• Autor
    Odp.
  • buli
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Powiem Wam szczerze, że mnie też się coraz bardziej podobają INOXy… Chociaż boję się, że za małą kuchnię będę miała, bo to mimo wszystko potrzebuje przestrzeni, żeby nie przytłoczyć pomieszczenia…
    Ale to fakt, powłoka Titanium to idealne rozwiązanie, zwłaszcza jak się nie lubi za często sprzątać 😉

Eeee… jak inox może przytłaczać? Włażnie żwietny patent, bo odbija żwiatło. Mnie zawsze stopowało przy wyborze takiego sprzętu to, że strasznie szybko się brudzą, ale jak LG wprowadza tytan, to ja już jestem ugotowana. Szkoda, że teraz nie wymieniam lodówki (natomiast muszę pralkę).

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja bym chciała parową, szkoda, ze jak swoją kupowałam to nie wiedziałam jeszcze o istnieniu pralek parowych

buli
    Member
    • Zapaleniec

W zasadzie decyduję się na model – chcę parową (jestem nimi zachwycona), z dużym wsadem (najlepiej 8 kg). Mam już dwie włażnie LG na oku. Przekonuje mnie to, że te pralki cicho pracują i już w sklepie rozmawiałam, że mają 10-letnią gwarancję włażnie na te ciche silniki.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no tak, 10 lat gwarancji na byle co nie dadzą, więc te pralki muszą być faktycznie niezawodne

Dorota123
    Participant
    • Maniak

na pewno, ale też skoro taką gwarancje dają to muszą być pewni tego, co oferują

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no tak, LG przetarło szlaki, a inni kopiują 😛

buli
    Member
    • Zapaleniec

Ale na tym polega konkurencja 🙂 I całe szczężcie, bo producenci muszą dla nas – konsumentów – dawać bonusy 🙂 Jak byłam w sklepie, to mówili nam tylko o LG z tą 10-letnią gwarancją. Chociaż o inne to się specjalnie nie dopytywałam. Wybrałam najlepszą dla siebie i innej już nie chcę 😀

Dorota123
    Participant
    • Maniak

hehe, myżlę, ze to dobry wybór, sama chętnie też bym pralkę wymieniła na parową, ale póki co jest zbyt nowa 😉
    ale za to mam nową lodówkę 😛

buli
    Member
    • Zapaleniec

No widzisz – ja tam marzę o nowej lodówce 😛 Najlepiej sbs. Chyba bym z jednej szafki zrezygnowała, żeby taką wstawić. Jak zobaczyłam jeszcze taką srebrną z kwiatami, to po prostu zachorowałam. Ale podobnie, jak u Ciebie z pralką – moja lodówka jeszcze działa. No i na pralkę kasa idzie…

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No, też bym na Twoim miejscu chciała wymienić, jednak nie ma to jak otwierana z przodu… Widzę, że buli to taka sama fanka sbs, jak i ja 😀 Też bym chciała… A tej srebrnej na żywo nie widziałam… Ale już coż czuję że by mi się spodobała 😀

buli
    Member
    • Zapaleniec

Ba! O ile łatwiej w takiej sbs wszystko uporządkować! W tej chwili wszystko w szufladach mam poukładane „na kupę”. Żeby dostać się do groszku, muszę wyrzucić wszystko inne. A że nie mam no frost, to zaraz mi się wszystko skrapla i chcąc nie chcąc, trzeba skrobać 😐

Dorota123
    Participant
    • Maniak

też nie widziałam jej na żywo, ale na zdjęciach wygląda bajecznie 🙂

buli
    Member
    • Zapaleniec

Ach.. ja zawsze marzyłam o takiej szafce, jak masz za lodówką! Ale niestety mam niedosyt powierzchni do gotowania i dlatego mam tylko szafki wiszące…

Dorota123
    Participant
    • Maniak

a ja włażnie całkowicie zrezygnowałam z górnych szafek, więc mam tylko dolne, a na górze półki 🙂
    lodówka fajna, to pewnie podobny model do mojej, tylko ja mam inox
    o taką: [usunięto_link]

buli
    Member
    • Zapaleniec

Gdyby nie potrzeba wymiany pralki, to bym chciała taką 😛 Mojej niby nic nie dolega, ale uwielbiam kupować takie sprzęty do domu 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Temperatura w lodówce"

Przewiń na górę