Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 40 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    fashionette
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

zeby schudnac i nie miec efektu jo jo, trzeba przedewszystkim zmienic tryb zycia i sposob odzywiania. Zadne srodki wspomagajace nam nie pomoga, jak po zrzuceniu kilogramow wrocimy do starych nawykow. Mozna jesc wszystko ale z umiarem i trzeba sie ruszac. Zlote srodki nie istnieja…

Alexandraa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

@fashionette wrote:

zeby schudnac i nie miec efektu jo jo, trzeba przedewszystkim zmienic tryb zycia i sposob odzywiania. Zadne srodki wspomagajace nam nie pomoga, jak po zrzuceniu kilogramow wrocimy do starych nawykow. Mozna jesc wszystko ale z umiarem i trzeba sie ruszac. Zlote srodki nie istnieja…

O to to! Rację masz.
    Ale nasz naród jest strasznie leniwy i w ogóle się rzadko kto rusza.
    Dobrze, że chociaż modne stało się bieganie. Ale szkoda, że ludzie zaczęli biegać tylko ze względu na modę, mimo to, ważne, że w ogóle.

Madzilla
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

Niestety 🙁 najbardziej mnie boli kiedy słyszę od znajomych „nie mam czasu jeżć, ruszać się…”. Kurcze, to naprawdę nie wymaga dużej ilożci czasu, przede wszystkim dobrej organizacji własnego czasu! Przerażające jest to, że ludzie kupują półprodukty, jedzą w fast-foodach, bleeee 🙁

Alexandraa
    Członek
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

@Madzilla wrote:

Niestety 🙁 najbardziej mnie boli kiedy słyszę od znajomych „nie mam czasu jeżć, ruszać się…”. Kurcze, to naprawdę nie wymaga dużej ilożci czasu, przede wszystkim dobrej organizacji własnego czasu! Przerażające jest to, że ludzie kupują półprodukty, jedzą w fast-foodach, bleeee 🙁

Zgadzam się, wystarczy np. 15 minut biegu dziennie. Każda forma ruchu jest dobra a ktoż kto uprawia sport, ładniej się starzeje. 🙂

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

To prawda , dobre i 15 minut. Ale jeżli chodzi o jakiekolwiek inne żrodki, niż uprawianie sportu, nie polecam. Mam znajomą, która odchudzała się preparatami z apteki, niestety efekt był odwrotny od zamierzonego. Ja ostatnio dostałam 7-dniową dietę kapużcianą ,nie skąplikowaną w przygotowywaniu, smaczną i bezpieczną. Po jej zastosowaniu, czułam się lekka jak piórko i było efekty widać gołym okiem. Jeżli któraż będzie sobie życzyła, podam przepis.Prócz tego jeszcze uprawiam jogging, w domu mam też treningowy rower i żmigam na nim codziennie po 40 min. Oczywiżcie odrzuciłam słodycze i tuczące posiłki, dziennie wypijam 2 litry wody niegazowanej. 🙂

morfi
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Kiedyż próbowałam tej diety kapużcianej, ale nie wytrzymałam…głowa mnie bolała, było mi niedobrze z głodu! Niedgy więcej 🙂 Od jakiegoż miesiąca staram się zmienić nawyki żywieniowe, dużo czytam na temat żywnożci funkcjonalnej, niemodyfikowanej. Znacie tego typu produkty?

H_ulka
    Członek
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Takie tam bajanie. Zastanawiam się czemu ostatnio tyle linków do nokaut prowadzi. 🙂 A wspomaga zielona herbata i czerwona, plus proste produkty.

marianna81
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Pierwsze słyszę o zielonej kawie. Jakiż nowy wynalazek, który za jakiż czas opanuje rynek, a nie koniecznie jest dobry. Żeby schudnąć trzeba racjonalnie się odżywiać, zmienić nawyki na prawidłowe. Jadać 5 posiłków dziennie odpowiednio zbilansowanych w niedużych ilożciach. Jeżć mniej, a czężciej do tego ruch, choćby spacery,a zamiast windy schody.

Madzilla
    Członek
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

Jest teraz tyle różnych portali, sklepów, poradników. Wystarczy chcieć, poczytać, spróbować. Nikt nie twierdzi, że początki są łatwe, ale za to efekty są zadowalające.

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Na pewno własnie jesli włączymy do tego jeszcze odpowiednie suplementy jak Therm Line to na pewno uda sie nam przez to p****żc. Zwłaszcza ze własnie daje naprawde żwietne efekty które daja rewelacyjne efekty.

zoska011
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Zdecydowanie jestem fanką wspomagania odchudzania. Uważam że zrzucanie kilogramów to wielki wysiłek i trzeba w to włożyć dużo pracy ale najbezpieczniej i najzdrowiej jest zrobić to w 100% naturalnie. Zdrowie nawyki zywieniowe i duzo ruchu to najlepsza recepta. Nie madrze sie tak dlatego ze jestem wychudzoną szkapą ale ja w ten sposób zrzuciłam sporo. Zdrowe odzywianie to temat rzeczka ale przede wszystkim z diety trzeba wyeliminować sól(kiedyż nie wyobrażałam sobie nie posolić makarony lub pomidora, teraz dla mnie to norma) i dużo pić wody(po jedzeniu nie pijemy około 30min bo to zaburza trawienie). Trzeba zacząć od podstaw, później już samo leci. No i dużo ruchu, czy to basen, czy to bieganie czy zwykłe ćwiczenie w domu to codziennie trzeba się trochę spocić. Poza ładną sylwetką daje to dużo powera 🙂

malika
    Uczestnik
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

No tak, ruch to podstawa podczas odchudzania ale jeżli do tego dołączymy takie spalacz tłuszczu jak TL w wersji forte to po prostu szybciej pozbędziemy się zbędnych kilogramów. U mnie to się sprawdziło i zdecydowanie nie wybrałabym już innego sposobu odchudzania

Stalew_75
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

podobno przyprawy rozgrywające czyli imbir, cynamon, papryczki itp, ale nie sprawdziłam na sobie, czasem dodaję ich jednak do pilingu kawowego

ineska
    Uczestnik
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Sama mam lepsze samopoczucie jak wyjdę z siłowni a tam mam wielkiego powera 🙂 Wspomagacze tj. TL forte sa bardzo dobre i pomagają. Fajnie jest później obserwować jak zmniejsza się obwód w pasie 😉

Wedaactuage40
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

główny żrodek wspomagający odchudzanie to ruch:)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 40 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę