• Autor
    Odp.
  • mwedkarz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Na mnie działa specjalna dieta jedz mniej. Nie odmawiam sobie niczego lecz jem tego mniejsze porcje

Yzda
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja schudłam już 11 kilo, ale od jakież czasu mi waga stoi i nie wiem co mam dalej uczynić

love_highheel
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Najlepszy sposób dla mnie to dużo ruchu i nie obżeranie się na wieczór. Zdrowe odżywianie i ograniczenie słodyczy:)

Lemingron
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ostatnio pojawiło się tyle tych preparatów, że trudno powiedzieć, które są skuteczne, a które są żciemą. Na pewno na rynku są takie, które działają i takie, które są picem na wodę. Zawsze staram się sprawdzać skład, bo na pewno są substancje skuteczniejsze w tym temacie. Słyszałam, że african mango działa dobrze, skład wygląda w miarę. Trochę martwi mnie dożć wysoka cena i bardzo różne opinie w internecie, ale chyba warto spróbować. A może ktoż korzystał już?

Asiuu34
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Deficyt kaloryczny ograniczenie prawie do zera słodyczy, przekąsek. 5 posiłków dziennie. Sport 2-3 razy w tygodniu i wtedy będą prawdziwe efekty nie tylko w wyglądzie ale również w psychice 😀 😀

Razbelrtis
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam, ja skorzystałam z okazji i zaczęłam [usunięto_link]cie same warto sobie z takim dietetykiem zrobić dietę i stać się fit ja zaczęłam coraz lepiej mi idzie postęp zrzucone 8 kg i dobrze się czuje.

Malwina Pisarek
    Member
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

ja sie teraz zastanawiam nad wykupieniem diety na vitalia i jakims zestawie cwiczen. Mam dobre 10 kg do zrzucenia 🙁

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja kiedys schudlam 15 kg w zdrowym tempie i jedzac dobre jedzonko, mialam specjalnie dobrana diete przez dietetyka i trenera personalnego, ktory dodkonale wyliczyl ile powinnam dziennie spalac kalorii ile mam zawartosci tkanki tluszczowej itd.

lidka28
    Participant
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne Bez jo-jo. Przez wiele lat sama zmagałam się z problemem nadwagi, diety nic nie pomagały, a ćwiczenia strasznie mnie nudziły. Schudłam dopiero wtedy gdy zaczęłam jeść pięć razy dziennie zbilansowane i zdrowe posiłki, bez żadnych głodówek. Odrzuciłam pieczywo, słodycze, słodkie gazowane napoje i fast foody. Żeby przyspieszyć cały proces redukcji wagi warto pomyśleć np o Sibutraminie 20mg. Jest to lek, który który przyspieszy cały ten proces, a jednocześnie da dużego kopa energii potrzebnej do dalszego działania. Osobiście mogę zaproponować Gosię, która odpowie Ci ewentualnie na wszelkie pytania, wytłumaczy czy doradzi (kom:733 405 371). 3maj się i powodzenia 🙂

lidka28
    Participant
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Zawsze byłam szczupła, nie miałam problemów z wagą. Ważyłam zawsze w granicach 49-52 kg. Przez prawie rok borykałam się z problemami zdrowotymi co niestety zaowocowała nienaturalna dla mnie wagą. Byłam totalnie załamana. Nie dopinam się w sukienki, spódnice, jeansy… Pomogło dopiero stosownie Biphasic Slim, Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać. Szybko pohamował łaknienie, zwiększył moją przemianę materii, dał dużego kopa energii sprawiając jednocześnie ubytek kilogramów. Efekty same przyszły, znów mieszczę sie w swoje stare ciuchy, także letnie sukienki 🙂 Pytania? wątpliwości? dzwońcie:Ewa – 578 021 158. POLECAM

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " sposób na odchudzanie"

Przewiń na górę