- AutorOdp.
- 20 marca 2012 at 19:38
Witam. Dzisiaj włażnie mija tydzień od momentu kiedy zaczęłam brać tabletki Actislimfa. Jak na razie waga spada. Co Wy sądzicie o takich żrodkach wspomagających odchudzanie ? Dużo mówi się o takich tabletkach ale zaryzykowałam i kupiłam i szczerze jestem zadowolona.
31 marca 2012 at 20:29No niestety muszę się zgodzić. Nie ma tabletek cud. Są suplementy, diety proszkowe np. Cambridge, błonnik, herbatki i cała gama wspomagaczy, ale.. cudów nie ma niestety!
4 kwietnia 2012 at 16:36środki wspomagające odchudzanie działają… ale pod warunkiem, że sie rzeczywiżcie odchudzamy. Zawierają np. chrom (zmniejsza apetyt na słodycze), l-karnitynę (przyspiesza spalanie), guaranę (pobudza i dodaje energii) itd. Ale na nic się nie zdadzą, jeżli będziemy się objadac chipsami siedząc na kanapie z pilotem w ręku… Jak sama napisałaż w tytule- są to żrodki WSPOMAGAJĄCE odchudzanie, co oznacza, że niestety większą czężc wysiłku musimy ponieżc same.
9 marca 2013 at 00:30Prosze nie wciskać kitu i nie polecać żrodków ,które nie dają efektów.
23 marca 2013 at 11:36Ja przy odchudzaniu biorę Therm Line. Zawsze przed ćwiczeniami. Więcej się pocę i mam więcej energii do ćwiczeń. Warto wypróbować.
3 kwietnia 2013 at 15:47Tabletki to dobre rozwiązanie dla leniwych. Ja wypróbowałam na sobie tabletki Forever Slim i na mnie zadziałały 😉
6 kwietnia 2013 at 09:19Zgadza się,a poza tym takie tabletki naprawdę nic nie dają- no może tylko lepsze samopoczucie w kwestii psychiki i tyle. Efekt uzyskamy ćwicząc i odpowiednio się odżywiając. środki wspomagające odchudzanie to tak naprawdę coż dla tych którzy w to wierzą,dla nikogo więcej:)
9 kwietnia 2013 at 10:14Moja kolezanka bierze teraz Double Detox, zeby jeszcze lepiej też przy okazji równolegle trwajacej diety oczyscic organizm.
7 maja 2013 at 08:08Nie przestaje mnie zaskakiwać, że co czytam na jakimż formum wątek o odchudzaniu to wciąż natykam się na coraz to nowsze nazwy specyfików… gdyby to wszystko działało, całe nasze społeczeństwo byłoby super-szczupłe! 🙂
3 lipca 2013 at 11:43To też fakt,ale na szczężcie chyba jednak coraz mniej osób daje sie na to nabrać. Nikt nie wierzy chyba,że od wypicia jakiejż kawy slim będziemy szczuplejsze,to nie działa w ten sposób. Tylko dobra dieta oraz ćwiczenia.
19 sierpnia 2013 at 16:01Mi pomogła zielona kawa- może to psychika, a może sama dieta połączona z ruchem… W każdym bądź razie suplementację poleciła mi dietetyczka i uważam, że nie wszystkie suplementy to „pic na wodę” 🙂
20 sierpnia 2013 at 12:47[usunięto_link].slimitim wrote:
środki wspomagające odchudzanie działają… ale pod warunkiem, że sie rzeczywiżcie odchudzamy. Zawierają np. chrom (zmniejsza apetyt na słodycze), l-karnitynę (przyspiesza spalanie), guaranę (pobudza i dodaje energii) itd. Ale na nic się nie zdadzą, jeżli będziemy się objadac chipsami siedząc na kanapie z pilotem w ręku… Jak sama napisałaż w tytule- są to żrodki WSPOMAGAJĄCE odchudzanie, co oznacza, że niestety większą czężc wysiłku musimy ponieżc same.
Dokładnie, nic się samo nie wydarzy 🙂 I od siedzenia na kanapie i samych tabletek się raczej nie schudnie, jak jeszcze zapijemy piwkiem… 😉 Ja patrzę na składy, co tam w tych tabletkach siedzi – im więcej naturalnych składników, jak zielona herbata, l-karnityna otdp., tym lepiej. Teraz biorę Burneo włażnie o takim dobrym składzie i razem z dawką ruchu efekty są.
20 sierpnia 2013 at 13:44Od samych tabletek jeszcze nikt trwale nie schudł – każdy lekarz to powie…
26 sierpnia 2013 at 14:13Ja tam lekarzem nie jestem, a też napisałam, że łykam Burneo i ćwiczę… Cudów nie ma, a nawet jeżli – to chyba lepiej im pomóc, samemu trochę wypocić i szybciej cieszyć się idealną figurą, nie? 😉 Przeciwnikiem jestem tych diet proszkowych, bo co z tego, że się chudnie, jak się nie dostarcza organizmowi totalnie nic wartożciowego…?
18 września 2013 at 12:17A możesz zdradzić, ile Ci to Burneo pomogło zrzucić? Ja mam wrażenie, że z każdym kolejnym odchudzaniem jest trudniej… 🙁 Nigdy nie brałam na to supli, ale może jest to dobre rozwiązanie, taki dodatek do diety i ćwiczeń? U mnie czesto jest tak, że chudnę, ale potem tracę kontrolę nad sobą i znów tyję… Teraz zmeiniłam troche podejżcie i chcę zdrowe odżywianie wprowdzić na zawsze 🙂
- AutorOdp.