- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2007 at 18:29
i ja tyż…i ja tyż… 😉
tylko wieta…samo sie nie zrobi…
trza by cus zbałamucić… 😀7 sierpnia 2007 at 18:39Trzeba jakąż miejscówe wybrać wkońcu… jak z tym sie uporamy to potem pójdzie już z górki 😀
7 sierpnia 2007 at 18:43Tylko tak sobie mysle WarnGirl czy nie lepiej bujac sie z tym po sezonie wakacyjnym…teraz ceny np. zakwaterowań sa bejońskie..
Hmmm… 🙄7 sierpnia 2007 at 18:50Oj dziewczyny no jakie miasto wam pasuje. zresztą o jakim zakwaterowaniu mowa? ja to jeden dzień i muszę zmykać. przynajmniej tak mi się wydaje 🙂
Kraków? Warszawa? (nie w warszawce to się na pewno zgubię) Poznań ? a może Kielce? (miałabym 30 minut drogi)
7 sierpnia 2007 at 19:56Ja to tak egoistycznie Kraków zaproponowałabym… 😀 hmmm fajie byłoby gdzies jechać na dwa dni,bo przynajmniej będzie czas na integrację 😀 ale wtedy już dobrze byłoby wybrac jakies miejsce zaciszne…jakież domki czy cuż… no sama juz nie wiem 🙄
8 sierpnia 2007 at 08:52Jakoż małe zainteresowanie kurcze z waszej strony laseczki!
24 sierpień piątek KRAKÓW komu pasuje. kto z Krakowa niech organizuje pobyt na noc w jakim przytulnym tanim miejscu. niech się dowie gdzie można i ile kasy trzeba mieć
Co wy na to?
8 sierpnia 2007 at 15:51Echh… Moje drogie Panie. Zorganizowanie takiego ogólnopolskiego spotkania forumowiczek/forumowiczów 😉 nie jest taką prostą sprawą. Trzeba znaleźć miejsce (może dobrze byłoby znaleźć jakiż niedrogi ożrodek wypoczynkowy – zakładając, że spocik miałby trwać jakież 2 dni – dla niektórych przyjazd na jeden dzień z drugiego końca Polski byłby dożć męczący). Teraz najważniejsze – trzeba by wyznaczyć organizatora/ów, którzy zajęli by się organizacją całej imprezy – wynajęcie ożrodka, dogadanie wszystkiego na miejscu (oj to nie łatwe 😉 ). Trzeba by sporządzić listę chętnych no i powpłacać jakież zaliczki. Chyba że macie na myżli tylko spocik regionalny – to ok 😉
Moje drugie forum 😉 często takie zloty organizuje, poniżej macie link do tematu zlotowego
[usunięto_link]8 sierpnia 2007 at 18:09Ja myslę,że najpierw trzeba chętnych zebrac(takich na 100%),i cos na wrzesień wymyslić.Bo tak to nie wiadomo ile miejsc rezerować i wogole większożc ożrodków moze byc już zajęta( myslę,że w grę wchodzi jakies gospodarstwo agroturystyczne albo coż w tym stylu,cobyżmy mogli w terenie się integrować 😀 ).Ja mam niesmiała propozycję… [usunięto_link] tylko z dojazdem nie wiem jak będzie… bo nawet ja nie mam pojęcia jak sie tam dostać 😆
8 sierpnia 2007 at 18:18Warszawa, Kraków, Wrocław….hmmmm
Dla mnie to wsio ryba…i tu i tu i tu nieblisko 🙁
Jam z północy Polski…13 sierpnia 2007 at 07:44Warszawa,Wroclaw,Krakow…Dlaczego tylko 3 miasta sa podane?:/ Nie lepiej jedno miasto np z zachodu (Poznań:) ),poludnie Krakow,wschod …Warszawa,polnoc hmm powiedzmy ,ze Gdansk(chociaz on jest bardziej na pol.-wsch. no ale coz. I moze jakes miasto w srodku?np Lodz?? Moze wtedy wiecej ludzi bedzie chetnych i wybiora miejsce.A zreszta…nie wiem juz sama…
13 sierpnia 2007 at 10:33ja całkowicie za wrocławiem hehe 🙂 no ale mozna sie dostosować;)
13 sierpnia 2007 at 16:09Muchomorku – jeżli masz chęć przybyć na spotkanie dopisz się do listy w tym temacie 😉
[usunięto_link]13 sierpnia 2007 at 16:10dubel 😕 8)
13 sierpnia 2007 at 17:49Nie da się zrobic tak,zeby każdemu pasowało 🙂 Ja jestem za centralna Polską… Warszawa,łódź np. Mogą być jakież mieżcinki lub wsie pod tymi miastami,byle było malowniczo i tanio 😀
13 sierpnia 2007 at 19:41dokładnie zeby nie było ze zobacze rachunek i padne 😉
- AutorOdp.