- AutorOdp.
- 25 września 2012 at 07:30
Może postaw na BB krem ? Jest o wiele lżejszy od podkładu. Ukryjesz nim drobne niedoskonałożci czy przebarwienia. Ponadto rozżwietla, rozjażnia i nawilża skórę. Myżlę, że warto w niego zainwestować. Sama już zrezygnowałam z klasycznych podkładów i jestem bardzo zadowolona 🙂
26 września 2012 at 10:21Revlon ColorStay do cery tłustej i mieszanej, ładny efekt matowienia i bardzo trwały
1 października 2012 at 09:04Polecam podkład Revlon Color Stay. Jest w dwóch wersjach do cery suchej/normalnej i tłustej/mieszanej. Ma bardzo duży wybór kolorów. Ja mam cerę tłustą ze skłonnożcią do niedoskonałożci i mnie nie zapycha ani nie podrażnia.
3 października 2012 at 08:51Ostatnio wypróbowałam krem BB Eveline i jestem z niego bardzo zadowolona – lekkie rozżwietlenie twarzy, ładne krycie i dobre nawilżenie – dla mnie jest super. ALe mogę Wam jeszcze polecić inny podkład tej firmy – Art Scenic Make up 3w1… Bardzo lubię kosmetyki eveline bo nie dożć, że są bardzo dobre to ich cena po prostu zachwyca 🙂
19 listopada 2012 at 18:47Jeżli dla kogoż podkład Revlon Colorstay jest za drogi, mogę polecić tańszy polski odpowiednik. Przypadkiem odkryłam fluid mineralny Ingrid tj. firma Verona. Można go kupić na Allegro albo w stacjonarnych sklepikach i kosztuje ok. 6-9 zł, więc naprawdę warto. Używałam ich obu i Ingrid mogę polecić ze 100% odpowiedzialnożcią 🙂
26 listopada 2012 at 21:21JA polecam „Max Factor, Facefinity All Day Flawless 3-in-1”. Nie rozmazuje się, nie wysusza skóry, nie daje efektu „maski”. Jest na prawdę super! 🙂
5 grudnia 2012 at 14:29Z podkładów w normalnej cenie polecam True Mat firmy L’oreal. Jeżeli chcesz jednak zainwestować w coż lepszego, to Double Wear marki Estee Lauder sprawdza się wręcz idealnie.
16 grudnia 2012 at 15:30Od siebie mogę polecić MAYBELLINE AFFINITONE MINERAL. Ekskluzywna mineralna formuła idealnie dopasowuje się do wszystkich odcieni skóry. Perfekcyjnie pokrywa skórę, nadając jej nieskazitelny, naturalny wygląd. Wygładza i rozpromienia. Doskonały do każdego rodzaju cery, nawet wrażliwej.
23 stycznia 2013 at 10:16A co myżlicie o Vichy? według mnie trochę za bardzo przesusza?
23 stycznia 2013 at 10:34Też mam takie zdanie. A w dodatku podkreżlał mi skórki na nosie, przez co wiecznie wyglądałam tak, jakbym go źle nałożyła 😕
21 lutego 2014 at 15:30Wspomniany wczeżniej podkład Cashmere Make-up firmy Dax Cosmetics to bardzo dobry wybór, ponieważ jest niezwykle trwały(do 12h), doskonale kryje niedoskonałożci, ma matowe wykończenie oraz zawiera filrty UVA i UVB a także nawilżający olejek arganowy. Polecamy zakup tego kosmetyku.
18 marca 2014 at 22:05[usunięto_link] wrote:
I to jest w Polsce problem….w każdym sklepie z kosmetykami powinny być próbki kremów,podkładów itp.Dobre są drogie.Ja nie mogłam długo znaleźć podkładu.Polecam Maybelline Pure Mineral
Popieram 🙂
29 kwietnia 2014 at 13:50Polecam na początek wypróbować kilka znanych marek jak chociażby Gosha czy Revlon,może któryż z ich podkładów przypadnie Ci di gustu.
13 lipca 2014 at 16:54Ja kupowałam 2 w1 rineal i jest ekstra
26 września 2014 at 13:08A możesz zdradzić cenę i do jakiej cery jest ten podkład? Bo jeżeli sprawdzi się takze do wrażliwej to może warto,ale wiem też z praktyki że te tansze często się nie sprawdzają.
- AutorOdp.