie robi臋 sok贸w sama, nie mam na to czasu ani odpowiedniego sprz臋tu. Ale lubi臋 dobre soki, od czasu do czasu kupuj臋 takie warzywne tymbark Vega, smaczne i zdrowe. Prawdziwa bomba witaminowa, a jak smakuj膮 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " soki"

Przewi艅 na g贸r臋