- AutorOdp.
- 2 sierpnia 2010 at 13:10
ja nie stosowałam i nie znam. Ale lekarz na bank przepisze coż odpowiedniego 🙂
3 sierpnia 2010 at 16:54[usunięto_link] wrote:
Na pewno coż przepisze:) Jeżeli chodzi o Feminellę to wystarczy zapytać swojego lekarza lub poczytać w internecie:)
4 sierpnia 2010 at 12:12Ja kupuje zwykle intimee i sa jak dla mnie rewelacyjne;)
4 sierpnia 2010 at 18:38[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Na pewno coż przepisze:) Jeżeli chodzi o Feminellę to wystarczy zapytać swojego lekarza lub poczytać w internecie:)
Tak każdy lekarz ma swoje ulubione leki
Ale mozna rzeczywiżcie zapytać nawet w Aptece- to lek bez recepty z tego co pamiętam5 sierpnia 2010 at 11:33Witam,
Feminella raczej, nie wyleczy. te globulki są pomocniczo przy leczeniu lub zapobieganiu nawrotom albo przy kuracji antybiotykowej. Na infekcję trzeba zastosować antybiotyk, który przepisze lekarz ginekolog. Więc najlepiej się zgłosić do lekarza.
5 sierpnia 2010 at 19:14Wiem wiem już się dokształciłam
Feminella profilaktycznie i po kuracji
Przywraca prawidłowe PH tam gdzie nikt nie wie 😀12 sierpnia 2010 at 13:32newralgiczne miejsca to i newralgiczne PH. ja używam też płynów do higieny intymnej z kwasem mlekowym i odpowiednio niższym 😉
12 sierpnia 2010 at 19:53Ja kupuję już od dwóch lat najtańszy płyn w rossmanie Venus aloesowy i zupełnie pożegnam się z problemami infekcji, grzybicy itd.
A kiedyż to tak co 4-5 mcy przychodziła do mnie i podobnie jak ty nie mogłam się odważyć iżć do ginekologa w takim stanie. Więc poszłam tylko do apteki i pani dala mi bez recepty globulki dopochwowe z propolisem i zawsze w chwilach kiedy już czułam że coż jest nie tak pomagały i już następnego dnia czułam się komfortowo 🙂
16 sierpnia 2010 at 13:05ja się po kilku latach stosowania lactacydu przerzuciłam na rumiankową emulsję cleanica i też sobie chwalę. Grunt to znaleźć sobie kosmetyk odpowiadający własnemu ciału 🙂 niekoniecznie musi kosztować fortunę 🙂
27 sierpnia 2010 at 08:06Dziewczyny, czyli dochodzimy znowu do tego, że każda z nas jest trochę inna i musimy płyn do higieny intymnej dopasować do siebie:) ja też zazwyczaj używam tych tańszych kosmetyków niż droższych, po co przepłacać:P
4 września 2010 at 06:34Tak jest żwiąta racja każda z nas musi sobie „wypracować” metodą prób i błędów optymalny żrodek
Przy okazji ponownie zachęcam do profilaktycznego stosowania Feminelli Vagi C14 września 2010 at 04:35Znam stosowałam – co do reszty twojego pytania zachęcam do przeczytania moich poprzednich wypowiedzi
Podsumowując, miom zdaniem Feminella + Tantum Rosa to znakomity i skuteczny „zestaw”14 września 2010 at 08:16zmorusia, w przypadku upławów to już koniecznie trzeba iżć do specjalisty i tutaj nie ma co zwlekać ani się pytać, co mozna poradzić bez recepty, bo bez recepty raczej nic co miałoby wyleczyć nie ma. probiotyki są bardzo dobre (szczególnie te dla kobiet jak lacibios fem itd), tantum rosa jest ok, clotrimazolum, ale to są żrodki uzupełniające leczenie a nie leczące i nie powinny stanowić włażciwej kuracji 😉
16 września 2010 at 10:45zgadzam się z poprzedniczką, przede wszystkim lekarz takiej sytuacji!
16 września 2010 at 13:46z uplawami nie ma żartów. Sugeruje nie kombinowac tylko do lekarza 🙂
- AutorOdp.