Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 50 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    magdamiko1991
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja zawsze chciałam sobie zrobić gdzież na biodrze coż symbolicznego, ale do tej pory nie mam pomysłu, co to mogłoby być.

Gdzie robienie tatuażu boli najmniej?:)

katasha7
    Członek
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

hmm ja wiem ze najbardziej boli ponoć na kostce przynajmniej moja koleżanka tak mówiła.
    A nie boli ponoć na ramieniu,

scarlett_j
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Nie mam, ale mi się podobają japońskie tatuaże jak ryba koi w kwiatach lotosu. Super rzecz. jupi

scarlett_j
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

jeżli się sama wreszcie nie zdecyduje, to może nakłonię mojego Skarbka do ryby koi. Kto wie. jupi

tabletka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Kolorowa ryba? Podobają mi się na przedramieniu.

aisoglam
    Członek
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Dyskretny,pomysłowy tatuaż jest ok.

natka11
    Członek
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

ja chciałam sobie zrobić tatuaż na stopie, już parę lat o tym myżle, ale do tej pory nie mam. i też uważam, że tatu w miejscu gdzie można go schować jest ok.

kamilon
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

natka11: na stopach uwielbiam, pewnie dlatego, że stopy dziewczyn to mój fetysz.
    A co miałby u Ciebie przedstawiać? 😀

kolorowa12
    Członek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja nie mam, ale bardzo mi się podoba kolorowy tatuaż na stopie (w lecie żwietnie to wygląda jak mamy sandałki albo japonki). Fajne też są takie jak ma Rihanna (np. gwiazdka za uchem albo inny drobiazg w tym miejscu). Ja lubię raczej małe i dyskretne tatuaże, duże mi się nie podobają.

Genia
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Bo pewnie chce uchodzić za wystrzałową dziewczyne 😉

Natka13
    Członek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Znalazłam dzisiaj coż takiego, na początku się żmiałam, potem uznałam, że wbrew pozorom to jest naprawde mądre 🙂 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=190979354321862&set=a.127083564044775.33133.100002293960812&type=1&theater

Ja mam na cale plecy, jestem zadowolona i zgodnie z linkiem zrobiłam go mądrze 🙂 Gdybym się cofnęła w czasie to bym zrobiła to samo.

szyms88
    Członek
    • Odp.: 13
    • Bywalec

najlepiej sobie nad morzem zmywalny zrobić, a nie tam sie kłuć od razu :/

Fenris
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja nie mam i raczej bym się nie zdecydował, ale znam kilka osób, które mają rewelacyjne tatuaże. Tylko niestety trzeba trafić do dobrego tatuażysty…

Agusiek1
    Członek
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja nie mam ale bardzo chcę mieć. Na bardzo widoczny i duży tatuaż to chyba jednak nie zbiorę odwagi. Ale taki malutki albo przynajmniej taki, który można ewentulnie ukryc pod elegancka kiecką … 🙂

Kalia88
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

Ne mam. Jak wiadomo kobieta zmienną jest. Pewnie za jakiż czas stwierdziłabym, że mi się nie podoba i wtedy musiałabym narażać się na ryzyko kolejnego bólu i prawdopodobnie blizny związanej z usuwaniem go…

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 50 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę