• Autor
    Odp.
  • fureur
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Nie ka偶de techno to umc umc umc, ludzie s艂uchaj膮cy tej muzyki doskonale o tym wiedz膮 馃槈 Ja si臋 do nich zaliczam i r贸wnie偶 uwielbiam tego typu imprezy, w tym roku zamierzam zaliczy膰 Mayday oraz Sunrise, je偶li wszystko p贸jdzie zgodnie z planem 馃榾

kami.kami
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Podstawowe style muzyki elektronicznej tanecznej to trance, techno i house. Ja uwielbiam trance, s艂ucham w domu w szczeg贸lno偶ci psychedelic trance, no i oczywi偶cie house na imprezach, rozkoszuj臋 si臋 w deep, latin, minimal i tribal housie 馃檪

Maariolkaa
    Member
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

tej muzyki g艂贸wnie s艂ucham na imprezach…. heh czasami w domku… najbardziej House i Techno, trance tak sobie :/[/quote]

lateksowa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Techno czasami ale tylko czasami w klubach. Zale偶y.

butterFLY87
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

A ja wszystkich kochaj膮cych TRANCE i nie tylko 馃槈 napraszam na forum [usuni臋to_link] 馃槈

Candy
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Techno, Trance, House, Electro..
    Kiedy偶 by艂am uprzedzona do tego typu muzyki.. nie wiedziec dlaczego.
    Teraz.. hm.. uwielbiam j膮. Jeszcze niedawno poza rockiem itp. gatunkami nie widzia艂am innych. To nie muzyka si臋 zmieni艂a, tylko ja. Du偶y wp艂yw mia艂 na to m贸j ch艂opak..
    Obecnie zachwycam si臋 ka偶dym d藕wi臋kiem, zauwa偶am ile emocji wydziela. 馃檪
    Kocham tego typu utwory..
    Ju偶 w sobot臋 Godskitchen :).
    A w sierpniu euforia festiwal. Kto偶 te偶 ma zamiar si臋 zjawi膰? 馃檪

madziulka06
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Ja preferuj臋 Electro,House,Trance,Progressive Electro,Progressive Trance,Minimal Trance.

Loczus
    Member
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja uwielbiam s艂uchac i bawi膰 sie przy muzyce elektro, house.. koxham ta muzyke 馃槢
    Jest taki fajny club w Gwi藕dzinach 馃檪 zajebiste miejsce i klimat..a ludzie zja偶dzaj膮 sie z r贸偶nych stron..

馃檪 馃檪

Dash Berlin feat. Jaren – Man On the Run (Original Vocal Mix)

Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

Minimal Trance.

Minimal techno je偶li ju偶 馃槈

mint
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

chociaz nie przepadam generalnie za techno etc 藕le mi si臋 kojarzy (jak kto偶 wcze偶niej wspomnia艂 z takim umc umc umc haha), ale nie mog臋 p****偶膰 oboj臋tnie wobec takiego electro jakie gra np crystal castles to jest dopiero zesp贸艂;ddd

Anonymous
    Member
    • Guru

Spr贸buj z techno np. VNV Nation ,bo niekt贸rzy myl膮 techno w艂a偶nie z umcy umcy ;),a niekt贸re kawa艂ki naprawd臋 s膮 porz膮dnie wykonane i jest wiele warto偶ciowych zespo艂贸w. A przy umcy umcy jak dobrze sklei膰 i jest du偶o dynamiki da si臋 naprawd臋 dobrze pobawi膰 cho膰 nie ka偶dym oczywi偶cie,ale etykietki 藕le wp艂ywaj膮 na dane gatunki,style.Je偶li chcesz prosz臋 linki:

[usuni臋to_link]

[usuni臋to_link]

[usuni臋to_link]

[usuni臋to_link]

Anonymous
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link]

Anonymous
    Member
    • Guru

kidkanevil – YOKAI

[usuni臋to_link]

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " TECHNO i ogolnie muzyka elektroniczna :)"

Przewi艅 na g贸r臋