- AutorOdp.
- 4 listopada 2010 at 14:52
Fajnie nawilża i zapobiega wysuszaniu oliwkowy balsam do ciała polskiej firmy Marion kosmetyki. Skóra jest gładka i elastyczna. Jest na bazie oliwy z oliwek.
5 listopada 2010 at 20:54[usunięto_link] wrote:
Fajnie nawilża i zapobiega wysuszaniu oliwkowy balsam do ciała polskiej firmy Marion kosmetyki. Skóra jest gładka i elastyczna. Jest na bazie oliwy z oliwek.
I o ile pamiętam jest niedrogi:)
5 listopada 2010 at 22:56Owszem jest niedrogi, ostatnio płaciłam za niego około 7,00 zł. za 200 ml.
6 listopada 2010 at 11:15ja byłam na mezoterapi bezigłowej z kwasem hialuronowym i jestem bardzo zadololona. salon miesci sie na ulicy grzybowskiej 3, w warszawie B&B Clinic.
8 listopada 2010 at 14:13Miałam problemy z bardzo suchą skórą i dermatolog zapisał mi preparaty DCL, naprawdę efekty stosowania były rewelacyjne. Nie można ich kupić w zwykłej drogerii bo są to kosmetyki silnie działające, ale często sprzedają je dermatolodzy, którzy dobierają najodpowiedniejszy.
8 listopada 2010 at 17:09[usunięto_link] wrote:
Miałam problemy z bardzo suchą skórą i dermatolog zapisał mi preparaty DCL, naprawdę efekty stosowania były rewelacyjne. Nie można ich kupić w zwykłej drogerii bo są to kosmetyki silnie działające, ale często sprzedają je dermatolodzy, którzy dobierają najodpowiedniejszy.
Utrzyma się nawilżona skóra cały dzień?
9 listopada 2010 at 11:27Ja mam bardzo suchą skórę. Przede wszystkim moja cera jest bardzo wrażliwa. Często miałam problem z wyborem mażci, czy kremu. Z mażci bardzo pomaga mi Elocom i Lorinden, jednak nie powinno się stosować ich codziennie ze względu na ich skład. Jeżli chodzi i kremy to polecam te z serii kosmetyków AA. Generalnie są to kosmetyki dla skóry wrażliwej, a nawet alergicznej.
- AutorOdp.