• Autor
    Odp.
  • kiziaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

moim zdaniem może wypalic.. hm ale najczestrze problemy to problemy z dojazdem ehh ja np mieszkam w IłAWIE i trudno bedzi mi dojechac np do Krakowa czy gdzież. Po za tym kompletnie nie znam tych miast więc bym si e pogubiła hyyh. ale pomysł mi sie podoba (: :*

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

No dobra dla niekotrych mlodszych forumowiczek wakacje minely wiec szkole maja ,no to kiedy to spotkanie ?? Jak tak dalej bedzie to nigdy NIC nie wypali. :f Zdecydujcie sie noooooo 😀

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ja np mieszkam w IłAWIE i trudno bedzi mi dojechac np do Krakowa czy gdzież. Po za tym kompletnie nie znam tych miast więc bym sie pogubiła hyyh(: :*

Hmmm… Ja jestem z pomorskiego i do Iławy mam kolo 50 km, kolega Specter z kujawsko-pomorskiego….wiec zawsze mozna sie jakos dogadac jak coż..
    Pozostaje tylko kwestia zorganizowania czegoż..

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Byłaby to fajna impreza, ale… wszędzie kurczę daleko.

madzialenka0208
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

kasia21 tez jestem z walbrzycha 🙂

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Byłaby to fajna impreza, ale… wszędzie kurczę daleko.

Prawda. Chociaż mi to już najbliżej do Warszawy.

rusalka
    Member
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja kiedys bylam na forum dyskoteki energy noi pisalismy pisalismy az w koncu umowilismy sie na konkretny termin i sie wiekszosc forumowiczów spotkalo a tej imprezy nie zapomne do konca zycia fajnie tak sie spotkac z ludzmi z ktorymi sie pisze jesli cos to ja jestem za krakowem 🙂 mozna sie spotkac wieczorem i isc do jakiegos klubu kraków zyje noca 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie,nie-Energy odpada na pewno!Nie wydaje mi się,żeby tamtejszy klimat odpowiadał naszym forumowiczą 😆 ja obstaje za wynajęciem domku takiego więkzego i tam sie zamelinować,pic i tańczyc do rana! 😀 z racji tego,że mamy tu uczniów i studentów trzeba będzie pewie poczekac do wakacji… 😕 głupio,że temat przycichł… ja juz dawno zdazyłam wydaj kase przeznaczona na ten wyjad 😆 dajcie mi troche czasu to zubieram od nowa 😀 😀 😀

rusalka
    Member
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja tylko podalam przyklad wiem ze energy odpada bo jest tam troszke za glosno 🙂

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

przegladalem sobie stare tematy i natknalem sie na ten :d
    bardzo fajny pomysl generalnie
    dodam ze swojej strony ze bedzie duzo ciekawiej jesli uda sie sprowadzic Ashhe i parvati haha ;p
    ale jakby udalo sie skontaktowac z Twojaczarnulka i ja nakrecic to polecialbym nawet do stanow hahaha

jeszcze dodam ze mam doswiadczenie takiego zlotu z ludzmi ktorych poznalem dzieki internetowi – teraz jestesmy zajebistymi ziomkami – widujemy sie kilka razy w roku przy okazji ostro imprezujac – dobra, pozytywna akcja

oczywiscie to ma byc niby kobiecy zlot wiec sie nie pcham – tylko popieram inicjatywe i przypominam temat bo dawno nie byl poruszany :d

Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Czesc!!
    MImo,ze jestem nowa bardzo chetnie pisze sie na zlot!
    Cieszyla bym sie nawet ze spotkania w kilka osob!
    Ja stanowczo Krakow -teraz,zaraz 😛

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

uważam, ze to swietny pomysl. jestem z pomorskiego, ale moge gdzies zajechac na weekend. zaznaczylam krakow, jestem chętna i mysle, ze takie spotkanie byloby na bank wyjatkowo ciekawe 😀

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

uważam, ze to swietny pomysl. jestem z pomorskiego, ale moge gdzies zajechac na weekend. zaznaczylam krakow, jestem chętna i mysle, ze takie spotkanie byloby na bank wyjatkowo ciekawe 😀

jak ty bedziesz to na pewno ;p

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Oczywiżcie,że nie jest.No bo co?Osoby,ktore mają poniżej 100 postów nie mogą jechać?? 😕 głupie gadanie… 🙄

Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Dokladnie.
    Czy sa juz jakies konkrety?
    Jakies kroczki w strone organizacji?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Spotkanie Forumowiczek + Ankieta"

Przewiń na górę