- AutorOdp.
- 26 marca 2014 at 09:38
[usunięto_link] wrote:
główny żrodek wspomagający odchudzanie to ruch:)
zgoda, zwłaszcza regularnie dawkowany:)
26 kwietnia 2014 at 20:57No tak, ale nie kazda z nas ma w sobie tez tyle motywacji zeby jednak biegac i cwiczyć regularnie , dlatego siegamy po takie żrodki jak suplementy wspomagające odchudzanie.
28 kwietnia 2014 at 11:08Motywacja i czas. Jak człowiek siedzi cały dzień w pracy to po powrocie do domu, nie wie w co ręce włożyć, domowe obowiązki etc. Dobrze jak chociaż co drugi dzień uda się poćwiczyć.
14 lipca 2014 at 20:09Jedyne o czym się marzy po powrocie to pospać, a tu niestety, nie ma jak odpoczać i to człowieka dołuje, a najgorsze, że wieczorem najbardziej chce się jeżć.
23 marca 2015 at 14:27Stosuję trawę jęczmienną codziennie rano przed żniadaniem – smak obrzydliwy, ale uzupełnia minerały i witaminy i zawiera dużo błonnika, o którym tyle tu się mówi.
2 kwietnia 2015 at 13:54Moje znajome bardzo sobie chwala ocet jabłkowy, podobno dobrze oczyszcza organizm i wspomaga metabolizm. Męski nie wiem, bo nawet w sałatce mi nie smakuje.
12 kwietnia 2015 at 12:59Samo wcinanie tabletek nie wystarczy żeby efekty były znaczące, żeby skutecznie i trwale schudnąć potrzebna jest dieta, zdrowa i odpowiednio zbilansowana, trochę aktywnożci fizycznej i acetomale, wtedy zadziała bankowo. 😀
14 kwietnia 2015 at 15:52takie srodki nie działają, chyba ze bedziesz jesc jakis preparat na przeczyszczenie, ale to nie gubisz tłuszzu tylko złogi
19 kwietnia 2015 at 17:33Nie wierzcie w te wszystkie żrodki. Tylko odpowiednia dieta i ćwiczenia pomagają schudnąć.
23 czerwca 2015 at 09:58najlepsza jest opowiednia dieta i tyle
- AutorOdp.