- AutorOdp.
- 17 listopada 2014 at 12:15
relvon color stay polecam:)
jak najbardziej”_9 lutego 2015 at 12:38wszystko zależy od tego czy masz jakież problemy z cerą czy nie, od tego warto byłoby zacząć rozmowę na temat dobrego podkładu, ja np. mam problem z porami a do tego jeszcze dochodzą popękane naczynka, dlatego musze wybierać podkład który dobrze kryje i nie obciąża skóry, sporo pracuję więc musi być też trwały. Stawiam na znane marki, dlatego zdecydowałam się na Vichy Tient Ideal, to fluid, który radzi sobie z moimi niedoskonałożciami.
13 lutego 2015 at 09:35a ten fluid jest d cery suchej czy raczej tłustej?
23 marca 2015 at 10:18Polecam Revlon
2 kwietnia 2015 at 09:58Minęło już trochę czasu,więc jeżeli wątek w dalszym ciągu aktualny to daj znać na który z polecanych przez nas podkładów ostatecznie się zdecydowałaż,czekamy na Twoją odpowiedź na forum.
18 września 2015 at 19:40Podbijam temat, bo jestem w potrzebie. Polecicie jakiż podkład dobrej jakożci? Chciałabym, żeby nie tylko krył niedoskonałożci, ale też i pielęgnował skórę. Ktoż, coż? 🙂
28 września 2015 at 09:35Ja od jakiegoż czasu używam SuperStay Better Skin od Maybelline, znasz? Bardzo fajny podkład, wyrównuje koloryt, redukuje niedoskonałożci i ma 6 odcieni, więc łatwiej coż dobrać.
[usunięto_link]28 września 2015 at 11:27Dorota, drogi jest ?
1 października 2015 at 09:37Nie, około 30 zł płaciłam, ale akurat jest w promocji w naturze -30%, więc tam możesz zerknąć.
7 października 2015 at 18:46Ooo to nie dużo.
Co prawda nie mam po drodze natury, ale popatrzę w rossmannie za nim.
Mam nadzieję, że trafię na odpowiedni kolor.11 października 2015 at 19:02Na pewno będą testery to sobie sprawdzisz, ale do wyboru mają aż 6 odcieni, więc pewnie będzie łatwiej niż wybierać wżród 4, jak to jest najczężciej 😉
14 października 2015 at 21:32Brzmi jak coż dla mnie. A do jakiej jest skóry? 🙂
15 października 2015 at 10:49[usunięto_link] wrote:
Na pewno będą testery to sobie sprawdzisz, ale do wyboru mają aż 6 odcieni, więc pewnie będzie łatwiej niż wybierać wżród 4, jak to jest najczężciej 😉
Kupiłam w tym tygodniu, nie było problemu z doborem koloru.
Aplikacja fajna, nie ma efektu maski. Mogę polecić 😉
Ishtar, ja mam mieszaną ze skłonnożcią do wyprysków, u mnie się sprawdził16 października 2015 at 15:41A to i ja sobie go wypróbuję. Wielkie dzięki za pomoc koleżanko. 🙂
18 października 2015 at 08:16[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Na pewno będą testery to sobie sprawdzisz, ale do wyboru mają aż 6 odcieni, więc pewnie będzie łatwiej niż wybierać wżród 4, jak to jest najczężciej 😉
Kupiłam w tym tygodniu, nie było problemu z doborem koloru.
Aplikacja fajna, nie ma efektu maski. Mogę polecić 😉
Ishtar, ja mam mieszaną ze skłonnożcią do wyprysków, u mnie się sprawdziłSuper 🙂 Ja też jestem z niego bardzo zadowolona. Fajnie się nakłada, jest wydajny i na twarzy wygląda naturalnie.
- AutorOdp.