- AutorOdp.
- 12 października 2005 at 20:57
A ja już zupełnie zdrowa!!!!! 😀 Nareszcie po 3 tyg zmagań 😕
Kochane robaczki życzę wam zdrowia.13 października 2005 at 08:41[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
A ja już zupełnie zdrowa!!!!! 😀 Nareszcie po 3 tyg zmagań 😕
Kochane robaczki życzę wam zdrowia.Ja też już dochodzę do siebie jupiiii
13 października 2005 at 17:09również sie wykurowałam, tylko jakaż senna jestem ostatnio…
13 października 2005 at 19:05Figusiu ta sennożc to chyba jesienne przesilenie…hmmm jest wieosenne przesilenie to moze jesienne też.
Dzień krótki, noc długa, zimno, ciemno i szaro, nic dziwnego ze spac się chce…. 🙂13 października 2005 at 19:34Hmmm moja noc jest zwykle bardzo krótka bo zaledwie 5-6 godzin……
13 października 2005 at 21:26Ja tez tyle spię ale tylko dlatego że późno chodze spać ok 1-2 w nocy a wstaje po 7. Co prawda czasem zdarza mi sie dłużej.
Może jestes poprostu przemeczona praca…..20 października 2005 at 06:53Hejka foremka
Jaka grypa, jakie rpzeziębienie, nie było mnie kilka dni i już się zdążyliżcie pochorować?????
O cinko.
!!!!!!! Wódeczkę na rozgrzewkę z pieprzem ciepłe ciało do wygrzania i choroba znika o!20 października 2005 at 08:01[usunięto_link] wrote:
Hejka foremka
Jaka grypa, jakie rpzeziębienie, nie było mnie kilka dni i już się zdążyliżcie pochorować?????
O cinko.
!!!!!!! Wódeczkę na rozgrzewkę z pieprzem ciepłe ciało do wygrzania i choroba znika o!Kosteczko użyczysz swojego ❓ 😈
20 października 2005 at 09:40Kosteczko na mnie Twoj sposób nie działa 😕
Wódka z pieprzem… próbowałam kiedys nie pomogło, może za późno zaczełam stosować ❓
A co do tego ciała na rozgrzanie hmmmmm moze znjade gdzież jak bedzie potrzebne 😉27 października 2005 at 18:28Dobry wieczór wszystkim
Wróciłam po bardzo długim czasie od zapisania:)))
Wrociłam zdrowa i w dobrym nastroju.
Zaszczepiłam się i czekam na zimę omijając przeziębienia i grypy.
Polecam wszystkim.
Zdrowy skowronek28 października 2005 at 12:22[usunięto_link] wrote:
Dobry wieczór wszystkim
Wróciłam po bardzo długim czasie od zapisania:)))
Wrociłam zdrowa i w dobrym nastroju.
Zaszczepiłam się i czekam na zimę omijając przeziębienia i grypy.
Polecam wszystkim.
Zdrowy skowronekI oby tak przez całą zimę 😆 😆
28 października 2005 at 19:02Witaj skowronku 😀 miło poznać
30 października 2005 at 21:12Skowronui takz araz wiosennie się zrobiło, zaglądaj tu nam i spiewaj, żpiewaj
31 października 2005 at 09:15No tak Figa a czemu CI tak wiosennie? Bo mnie w tej zimnicy jesiennej to nawet widok skowronka nie rozgrzał
31 października 2005 at 14:28A ja mam żwietny nastrój, kupiłam sobie dzisiaj kurtkę i torebkę i jest mi superrrrr 😀
- AutorOdp.