• Autor
    Odp.
  • bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

no to prawda. Producenci wychodzą na przeciw oczekiwaniom ludzi, którzy coraz bardziej po prostu stawiają na design. Teraz grzejnik nie tylko ma dobrze grzać ale także wyglądać.

Margerita80
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Faktycznie, ciekawie wygląda ten grzejnik. Ciekawa jestem jak go zrobili? Z folii grzewczej? Dla mnie to całkowicie coż nowego!

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Ogólnie folię grzewczą montuję się przy ogrzewaniu podłogowym, ale tutaj zrobili z niej efektowny grzejnik 🙂 Możesz sobie na tym filmiku podpatrzeć jak wygląda montowanie takiej folii. Sama się dziwiłam, że tak można ogrzewać pomieszczenia.
    [usunięto_link]

oliwia710
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Fajne są grzejniki tzw, ręcznikowce

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Zgadza się,nie tylko ładnie się prezentują ale faktycznie dają ciepło wiec to znakomite połączenie 2w1 i polecam zastanowić się wlażnie nad takim grzejnikiem.

Atlantic Polska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

A co powiecie o jednym z naszych modeli, który różni się drastycznie od grzejników łazienkowych. Nicobar, bo o nim mowa ma element grzewczy z dyfuzorem aluminiowym, 2-stopniową moc grzałki (1000 lub 1800W) czy wbudowany wentylator.

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Nie podoba mi się bo o ile grzejnik łazienkowy faktycznie stanowi ozdobę w łazience i pełni dodatkowy funkcję grzewczą,o tyle już ten elektryczny wygląda jak na moje oko paskudnie i bardziej przeszkadza w łazience.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " suszarka łazienkowa (do ręczników itp.)"

Przewiń na górę