- AutorOdp.
- 23 sierpnia 2007 at 08:37
moim zdaniem może wypalic.. hm ale najczestrze problemy to problemy z dojazdem ehh ja np mieszkam w IłAWIE i trudno bedzi mi dojechac np do Krakowa czy gdzież. Po za tym kompletnie nie znam tych miast więc bym si e pogubiła hyyh. ale pomysł mi sie podoba (: :*
20 września 2007 at 14:16No dobra dla niekotrych mlodszych forumowiczek wakacje minely wiec szkole maja ,no to kiedy to spotkanie ?? Jak tak dalej bedzie to nigdy NIC nie wypali. :f Zdecydujcie sie noooooo 😀
20 września 2007 at 16:07[usunięto_link] wrote:
ja np mieszkam w IłAWIE i trudno bedzi mi dojechac np do Krakowa czy gdzież. Po za tym kompletnie nie znam tych miast więc bym sie pogubiła hyyh(: :*
Hmmm… Ja jestem z pomorskiego i do Iławy mam kolo 50 km, kolega Specter z kujawsko-pomorskiego….wiec zawsze mozna sie jakos dogadac jak coż..
Pozostaje tylko kwestia zorganizowania czegoż..21 września 2007 at 13:05Byłaby to fajna impreza, ale… wszędzie kurczę daleko.
2 listopada 2007 at 22:05kasia21 tez jestem z walbrzycha 🙂
31 grudnia 2007 at 00:09[usunięto_link] wrote:
Byłaby to fajna impreza, ale… wszędzie kurczę daleko.
Prawda. Chociaż mi to już najbliżej do Warszawy.
2 stycznia 2008 at 19:22ja kiedys bylam na forum dyskoteki energy noi pisalismy pisalismy az w koncu umowilismy sie na konkretny termin i sie wiekszosc forumowiczów spotkalo a tej imprezy nie zapomne do konca zycia fajnie tak sie spotkac z ludzmi z ktorymi sie pisze jesli cos to ja jestem za krakowem 🙂 mozna sie spotkac wieczorem i isc do jakiegos klubu kraków zyje noca 🙂
2 stycznia 2008 at 22:45Nie,nie-Energy odpada na pewno!Nie wydaje mi się,żeby tamtejszy klimat odpowiadał naszym forumowiczą 😆 ja obstaje za wynajęciem domku takiego więkzego i tam sie zamelinować,pic i tańczyc do rana! 😀 z racji tego,że mamy tu uczniów i studentów trzeba będzie pewie poczekac do wakacji… 😕 głupio,że temat przycichł… ja juz dawno zdazyłam wydaj kase przeznaczona na ten wyjad 😆 dajcie mi troche czasu to zubieram od nowa 😀 😀 😀
3 stycznia 2008 at 08:13ja tylko podalam przyklad wiem ze energy odpada bo jest tam troszke za glosno 🙂
14 maja 2008 at 19:09przegladalem sobie stare tematy i natknalem sie na ten :d
bardzo fajny pomysl generalnie
dodam ze swojej strony ze bedzie duzo ciekawiej jesli uda sie sprowadzic Ashhe i parvati haha ;p
ale jakby udalo sie skontaktowac z Twojaczarnulka i ja nakrecic to polecialbym nawet do stanow hahahajeszcze dodam ze mam doswiadczenie takiego zlotu z ludzmi ktorych poznalem dzieki internetowi – teraz jestesmy zajebistymi ziomkami – widujemy sie kilka razy w roku przy okazji ostro imprezujac – dobra, pozytywna akcja
oczywiscie to ma byc niby kobiecy zlot wiec sie nie pcham – tylko popieram inicjatywe i przypominam temat bo dawno nie byl poruszany :d
9 czerwca 2008 at 08:35Czesc!!
MImo,ze jestem nowa bardzo chetnie pisze sie na zlot!
Cieszyla bym sie nawet ze spotkania w kilka osob!
Ja stanowczo Krakow -teraz,zaraz 😛9 czerwca 2008 at 17:56uważam, ze to swietny pomysl. jestem z pomorskiego, ale moge gdzies zajechac na weekend. zaznaczylam krakow, jestem chętna i mysle, ze takie spotkanie byloby na bank wyjatkowo ciekawe 😀
9 czerwca 2008 at 18:21[usunięto_link] wrote:
uważam, ze to swietny pomysl. jestem z pomorskiego, ale moge gdzies zajechac na weekend. zaznaczylam krakow, jestem chętna i mysle, ze takie spotkanie byloby na bank wyjatkowo ciekawe 😀
jak ty bedziesz to na pewno ;p
10 czerwca 2008 at 23:14Oczywiżcie,że nie jest.No bo co?Osoby,ktore mają poniżej 100 postów nie mogą jechać?? 😕 głupie gadanie… 🙄
11 czerwca 2008 at 10:39Dokladnie.
Czy sa juz jakies konkrety?
Jakies kroczki w strone organizacji? - AutorOdp.