• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Moja lodówka jest dziwna…przez noc zamroziła mi colę 😛 Chyba nastawiona trochę źle jest 😛 A tak sobie czytam, to fajne bajery mają te nowe lodówki

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Oj fajnie by było gdyby staniały 😀
    Fenris – no mają fajne bajery, mają 😀 Nie da się ukryć 😀 Coraz ciekawiej i funkcjonalniej się robi w tej dziedzinie 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Oj to fakt, ja też się cieszę starym modelem, srebrnym dla odmiany 🙂 I faktycznie brak koniecznożci odmrażania to ogromny luksus 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

również zazdroszczę tej kostkarki, ale kiedyż też będę miała taką 😉
    mam już jedną lodówkę na oku 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

z tego co widziałam Kombi „piętrowe” też mają już kostkarki, np ta: [usunięto_link]

w sumie fajne rozwiązanie dla tych, co chcieli by taką kostkarkę mieć, a nie mają miejsca na szeroką lodówkę 😆

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Parę dni temu byłam w sklepie AGD RTV i oglądałam lodówki Ariston i LG z tymi wbudowanymi kostkarkami. Naprawdę funkcjonalne. Dużo więcej miejsca jest w lodówce. Drzwi tez lekko sie otwierają.

wernona
    Member
    • Pasjonat

Te lodówki są i tak duże, a jeszcze to umiejscowienie kostkarki w drzwiach daje naprawdę sporo miejsca.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

ja się chyba pogubiłam… to ta kostkarka nie jest w dolnej czężci?
    pierwszy sklep z brzegu: [usunięto_link]
    tutaj widać, że jest na dole, a u góry dozownik wody…
    i fajne jest jeszcze to miejsce na pizze, zawsze mnie to denerwuje jak pizza tyle miejsca zabiera, a tutaj nawet się tego nie odczuje

wernona
    Member
    • Pasjonat

Jeżeli chodzi o umiejscowienie w lodówce kostkarki to wszystko zależy od modelu. np. w tym kostkarka nie zajmuje miejsca, bo jest wbudowana w drzwi [usunięto_link]

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no i fajna, ale niestety u mnie sbs nie wchodzi w grę, a szkoda 🙁

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no tak, też fakt, a do tego ta lodówka tak profesjonalnie wygląda 😆
    w piątek za tydzień jadę ją obejrzeć i pomacać 🙂 M. nawet urlop bierze z tej okazji 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

mi też się bardzo podobają, lubię taką zimną elegancję, zawsze się bałam czyszczenia stali, ale wiem, ze na tytanowej powłoce nic nie widać,a wygląda równie efektownie

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Powiem Wam szczerze, że mnie też się coraz bardziej podobają INOXy… Chociaż boję się, że za małą kuchnię będę miała, bo to mimo wszystko potrzebuje przestrzeni, żeby nie przytłoczyć pomieszczenia…
    Ale to fakt, powłoka Titanium to idealne rozwiązanie, zwłaszcza jak się nie lubi za często sprzątać 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

to jest powłoka stworzona dla mnie 😛 lubię mieć porządek, ale sprzątać już nie lubię 😉 mogę miec titanium na wszystkich sprzęątach w domu 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

mam nadzieję, ze po żwiętach uda nam się już ruszyć z tą kuchnią, to wtedy Wam powiem jak się sprawdza w domu:P

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Temperatura w lodówce"

Przewiń na górę