- AutorOdp.
- 9 listopada 2007 at 20:01
[usunięto_link] wrote:
Jak chce mieć dziecko to czemu nie, ale ja w życiu bym nie chciała tak się stresować przy seksie.
Ona jest w moim wieku, chłopak rok starszy. Do dziecka się im raczej nie żpieszy. Po prostu nie chce im się gumek kupowac. Jak dotąd udaje im się, ale ciekawa jestem jak długo…
9 listopada 2007 at 23:03[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jak chce mieć dziecko to czemu nie, ale ja w życiu bym nie chciała tak się stresować przy seksie.
Ona jest w moim wieku, chłopak rok starszy. Do dziecka się im raczej nie żpieszy. Po prostu nie chce im się gumek kupowac. Jak dotąd udaje im się, ale ciekawa jestem jak długo…
Mojej koleżance długo się nie udawało i w czerwcu na II sem ma termin porodu. Gumki, te najtańsze, majątku nie kosztują.
10 listopada 2007 at 14:09nigdy tego nie potrafiłam zrozumieć…uważam że jest to brak odpowiedzialnożci ze strony osób, które nie planuja dzieci…
to tak jakbym przed każdym seksem miała sie zastanawiać czy sie uda tym razem czy sie nie uda…fajne jest to wytłumaczenie, ze im się nie chce gumek kupowac…he he…ekonomiczne lenistwo
10 listopada 2007 at 14:20[usunięto_link] wrote:
nigdy tego nie potrafiłam zrozumieć…uważam że jest to brak odpowiedzialnożci ze strony osób, które nie planuja dzieci…
to tak jakbym przed każdym seksem miała sie zastanawiać czy sie uda tym razem czy sie nie uda…fajne jest to wytłumaczenie, ze im się nie chce gumek kupowac…he he…ekonomiczne lenistwo
Ja bym nie dała rady siętak stresować. pamiętam jak brałam ok 17 tabletkę z pierwszego opakowania tabletek i używałam wtedy gumek i pękła nam prezerwatywa, byłam wtedy przerażona na szczężcie zadzwoniłam do ginekolożki i ta wszystko mi wyjażniła i uspokoiła.
- AutorOdp.