- AutorOdp.
- 19 maja 2020 at 22:59
Ja też jestem zdania, że z drobnych kwot może się uzbierać bardziej pokaźna. Jeśli chodzi o jedzenie, to ja oszczędzam, ale wydaje mi się, że robię to mądrze. To znaczy, sprawdzam po prostu skład produktów, kupuję te z dobrym składem, nie przepłacając za markę. Dla przykładu, Carrefour ma sporo produktów pod marką własną, z Gwarancją Niezmiennej Ceny, a dodatkowo większość tych produktów jest od polskich producentów, więc jestem naprawdę zadowolona. I w ten sposób naprawdę można zaoszczędzić, szczególnie, kiedy robi się zakupy dla całej rodziny.
22 czerwca 2020 at 10:25Ja często kupuję w internecie i orientuje się, które produkty są faktycznie w promocji. Ostatnio kupiłam [usunięto_link], narożnik oraz stół w promocyjnej cenie na Mirjan24.
19 sierpnia 2020 at 21:37A słyszeliście o ostatniej fajnej promocji w DOZie? Wprawdzie dla seniorów, ale każdy z nas ma przecież w rodzinie osobę +60, więc warto skorzystać. Od godziny 8 do 12 mogą dostać zniżkę 20% na swoje leki, naprawdę świetna sprawa moim zdaniem.
27 kwietnia 2021 at 14:09ja staram się oszczędzać na ciuchach, bo czasami przesadzam z nimi
- AutorOdp.