- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2007 at 18:26
Moim zdaniem to bez sensu, zeby za kazdym razem ryzykowac ze moze dojsc do zaplodnienia 😕 To chore! 🙄
Seksem trzeba sie cieszyc a nie za kazdym razem stresowac ❗ ❗ ❗ ❗ ❗7 sierpnia 2007 at 18:36Dokładnie, zgadzam się z Czerwoną .
Bo dlaczego niby mielibyżmy uważać w czasie seksu ?
On jest po to aby się cieszyć i relaksować się, a nie panować nad emocjami.A niestety, w czasie gdy decydujemy się na taką metodę musimy myżleć cały czas o niebezpieczeństwie zajżcia w ciążę.
7 sierpnia 2007 at 18:40A poza tym to moze zle dzialac na faceta…Slyszalam cos takiego, ze nawet moze dostac nerwicy od tego 😕
8 sierpnia 2007 at 13:07[quote=
Totalnie bez sensu! Jeżli ktoż ma rozum, to wie, że ODPOWIEDZIALNE będzie to ,że użyje prezerwatywy, czy innych żrodków antykoncepcyjnych! Stosunek przerywany jest totalną głupotą!!!!![/quote]
bez sensu mozesz byc ty sama ale to jest każdego z osobna wybór ??8 sierpnia 2007 at 17:07A poza tym to moze zle dzialac na faceta…Slyszalam cos takiego, ze nawet moze dostac nerwicy od tego
Byc moze. Jednak to jest dla niego bardziej wygoda 🙄
Ale z drugiej strony dlaczego mialby sie facet meczyc ? 😉11 sierpnia 2007 at 21:11moje koleżanki stosują stosunek przerywany,ale same mówią że się dziwią że jeszcze w ciązy nie są.
dla mnie to głupota. ponoć połowa polskiego społeczeństwa pochodzi ze stosunku przerywanego 😀 😛23 sierpnia 2007 at 14:30jestem po slubie 13 lat i stosujemy tez stosunki przerywane …jak narazie odpukac
23 sierpnia 2007 at 15:29po żlubie to zawsze inaczej:)
23 października 2007 at 12:15Stosuję tę metodę od dawna i w ciążę nie zaszłam.
Prawdopodobieństwo jest minimalne a przy „pewnym” partnerze prawie zerowe. Zbyt dużo czynników jest potrzebnych by zajżć w ciążę a już na pewno odpowiednia ilożć nasienia skoro i tak większożć plemników ginie w drogdze do komórki jajowej.
Nie polecam na pewno osobom niepewnym „umiejętnożci” partnera i nie gotowych jeszcze na macierzyństwo23 października 2007 at 19:36[usunięto_link] wrote:
Nie, według mnie jest to jedna z najgorszych metod.
Plemniki nie znajdują się tylko w spermie, często są one w płynie który wydostaje się przed wytryskiem.Oczywiżcie, są pary, które są zadowolone z tej metody.
Niestety, jak dla mnie nie jest ona skuteczna.Popieram.
25 października 2007 at 10:45W sumie to żadna metoda, pewnie i tak skuteczna jak kalendarzyk. Opiera się generalnie na pewnej loterii-w zależnożci od tego na jaki dzień cyklu trafisz, to albo ci się p*****ężci, albo nie (w zależnożci od tego na jaki efekt się czeka 😉 )
25 października 2007 at 13:48Moja koleżanka z tej metody w czerwcu urodzi dzidziusia:)
9 listopada 2007 at 17:07[usunięto_link] wrote:
a ja uważam ze stosunek przerywany jest dobrą metodą wystarczy troche rozumu i już i oczywiżcie mieć trochę odpowiedzialnożci że gdyby czego to dziecko będzie mile widziane na żwiecie 🙂
stosunek przerywany NIE JEST METODA ❗
9 listopada 2007 at 18:15Moja koleżanka tez stosuje tą „metodę”. Dla mnie to nieodpowiedzialne.
9 listopada 2007 at 18:30[usunięto_link] wrote:
Moja koleżanka tez stosuje tą „metodę”. Dla mnie to nieodpowiedzialne.
Jak chce mieć dziecko to czemu nie, ale ja w życiu bym nie chciała tak się stresować przy seksie.
- AutorOdp.