- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2007 at 18:05
Czy stosunek przerywany jest dobra metodą?
3 sierpnia 2007 at 21:06nie, bo nie tylko w spermnie są plemniczki 😀
w męskich płynach (innych niż sperma), które mężczyzna wydziela kochając sie z kobietą też są Ci dezerteży (plemniczki).4 sierpnia 2007 at 09:01Nie radze probowac….
Jeden zly raz i …4 sierpnia 2007 at 17:13przerywany owszem ale z prezerwatywą he he !
sporo dziewczyn w ten sposób zaszła, kiedyż nie zdąży to raz a dwa że męski układ nie jest do końca szczelny tzn. czężć nasienia przedostanie się na zewnątrz szybciej niż myżlisz6 sierpnia 2007 at 15:31A połączenie: antykoncepcja hormonalna i stosunek przerywany?
6 sierpnia 2007 at 15:45[usunięto_link] wrote:
A połączenie: antykoncepcja hormonalna i stosunek przerywany?
No ale to bez sensu. Sama pomysl, po co brac tabletki jak facet i tak nie konczy w Tobie…
Tabletki sa skuteczna ochrona wiec stosunek moze normalnie trwac bez rzadnych przerw…🙄
6 sierpnia 2007 at 19:13No włażnie, dobrze, ze temat skutecznożci tabletek został poruszony.
Ja chyba za bardzo panikuję…
Bo nie po to biorę tabletki,żeby obawiać się ciąży.
A jednak mimo wszystko się boję, że będę tym 1%.Proszę… uspokójcie mnie.
6 sierpnia 2007 at 19:26stosujesz tabletki regularnie, nie pijesz herbatek oczyszczajacych i odchudzajacych, nie wymiotujesz to taka tabletka zostaje w tobie i działa.uwierz w to. ja to sprawdziłam przez kilka lat. na poczatku też nie wierzyłam, ale to działa.
6 sierpnia 2007 at 20:03[usunięto_link] wrote:
A jednak mimo wszystko się boję, że będę tym 1%.
Proszę… uspokójcie mnie.Ale w tym 1% sa kobiety, ktore np. zapomnialy zażyc tabletki na czas! Jezeli sie pilnujesz i nie zapominasz o tym, to mozesz byc pewna ze nie bedziesz w ciazy !
7 sierpnia 2007 at 07:29😀 ufff… jak dobrze to słyszeć 🙂
Czyli mogę się bez obaw kochać ze swoim chłopakiem, nawet kiedy mam dni płodne?
7 sierpnia 2007 at 07:59[usunięto_link] wrote:
😀 ufff… jak dobrze to słyszeć 🙂
Czyli mogę się bez obaw kochać ze swoim chłopakiem, nawet kiedy mam dni płodne?
taaak ❗ Jak sie zarzywa tabletki to nie ma czegos takiego jak dni płodne ❗
Ale musisz zazywac tabletki regularnie, nie mozesz o nich zapominac i tyle 😉7 sierpnia 2007 at 10:17a ja uważam ze stosunek przerywany jest dobrą metodą wystarczy troche rozumu i już i oczywiżcie mieć trochę odpowiedzialnożci że gdyby czego to dziecko będzie mile widziane na żwiecie 🙂
7 sierpnia 2007 at 10:24[usunięto_link] wrote:
a ja uważam ze stosunek przerywany jest dobrą metodą wystarczy troche rozumu i już i oczywiżcie mieć trochę odpowiedzialnożci że gdyby czego to dziecko będzie mile widziane na żwiecie 🙂
Ale trzeba wziac pod uwage to, ze nie zawsze facet zdazy „wycofac sie” na czas… Trzeba miec bardzo odpowiedzialnego partnera, ktory potrafi powstrzymac sie od przyjemnosci wytrysku w ciele kobiety…
To moje zdanie. 😉7 sierpnia 2007 at 15:11[usunięto_link] wrote:
a ja uważam ze stosunek przerywany jest dobrą metodą wystarczy troche rozumu i już i oczywiżcie mieć trochę odpowiedzialnożci że gdyby czego to dziecko będzie mile widziane na żwiecie 🙂
Totalnie bez sensu! Jeżli ktoż ma rozum, to wie, że ODPOWIEDZIALNE będzie to ,że użyje prezerwatywy, czy innych żrodków antykoncepcyjnych! Stosunek przerywany jest totalną głupotą!!!!!
7 sierpnia 2007 at 18:11Nie, według mnie jest to jedna z najgorszych metod.
Plemniki nie znajdują się tylko w spermie, często są one w płynie który wydostaje się przed wytryskiem.Oczywiżcie, są pary, które są zadowolone z tej metody.
Niestety, jak dla mnie nie jest ona skuteczna. - AutorOdp.