• Autor
    Odp.
  • pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Bardzo fajny pod tym względem jest sklep a.pl Na ich stronie jest mnóstwo ciekawych przepisów. I kiedy przeglądamy któryż z nich to obok pojawia się koszyk, do którego możemy wrzucić potrzebne produkty. A potem to zamawiamy i czekamy na dostawę – według mnie żwietna sprawa. Tym bardziej, że zawsze dostarczają żwieże produkty.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Przepisy rzeczywiżcie zapowiadają się całkiem prosto i smacznie 😀 . Może moje zdolnożci kulinarne nie są tragiczne, ale organiczyły się ostatnio do rosołu z kostek i spagetti 😉 Oby więcej tak ciekawie prowadzonych blogów kulinarnych¦

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Oj przydałoby się 🙂 Zwłaszcza z przepisami kuchni regionalnych, bo są to rzeczy, które bardzo szybko zanikają, a fajnie by było kultywować pewne tradycje 🙂 Dobrze, że takie akcje, jak ta pasjonautów choć troszkę przybliżają nawet tak trywialne rzeczy, jak przepisy na ciasteczka w kształcie uli, czy zupę piwną 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

mam nadzieję, że tych specjałów uda się spróbować na Szlaku Zabytków Techniki, jak już się tam wybierzemy 🙂
    był ktoż na industriadzie?

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No mnie się w końcu udało i faktycznie, na Industriadzie TYLE smakołyków popróbowaliżmy – w tym i domowych piw, że do pociągu tożmy się toczyli, a nie szli 😛

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

ja lubie strony www na ktorych sa klipy i mozna zobaczyc jak sie wszystk robi. lepsze to niz suchy przepis

czarnulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

jak dla mnie najlepszy przepis z szpinakiem i łososiem:)

sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

zamiast łososia owoce morza, sek w tym żeby samemu się rozwijać 🙂

czarnulka
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

A czym zastąpić szpinak może, brokuły i sos serowy

loreen
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Makaron z sosem serowym i brokułami – proste a pyszne tylko nie wolno rozgotować brokuł.

kalamburka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

zamiast łososia owoce morza, sek w tym żeby samemu się rozwijać 🙂

super pomysł 🙂

majk@
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Owoce morza? Nie próbowałam, zawsze szpinak to z kurczakiem 🙂 Albo jajko sadzone do tego 🙂

ela025
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Mhm, to ja poproszę jeszcze jakież przepisy dla takich wyjątków jak ja – z nietolerancją laktozy, pomidora i selera. 🙄

sultanka
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A czym zastąpić szpinak może, brokuły i sos serowy

sos żmietanowy do brokuła też będzie pasować.

sultanka
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Mhm, to ja poproszę jeszcze jakież przepisy dla takich wyjątków jak ja – z nietolerancją laktozy, pomidora i selera. 🙄

biedaku, wszystkie pysznożci Ci przechodzą koło nosa! Zobacz może coż stąd Ci podpasuje.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Strony internetowe z przepisami"

Przewiń na górę