• Autor
    Odp.
  • Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

palant jakiż

SCSA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Dobrze przepraszam Szanowne Panie (2 allahy i co tam jeszcze chcecie)
    Tak na poważnie to nie wiem w czym problem …
    Nie powiedziałem nic za co musiałbym się wstydzić przynajmniej ja tak myżlę…

Czy Ty piszesz na tym forum, żeby obrażać innych?

Nie… wcale tego nie robie i nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać.
    Wręcz przeciwnie przybyłem tutaj w pokoju wysłuchać opinii na ten bardzo gnębiący mnie temat …

ale to nie powód aby próbowavc nam pokazać jak to walczysz słowami.

Ja wcale tutaj z nikim nie „walczę na słowa” nie wiem w ogóle skąd taki pomysł się wziął …

Tak szczerze gdybym szukał zaczepki to już bym ją dostał ….
    Pisanie tekstu w stylu, że jest się czy ma się sztylet zamiast języka jest poprostu durne … mogła napisać grzecznie, że są ludzie którzy np. zamiast się chować, uciekać wyjdą mi na przeciw i mi nawbijają i to już by było normalniejsze, a nie wychwalanie swojego sztyletu i mówienie, że przy niej bym był malutki ….

Jeszcze coż mam sprostować? może poprostu źle to odbieracie …?

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Żarty owszem, ale do pewnego stopnia. Potrafię się żmiać z siebie, z innych, ale nie wtedy, gdy komuż zaczynam sprawiać tym przykrożć. A co do mnie, to też wolę, gdy jest żmiesznie i coż się dzieje, niż jak się tylko siedzi i gada.
    Ale wszystko musi mieć umiar.:)

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ale wszystko musi mieć umiar.:)

dokładnie tylko koleż chyba nie bardzo wie co to umiar…jak dla mnie te niektóre hasła są prymitywne…sama nie dziwie się że dziewczyny po kolejnym spotkaniu mają cię powyżej dziurek w nosie…co za dużo to niezdrowo..owczem fajnie jest pożartować,pożmiać się nawet z samego siebie(sama to uwielbiam i podobno też mam cięty język)..ale hola..trzebna wiedzieć kiedy spasować a przede wszystkim z kim i na co mozna sobie pozwolić..każdy inaczej reaguję na tego typu żarty..

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

poza tym to że Tobie odpowiadaja takie żarty i cięty humor nie znaczy że inni tez to muszą akceptować..więc nastepnym razem pomyżl 2 razy zanim coż palniesz 🙂 niż później głupio zastanawiać się dlaczego akurat nie chcą z Toba gadać (bo dla mnie akurat to oczywiste)

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

poza tym to że Tobie odpowiadaja takie żarty i cięty humor nie znaczy że inni tez to muszą akceptować..więc nastepnym razem pomyżl 2 razy zanim coż palniesz 🙂 niż później głupio zastanawiać się dlaczego akurat nie chcą z Toba gadać (bo dla mnie akurat to oczywiste)

No to prawda, Tobie podoba się to co mówisz innym niekoniecznie.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja też lubię żarty, ale co innego z przyjaciółmi/znajomymi a co innego z nowo poznaną osobą, której w ogóle nie znamy, a ona wyskakuje z jakimż prymitywnym tekstem.

Missteq
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Hmm no to ja jestem jakaż inna jak zawsze…
    jak dla mnie jesteż typem luzaka i ja lubie włażnie takich Facetów :oops:,
    lecz mało jest dziewczyn, które mają dystans same do siebie i potrafią się smiać z byle czego- i same siebie ( ja tak mam ) heeh…..

➡ hehhehehehe wszystko widać po tekżcie, który napisałeż po topicu jaki masz charakter 😀

💡 no tak ale z tymi garkami na forum to przesadziłeż fakt ❗

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

latwo, owszem.
    tak samo latwo zreszta w realu.

a ty…jestes zenujacy. tyle mam do powiedzenia.

aaa kobiety na swoim poziomie, ktora nie ucieknie od prostaka…musisz chyba szukac w rynsztoku. ale nie wiem, czy tak latwo zagonisz ja „do garow”:))))

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Takie pytanie z ciekawożci …."

Przewiń na górę