- AutorOdp.
- 21 września 2012 at 18:28
zeby schudnac i nie miec efektu jo jo, trzeba przedewszystkim zmienic tryb zycia i sposob odzywiania. Zadne srodki wspomagajace nam nie pomoga, jak po zrzuceniu kilogramow wrocimy do starych nawykow. Mozna jesc wszystko ale z umiarem i trzeba sie ruszac. Zlote srodki nie istnieja…
24 września 2012 at 13:33[usunięto_link] wrote:
zeby schudnac i nie miec efektu jo jo, trzeba przedewszystkim zmienic tryb zycia i sposob odzywiania. Zadne srodki wspomagajace nam nie pomoga, jak po zrzuceniu kilogramow wrocimy do starych nawykow. Mozna jesc wszystko ale z umiarem i trzeba sie ruszac. Zlote srodki nie istnieja…
O to to! Rację masz.
Ale nasz naród jest strasznie leniwy i w ogóle się rzadko kto rusza.
Dobrze, że chociaż modne stało się bieganie. Ale szkoda, że ludzie zaczęli biegać tylko ze względu na modę, mimo to, ważne, że w ogóle.26 września 2012 at 14:42Niestety 🙁 najbardziej mnie boli kiedy słyszę od znajomych „nie mam czasu jeżć, ruszać się…”. Kurcze, to naprawdę nie wymaga dużej ilożci czasu, przede wszystkim dobrej organizacji własnego czasu! Przerażające jest to, że ludzie kupują półprodukty, jedzą w fast-foodach, bleeee 🙁
27 września 2012 at 07:35[usunięto_link] wrote:
Niestety 🙁 najbardziej mnie boli kiedy słyszę od znajomych „nie mam czasu jeżć, ruszać się…”. Kurcze, to naprawdę nie wymaga dużej ilożci czasu, przede wszystkim dobrej organizacji własnego czasu! Przerażające jest to, że ludzie kupują półprodukty, jedzą w fast-foodach, bleeee 🙁
Zgadzam się, wystarczy np. 15 minut biegu dziennie. Każda forma ruchu jest dobra a ktoż kto uprawia sport, ładniej się starzeje. 🙂
28 września 2012 at 09:24To prawda , dobre i 15 minut. Ale jeżli chodzi o jakiekolwiek inne żrodki, niż uprawianie sportu, nie polecam. Mam znajomą, która odchudzała się preparatami z apteki, niestety efekt był odwrotny od zamierzonego. Ja ostatnio dostałam 7-dniową dietę kapużcianą ,nie skąplikowaną w przygotowywaniu, smaczną i bezpieczną. Po jej zastosowaniu, czułam się lekka jak piórko i było efekty widać gołym okiem. Jeżli któraż będzie sobie życzyła, podam przepis.Prócz tego jeszcze uprawiam jogging, w domu mam też treningowy rower i żmigam na nim codziennie po 40 min. Oczywiżcie odrzuciłam słodycze i tuczące posiłki, dziennie wypijam 2 litry wody niegazowanej. 🙂
29 września 2012 at 11:57Kiedyż próbowałam tej diety kapużcianej, ale nie wytrzymałam…głowa mnie bolała, było mi niedobrze z głodu! Niedgy więcej 🙂 Od jakiegoż miesiąca staram się zmienić nawyki żywieniowe, dużo czytam na temat żywnożci funkcjonalnej, niemodyfikowanej. Znacie tego typu produkty?
9 października 2012 at 19:10Takie tam bajanie. Zastanawiam się czemu ostatnio tyle linków do nokaut prowadzi. 🙂 A wspomaga zielona herbata i czerwona, plus proste produkty.
16 października 2012 at 10:29Pierwsze słyszę o zielonej kawie. Jakiż nowy wynalazek, który za jakiż czas opanuje rynek, a nie koniecznie jest dobry. Żeby schudnąć trzeba racjonalnie się odżywiać, zmienić nawyki na prawidłowe. Jadać 5 posiłków dziennie odpowiednio zbilansowanych w niedużych ilożciach. Jeżć mniej, a czężciej do tego ruch, choćby spacery,a zamiast windy schody.
16 października 2012 at 15:25Jest teraz tyle różnych portali, sklepów, poradników. Wystarczy chcieć, poczytać, spróbować. Nikt nie twierdzi, że początki są łatwe, ale za to efekty są zadowalające.
18 lutego 2014 at 22:15Na pewno własnie jesli włączymy do tego jeszcze odpowiednie suplementy jak Therm Line to na pewno uda sie nam przez to p****żc. Zwłaszcza ze własnie daje naprawde żwietne efekty które daja rewelacyjne efekty.
18 lutego 2014 at 22:38Zdecydowanie jestem fanką wspomagania odchudzania. Uważam że zrzucanie kilogramów to wielki wysiłek i trzeba w to włożyć dużo pracy ale najbezpieczniej i najzdrowiej jest zrobić to w 100% naturalnie. Zdrowie nawyki zywieniowe i duzo ruchu to najlepsza recepta. Nie madrze sie tak dlatego ze jestem wychudzoną szkapą ale ja w ten sposób zrzuciłam sporo. Zdrowe odzywianie to temat rzeczka ale przede wszystkim z diety trzeba wyeliminować sól(kiedyż nie wyobrażałam sobie nie posolić makarony lub pomidora, teraz dla mnie to norma) i dużo pić wody(po jedzeniu nie pijemy około 30min bo to zaburza trawienie). Trzeba zacząć od podstaw, później już samo leci. No i dużo ruchu, czy to basen, czy to bieganie czy zwykłe ćwiczenie w domu to codziennie trzeba się trochę spocić. Poza ładną sylwetką daje to dużo powera 🙂
19 lutego 2014 at 11:38No tak, ruch to podstawa podczas odchudzania ale jeżli do tego dołączymy takie spalacz tłuszczu jak TL w wersji forte to po prostu szybciej pozbędziemy się zbędnych kilogramów. U mnie to się sprawdziło i zdecydowanie nie wybrałabym już innego sposobu odchudzania
25 lutego 2014 at 11:17podobno przyprawy rozgrywające czyli imbir, cynamon, papryczki itp, ale nie sprawdziłam na sobie, czasem dodaję ich jednak do pilingu kawowego
26 lutego 2014 at 21:25Sama mam lepsze samopoczucie jak wyjdę z siłowni a tam mam wielkiego powera 🙂 Wspomagacze tj. TL forte sa bardzo dobre i pomagają. Fajnie jest później obserwować jak zmniejsza się obwód w pasie 😉
22 marca 2014 at 23:07główny żrodek wspomagający odchudzanie to ruch:)
- AutorOdp.