- AutorOdp.
- 21 maja 2008 at 07:06
A ja uwielbiam sok z 偶urawiny 馃榾 I to naturalny, bez zadnych tam dodatk贸w i s艂odzik贸w – kwa偶ny jak stopindziesi膮t ale jaki zdrowy 馃檪
Jak ju偶 pij臋 soki, to wyci偶ni臋te w domu- z marchewki czy jablek.Tak to mineralna, zawsze mam przy sobie litrow膮 butelk臋.
21 maja 2008 at 16:26Ja w艂asnie popijam Pysia
a og贸lnie uwielbiam soki z samej marchewki ale ostatnio na p贸艂kach ich nie widuje;/ pozatym woda mineralna gazowana;] i herbata mi臋towa mmmm;] 19 maja 2009 at 21:06ja uwielbiam sok bananowy z sokiem z czarnej porzeczki,ale te dwa osobno tez sa pyszne:)
Choc musze przyznac ze juz od ponad 15 lat pijam najcz臋偶ciej sok jab艂kowy,teraz m贸j ulubiony to z firmy tymbark:)Polecam:)19 maja 2009 at 21:57Od czasu gdy si臋 dowiedzia艂am ile cukru jest w tych wszystkich sokach to raczej ich unikam.Preferuj臋 wod臋 mineraln膮, owoce w naturalnej postaci lub sok zrobiony w艂asnor臋cznie w domu.
3 czerwca 2009 at 14:45Sok jest tylko jeden – BANANOWY 馃榾 no, moze jeszcze grapefruit 馃榾 .
26 czerwca 2009 at 19:55Uwielbiam soki 馃檪
szczeg贸lnie smakuje mi pomara艅czowy, a najlepiej jak nalewam go z prze藕roczystego dzbanka- taki fetysz 馃槈16 sierpnia 2009 at 07:22Ja te偶 uwielbiam soki 馃檪 – ale jestem za tym, aby w miar臋 mo偶liwo偶ci robi膰 je samemu. Wiem, 偶e nie zawsze jest to mo偶liwe, ale je偶li si臋 ma czas, to warto.
30 czerwca 2020 at 17:47Nie robi臋 sok贸w sama, nie mam na to czasu ani odpowiedniego sprz臋tu. Ale lubi臋 dobre soki, od czasu do czasu kupuj臋 takie warzywne tymbark Vega, smaczne i zdrowe. Prawdziwa bomba witaminowa, a jak smakuj膮 馃槈
- AutorOdp.