- AutorOdp.
- 27 maja 2010 at 22:54
Bardzo fajny pod tym względem jest sklep a.pl Na ich stronie jest mnóstwo ciekawych przepisów. I kiedy przeglądamy któryż z nich to obok pojawia się koszyk, do którego możemy wrzucić potrzebne produkty. A potem to zamawiamy i czekamy na dostawę – według mnie żwietna sprawa. Tym bardziej, że zawsze dostarczają żwieże produkty.
6 czerwca 2010 at 18:54Przepisy rzeczywiżcie zapowiadają się całkiem prosto i smacznie 😀 . Może moje zdolnożci kulinarne nie są tragiczne, ale organiczyły się ostatnio do rosołu z kostek i spagetti 😉 Oby więcej tak ciekawie prowadzonych blogów kulinarnych¦
6 czerwca 2010 at 21:37Oj przydałoby się 🙂 Zwłaszcza z przepisami kuchni regionalnych, bo są to rzeczy, które bardzo szybko zanikają, a fajnie by było kultywować pewne tradycje 🙂 Dobrze, że takie akcje, jak ta pasjonautów choć troszkę przybliżają nawet tak trywialne rzeczy, jak przepisy na ciasteczka w kształcie uli, czy zupę piwną 🙂
15 czerwca 2010 at 14:53mam nadzieję, że tych specjałów uda się spróbować na Szlaku Zabytków Techniki, jak już się tam wybierzemy 🙂
był ktoż na industriadzie?30 czerwca 2010 at 21:35No mnie się w końcu udało i faktycznie, na Industriadzie TYLE smakołyków popróbowaliżmy – w tym i domowych piw, że do pociągu tożmy się toczyli, a nie szli 😛
23 lipca 2010 at 12:28ja lubie strony www na ktorych sa klipy i mozna zobaczyc jak sie wszystk robi. lepsze to niz suchy przepis
28 maja 2013 at 11:40jak dla mnie najlepszy przepis z szpinakiem i łososiem:)
3 czerwca 2013 at 19:42zamiast łososia owoce morza, sek w tym żeby samemu się rozwijać 🙂
4 czerwca 2013 at 19:44A czym zastąpić szpinak może, brokuły i sos serowy
11 czerwca 2013 at 13:44Makaron z sosem serowym i brokułami – proste a pyszne tylko nie wolno rozgotować brokuł.
11 czerwca 2013 at 16:22[usunięto_link] wrote:
zamiast łososia owoce morza, sek w tym żeby samemu się rozwijać 🙂
super pomysł 🙂
11 czerwca 2013 at 16:48Owoce morza? Nie próbowałam, zawsze szpinak to z kurczakiem 🙂 Albo jajko sadzone do tego 🙂
11 czerwca 2013 at 18:20Mhm, to ja poproszę jeszcze jakież przepisy dla takich wyjątków jak ja – z nietolerancją laktozy, pomidora i selera. 🙄
11 czerwca 2013 at 20:47[usunięto_link] wrote:
A czym zastąpić szpinak może, brokuły i sos serowy
sos żmietanowy do brokuła też będzie pasować.
11 czerwca 2013 at 20:49[usunięto_link] wrote:
Mhm, to ja poproszę jeszcze jakież przepisy dla takich wyjątków jak ja – z nietolerancją laktozy, pomidora i selera. 🙄
biedaku, wszystkie pysznożci Ci przechodzą koło nosa! Zobacz może coż stąd Ci podpasuje.
- AutorOdp.