- AutorOdp.
- 17 września 2010 at 04:10
Dla mnie synonimem luksusu był zawsze Swarovski, ze względu na to że robi coż podobnego do diamentów. Piękne, szlachetne odbicia promieni słonecznych w uszach przy falujących od wiatru włosach, hmm. Czy istniej coż piękniejszego ? skąd takie u mnie takie rozmażenie? Jestem szczężliwą posiadaczką kolczyków z cykorią Swarovskiego takich jak te:
[usunięto_link]
17 września 2010 at 08:24Ja musze powiedziec ze jakos specjalnie mi sie te jego cyrkonie nie podobaja, kiedys ktos pokazywal mi kolczyki robione z krysztalkow swaworskiego wcale nie takie cuda. Gustuje sie w troszke innej bizuteri. bardziej podobaja mi się perelki na uszach, albo jakies srebrne wiszace
17 września 2010 at 08:49Mnie również nie fascynują te kryształki. Może na jakież wyjżcie.Wolę srebrną biżuterię z naturalnymi kamieniami.
25 września 2010 at 23:59Mi się bardzo podobają, mam już całą kolekcję tej biżuterii 🙂 na każde wyjżcie, do pracy i na przyjęcia 🙂 o tym sklepie jeszcze nie słyszałam 😀 ale kupiłam sobie coż takiego:
[usunięto_link]
granatowy to mój ulubiony kolor 🙂
2 listopada 2010 at 13:38Dla mnie to też żaden luksus taka biżuteria. Szczerze to nie podobają mi się te kryształki. Nie lubię takich żwiecidełek.
5 listopada 2010 at 01:17na Walentynki 2010 podarowałem moje Ukochanej 'coż’…
ze Svarowskiego – i była wniebowzięta – chwała Bogu – bo się napociłem 😉ale naprawdę wygląda w tych błyskotkach sexy… JezuUUU… super!
już ją pocałowałem, a co dopiero jak zostaniemy sami 😉18 grudnia 2010 at 21:25Witajcie. Koraliki Swarovskiego do bransoletek i naszyjników można znaleźc w sklepie „niebieski-koralik” . Widziałam reklamę w pasażu handlowym z nową promocją , gdzie bransoletka jest gratis. Zaciekawiło mnie to bardzo. Namówiłam męża do kupna w prezencie dla mnie na gwiazdkę trzy koraliki z kryształkami Swarovskiego , wtedy dostanę bransoletkę gratis i bedę miała komplet. Biżuteria w tym sklepie jest tak ładna jak Pandora, ale tańsza, co mnie bardzo ucieszyło. Pozdrawiam.
15 lutego 2011 at 10:06[usunięto_link] wrote:
W temacie słynnych, pożądanych przez wielu kryształków. Przegrzebując internet natknęłam się na coż niezwykle ciekawego, wiedzieliżcie, że piękne żwiecidełka, można znaleźć również w [usunięto_link]? Co o nich sądzicie?
Jak dla mnie rewelacja. Gustowne i klasyczne, bez kiczu i przesady. Do towarów luksusowych należy niewątpliwie i wiesz co… chyba ją wezmę 🙂
16 lutego 2011 at 11:35Drogie Panie proszę o pomoc:)
Chciałbym zrobić prezent dziewczynie, myżlałem o pierżcionku i natknąłem się na duże pierżcionki z koralików i kryształków Swarovsky.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxNa jednej ze stron przeczytałem, że taką biżuterię nosi Doda, Iza Miko i Małgorzata Foremniak. Ponieważ jestem kompletnym laikiem w tym temacie, mam pytanie do specjalistek:
Czy te pierżcionki są jeszcze modne i co o nich myżlicie?
Dziękuję za każdą odpowiedź i wskazówkę:)
edit
jakubek3 stycznia 2012 at 09:20Ty sam najlepiej wiesz jaki gust ma Woja dziewczyna oraz co będzie się jej podobało. Jeżeli możesz to wstaw zdjęcie pierżcionka,zobaczymy jak wygląda i doradzimy 🙂
4 stycznia 2012 at 03:23mówiłem już? kupiłem jej dwa szmaragdy w uszka i wielki kamień coż w rodzaju serca na piersi.
wygląda jak Afrodyta! :-
25 stycznia 2012 at 23:16Myżlę, że każda kobieta ma bzika na punkcie pięknej biżuterii. A Swarovski to niezwykła biżuteria. Sama mam do niej słabożc. I muszę przyznac, że jest ona dla mnie symbolem luksusu, bo gdy mam na sobie naszyjnik czy kolczyki Swarovskiego czuję, że lżnię. 😉
27 stycznia 2012 at 11:17Może i racja,ale wg mnie można trafić też taniej na równie piękną,własnoręcznie robioną biżuterie. Szczególnie teraz,kiedy z okazji Walentynek mamy różne promocje.
9 lutego 2012 at 16:09Mnie jakoż nie zachwyca, ale luksusowa na pewno jest, bez wątpienia 🙂
2 marca 2012 at 09:28niektore modele sa ladne, bardzo estetyczne i sprawiaja wrazenie takich czystych. jednak to raczej nie jest jeszcze luksus, to zwykle szkielka 🙂
- AutorOdp.