- AutorOdp.
- 14 listopada 2007 at 19:20
[usunięto_link] wrote:
a ja nie umiem ;( ale sie uda kiedyż na pewno :D:D
podziwiam 😉
Zycze powodzenia w dzialaniu…:)
4 grudnia 2007 at 10:25[usunięto_link] wrote:
a ja nie umiem ;( ale sie uda kiedyż na pewno :D:D
podziwiam 😉
nie umiem, nie umiem, zacznij probowac, codziennie wiekszy rozkrok i juz wkrotce cel osiagniety…
20 grudnia 2007 at 11:28i tutaj tez przyszla sie chwalic ta wygimnastykowana? to staje sie dziwne bo na wielu forach juz widzialam jej posty i tylko odnoszace sie do jednego tematu ktory zakladala o tym ze potrafi zrobic szpagat , nie wiem co to za kobieta i o co jej chodzi.
co do szpagatu to bez problemu , nawet na rekach szpagat zrobie.
ale szacunek.9 stycznia 2008 at 10:40[usunięto_link] wrote:
i tutaj tez przyszla sie chwalic ta wygimnastykowana? to staje sie dziwne bo na wielu forach juz widzialam jej posty i tylko odnoszace sie do jednego tematu ktory zakladala o tym ze potrafi zrobic szpagat , nie wiem co to za kobieta i o co jej chodzi.
co do szpagatu to bez problemu , nawet na rekach szpagat zrobie.
ale szacunek.na rękach? to musisz miec silne ramiona bardzo, a u mnie to takie flaczki w ramionach, ze az wstyd:( jaki cwiczenia stosujesz?
9 stycznia 2008 at 11:38od 2 lat trenuje na silowni z ciezarami – tak wiec przysrost miesni jest.
24 stycznia 2008 at 09:25[usunięto_link] wrote:
od 2 lat trenuje na silowni z ciezarami – tak wiec przysrost miesni jest.
Witam
Tak to prawda byłam na kilku forach i załozyłam ten sam temat ale chyba nie ma w tym nic złego. Jesli nie mas zochoty uczestniczyć w dyskusji na ten temat to przeciez nikt cie nie zmusza.
Przypuszczam że ejstem od ciebie starsza i to o wiele i zycże ci zebyż w moim wieku potrafia zrobić to sano co ja.
NIe załzyłam tego wątku po tp by się chwalic ale zeby wymienic poglady na ten temat i zmotywowac inne kobiety doi ćwiczeń i po to by pokazac ze wuiek nie am nic do znaczenia wystarczy tylko chcieć.
Pozatym uważam ze sam szpagat jest fajny sam w sobie i wielu sytuacjach się przydaje.
Pozdrawiam wszystkie Panie i bedę wdziecznajsli znajdzie się wiecej kobiet które lubia ćwiczyć i są dumne ze swoiej sprawnosci:)26 stycznia 2008 at 15:42@pakamara wrote:
ja także umiem szagat – mało tego szpagat to jeszcze nic, ja robie żwiece w tył, na boki, salta w przód w tył, w powietrzu ja ksie rozpedze to dwa o raz walne w górze, dodatkowo karate napierdzielam, nie chce sie chwalic ale znam też dwa jezyki obce, znam cały alfabet polski, grecki, umiem nareperowywać wiele urzadzen itd… lepiej wiecej ne napisze bo kogoż zazdrożć zeżre – no ale jak sie trenowało kształciło to teraz niech zazdroszcza. Dostaje dużo ról grania w poważnych filmach ale odmawiam ponieważ mam ważniejszze sprawy.
faktycznie sie nie pochwaliłas… zajechało troszkę jasiem smietana albo czulym wojtkiem 😛
- AutorOdp.