- AutorOdp.
- 21 sierpnia 2007 at 08:03
od kilku lat jestem fanka techno i jezdze na duze eventy nie tylko w Polsce.Zaczelo sie to po mojej pierwszej LoveParade w Berlinie w 2001 roku.
3 tyg.temu bylam np. na open air Nature One w Niemczech gdzie na samym polu namiotowym przez 3 dni przebywalo wspolnie kilkadziesiat tysiecy ludzi kochajacych taka muzyke.to bylo cos pieknego – jedna wiekla rodzina 馃檪 a wieczorami bawilo sie przy 4 ogromnych scenach pol miliona ludzi !
czy znajde tu kogos kto tak jak ja lubi muzyke elektroniczna? 馃檮21 sierpnia 2007 at 09:34Ja preferuje inny gatunek muzy np. dancehall, ragga.
Ale niektore kawalki elektroniczne sklaniaja mnie do zabawy i tanca 馃槈21 sierpnia 2007 at 14:35Ja lubie techno i muzyke elektroniczna ale zalezy co.Bo takich typowych lupanek,gdzie nie ma zadnych przejsc tylko stale to samo to moim zdaniem beznadzieja i stanie w rozkroku i machanie rekoma to taniec?hmhm nie lubie tego.A imprez typu LoveParade,Sunrise,Manieczki(pod Poznaniem),itp. nie preferuje. 馃檪
6 listopada 2007 at 13:25uwielbiam techno 馃槅 w maju bylam na koncercie Tiesto-trwal 6godzin
nie zapomniane przezycie 8)6 listopada 2007 at 15:09kiedy偶 uwielbia艂am techno..s艂ucha艂am go i bawi艂am sie przy nim non stop..ale to by艂o kiedy偶..teraz zdecydowanie wole czarne klimaty i spokojniejsz膮 muz臋..
w domu niestety mam maniaka tego rodzaju muzyki..brat wariuje przy tej muzie..je藕dzi na imprezy,koncerty, w najbli偶sz膮 sobot臋 wybiera si臋 na Mayday 馃槇
ka偶dy s艂ucha tego co lubi..do mnie ta muza osobi偶cie nie przemawia..6 listopada 2007 at 15:37Jean Michel Jarre szczeg贸lnie utwory z p艂yty Equinoxe i Oxygene .[usuni臋to_link]
6 listopada 2007 at 16:43Jak mia艂am z 14 lat uwielbia艂am techno, teraz ju偶 nie przepadam.
6 listopada 2007 at 16:46a ja lubi臋 na imprezach 馃檪 w domku tez czasem pos艂ucha膰… nie lubi臋 muzy zwi膮zanej z gatunkami metal, punk itp.. bo mam drgawki jak to s艂ysz臋 馃檪
3 stycznia 2008 at 23:07[usuni臋to_link] wrote:
uwielbiam techno 馃槅 w maju bylam na koncercie Tiesto-trwal 6godzin
nie zapomniane przezycie 8)Tiesto gra Trance 馃槈 w tym samym dniu tyle ze w Berlinie bylam na koncercie Paul van Dyka 馃槈
5 stycznia 2008 at 01:13Techno? Nie s艂ucham w og贸le, nie lubi臋 muzyki, kt贸ra jest tak ma艂o ambitna (wcale nie jest ambitna).
5 stycznia 2008 at 12:26dla ciebie nie jest ambitna.
slucham czesto ale nie lubie trancu bo mnie zamula.
lubie posluchac tiesto i paula van dyka oraz przeroznych pojedynczych kawalkow techno.
ale i tak bardziej preferuje RNB i amerykanski hip hop 馃槈
acha i uwielbiam wszelkiego rodzaju stare przerobki.
6 stycznia 2008 at 07:58Nie jest z艂a taka muzyka, mog臋 pos艂ucha膰 kilka kawa艂k贸w, zale偶y od nastroju, ale na d艂u偶sz膮 met臋 nie da艂abym rady, zacz臋艂a by mi przeszkadza膰. M贸j s膮siad s艂ucha tego rodzaju muzyka 24h. S艂ucha jej g艂o偶no, g艂o偶niki ma cienki i u mnie w domu s艂ycha膰 jakby na g贸rze pralka na wirowanie by艂a ustawiona. 馃懣
6 stycznia 2008 at 19:13Jovitko, nie dla mnie, tylko nie jest w og贸le ambitna.
6 stycznia 2008 at 19:19Ja lubi臋 pos艂ucha膰 techno, ale tylko i wy艂膮cznie na imprezkach 馃檪
6 stycznia 2008 at 21:53Nie lubie techno.Do s艂uchania to sie nie nadaje a jak mam tanczy膰 to ttylko prz czym偶,przy czym mog臋 zarzucic biodrami 馃槈 ostatnio jednak mnie zainteresowala muzyka elektroniczna.Pewnie wynika to stad,偶e lubi臋 poznawac nowe rzeczy 馃檪 Aaaa,to jasne,偶e techno nie jest ambitna muzyk膮,kto wogole tak uwa偶a? 馃槅
- AutorOdp.