• Autor
    Odp.
  • filipa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Fajnie nawilża i zapobiega wysuszaniu oliwkowy balsam do ciała polskiej firmy Marion kosmetyki. Skóra jest gładka i elastyczna. Jest na bazie oliwy z oliwek.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Fajnie nawilża i zapobiega wysuszaniu oliwkowy balsam do ciała polskiej firmy Marion kosmetyki. Skóra jest gładka i elastyczna. Jest na bazie oliwy z oliwek.

I o ile pamiętam jest niedrogi:)

filipa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Owszem jest niedrogi, ostatnio płaciłam za niego około 7,00 zł. za 200 ml.

pietruszka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja byłam na mezoterapi bezigłowej z kwasem hialuronowym i jestem bardzo zadololona. salon miesci sie na ulicy grzybowskiej 3, w warszawie B&B Clinic.

kinka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Miałam problemy z bardzo suchą skórą i dermatolog zapisał mi preparaty DCL, naprawdę efekty stosowania były rewelacyjne. Nie można ich kupić w zwykłej drogerii bo są to kosmetyki silnie działające, ale często sprzedają je dermatolodzy, którzy dobierają najodpowiedniejszy.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Miałam problemy z bardzo suchą skórą i dermatolog zapisał mi preparaty DCL, naprawdę efekty stosowania były rewelacyjne. Nie można ich kupić w zwykłej drogerii bo są to kosmetyki silnie działające, ale często sprzedają je dermatolodzy, którzy dobierają najodpowiedniejszy.

Utrzyma się nawilżona skóra cały dzień?

nass
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja mam bardzo suchą skórę. Przede wszystkim moja cera jest bardzo wrażliwa. Często miałam problem z wyborem mażci, czy kremu. Z mażci bardzo pomaga mi Elocom i Lorinden, jednak nie powinno się stosować ich codziennie ze względu na ich skład. Jeżli chodzi i kremy to polecam te z serii kosmetyków AA. Generalnie są to kosmetyki dla skóry wrażliwej, a nawet alergicznej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " sucha skóra"

Przewiń na górę