- AutorOdp.
- 9 maja 2012 at 00:37
@Salomea wrote:
Kryształki Swarovskiego ok – pod warunkiem, że są odpowiednio wkomponowane w biżuterię.
wow, mam zaszczyt szeptać do cudownej Salomei 😉
@Salomea wrote:
Fajnie wyglądają w biżuterii żlubnej.
wiesz, Sali, chyba masz rację 😀
@Salomea wrote:
Drogie, bo drogie, ale od czasu do czasu można pozwolić sobie na odrobinę luksusu. Jak ktoż lubi oryginalną biżuterię to polecam zajrzeć do Kate&Kate. Promują fajnych projektantów – szczególnie godna polecenia ekstrawagancka Dori Csengeri,
jak najbardziej i… wydałbym dla takiej kobiety każde moje pieniądze! 👿
@Salomea wrote:
chociaż przyznam że wolę bardziej stonowaną biżuterię niż jej dzieła 🙂
za to Cię, Salomeo, jeszcze bardziej cenię, cmok, dasz się zaprosić na dobre wino z XIX wieku? i na taniec z XX? 🙂 namawiam 😉 wręcz kuszę 😈
ps. chętnie bym Cie zobaczył z kamieniami Swarovskiego w Twych uszkach :}}
10 stycznia 2013 at 03:02@piórko wrote:
Mi tez Swarovski zawsze kojarzył się z luksusem, na dodatek drogim luksusem. Jednak okazuje się, że gdy się dobrze poszuka można zaleźć wyroby z takich kryształków w dobrej cenie 😀
pióruż, byłbym w stanie wpiąć Ci zakebisty kolczyk w ucho – luxusowo 😀
lecz, czy byż przyjęła? 😕na razie ofiaruję Ci potrójną bransoletę na lewą rączkę 😆
no i taką quasi koronę na główkę – może być? :nono4 lutego 2013 at 09:32Szczerze przyznam, że nie miałam jeszcze żadnej biżuterii Swarovskiego. Wydaje mi się, że pasuje tylko do bardzo eleganckiego stylu, a ja ubieram się raczej na luzie.
2 marca 2013 at 05:52Svarowski jest raczej niedrogi, ale za to jakże piękny! :-
no i uważam, że cudownie w nim błyszczą kobiety
w ciemnym poblasku księżyca > i na słońcu niekiedy też25 stycznia 2014 at 11:03Fakt,że niektóre modele i wzory biżuterii są bardzo ładne,natomiast czy można nazwać ja luksusową? Raczej nie,bardziej na myżl nasuwa mi się słowo- masówka.
- AutorOdp.