• Autor
    Odp.
  • Polonez58
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

główny żrodek wspomagający odchudzanie to ruch:)

zgoda, zwłaszcza regularnie dawkowany:)

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

No tak, ale nie kazda z nas ma w sobie tez tyle motywacji zeby jednak biegac i cwiczyć regularnie , dlatego siegamy po takie żrodki jak suplementy wspomagające odchudzanie.

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Motywacja i czas. Jak człowiek siedzi cały dzień w pracy to po powrocie do domu, nie wie w co ręce włożyć, domowe obowiązki etc. Dobrze jak chociaż co drugi dzień uda się poćwiczyć.

mirabella30
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Jedyne o czym się marzy po powrocie to pospać, a tu niestety, nie ma jak odpoczać i to człowieka dołuje, a najgorsze, że wieczorem najbardziej chce się jeżć.

Lapsus
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Stosuję trawę jęczmienną codziennie rano przed żniadaniem – smak obrzydliwy, ale uzupełnia minerały i witaminy i zawiera dużo błonnika, o którym tyle tu się mówi.

Pawlik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Moje znajome bardzo sobie chwala ocet jabłkowy, podobno dobrze oczyszcza organizm i wspomaga metabolizm. Męski nie wiem, bo nawet w sałatce mi nie smakuje.

ade
    Participant
    • Bywalec

Samo wcinanie tabletek nie wystarczy żeby efekty były znaczące, żeby skutecznie i trwale schudnąć potrzebna jest dieta, zdrowa i odpowiednio zbilansowana, trochę aktywnożci fizycznej i acetomale, wtedy zadziała bankowo. 😀

rosia
    Member
    • Bywalec

takie srodki nie działają, chyba ze bedziesz jesc jakis preparat na przeczyszczenie, ale to nie gubisz tłuszzu tylko złogi

JanuszF
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Nie wierzcie w te wszystkie żrodki. Tylko odpowiednia dieta i ćwiczenia pomagają schudnąć.

Sabat
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

najlepsza jest opowiednia dieta i tyle

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " środki wspomagające odchudzanie"

Przewiń na górę