- AutorOdp.
- 20 lipca 2009 at 08:52
Zażywałam Cilest, Microgynon a teraz niedługo zacznę Yasminelle, co możecie powiedzieć o tych lekach?
Swoją drogą głupotą dla mnie jest dawanie kobiecie tabletek, bez badań hormonalnych.Zwłaszcza gdy ma je zażywać przez wiele lat.
Jak to jest u Was? Mialyżcie badania hormonalne?
20 lipca 2009 at 15:49[usunięto_link] wrote:
Zażywałam Cilest, Microgynon a teraz niedługo zacznę Yasminelle, co możecie powiedzieć o tych lekach?
Swoją drogą głupotą dla mnie jest dawanie kobiecie tabletek, bez badań hormonalnych.Zwłaszcza gdy ma je zażywać przez wiele lat.
Jak to jest u Was? Mialyżcie badania hormonalne?
co masz na mysli piszac o „badaniach hormonalnych”?
20 lipca 2009 at 18:08Venus,
oczywiżcie, że miałam badania hormonalne. Bez tego lekarzowi trudno jest ci dobrać lek. Brałam swojego czasu cilest i dobrze się po nim czułam. Teraz biorę Yasmin i też jest super. Piszesz, że masz brać tabletki przez wiele lat. Dlaczego?20 lipca 2009 at 18:11[usunięto_link] wrote:
Venus,
oczywiżcie, że miałam badania hormonalne. Bez tego lekarzowi trudno jest ci dobrać lek. Brałam swojego czasu cilest i dobrze się po nim czułam. Teraz biorę Yasmin i też jest super. Piszesz, że masz brać tabletki przez wiele lat. Dlaczego?jakie badaniahormonalne dokladnie mialas?
21 lipca 2009 at 09:13Ja nie miałam żadnych badań hormonalnych,żadnego badania krwi, dosłownie niczego oprócz USG i cytologi.
Czemu brać przez kilka lat?
Otóż mój ginekolog powiedział mi,że będę je zażywała do czasu kiedy nie postanowię zajżć w ciążę,dlatego,że naturalnie nie miesiączkuje.21 lipca 2009 at 09:20ja czekam na odpowiedz dziewczyn, ktore mialy niby badania hormonalne 😆
ciekawi mnie, jakie niby hormony im zbadano 😆 😆21 lipca 2009 at 11:22[usunięto_link] wrote:
ja czekam na odpowiedz dziewczyn, ktore mialy niby badania hormonalne 😆
ciekawi mnie, jakie niby hormony im zbadano 😆 😆nie rozumiem?
21 lipca 2009 at 13:36[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
czego?
21 lipca 2009 at 14:15[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
czego?
Twojego żmiechu na temat „badanie hormonów”
21 lipca 2009 at 14:36badania jakich hormonow i po co twoim zdaniem nalezy wykonac przed wykupieniem recepty?
22 lipca 2009 at 07:16[usunięto_link] wrote:
badania jakich hormonow i po co twoim zdaniem nalezy wykonac przed wykupieniem recepty?
nie przed wykupieniem recepty,a przed wypisaniem jej.
Tabletki anty zawierają różny skład hormonów gestagenu i etynyloestradiolu.22 lipca 2009 at 07:47[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
badania jakich hormonow i po co twoim zdaniem nalezy wykonac przed wykupieniem recepty?
nie przed wykupieniem recepty,a przed wypisaniem jej.
Tabletki anty zawierają różny skład hormonów gestagenu i etynyloestradiolu.powtarzam: jakie badania twoim zdaniem nalezy wykonac?
22 lipca 2009 at 10:52Ja miałam robione badania:
– nowotwory piersi i układu rozrodczego
-udary mózgu,
-morfologia
– choroby zakrzepowe,
– usg narządów rodnych,
-cytologia,
-usg piersi ,
-próby wątrobowe
– czas krzepnięcia krwi
-nadciżnienie,Badania hormonów nie miałam 😯
22 lipca 2009 at 12:15[usunięto_link] wrote:
Ja miałam robione badania:
– nowotwory piersi i układu rozrodczego
-udary mózgu,
-morfologia
– choroby zakrzepowe,
– usg narządów rodnych,
-cytologia,
-usg piersi ,
-próby wątrobowe
– czas krzepnięcia krwi
-nadciżnienie,Badania hormonów nie miałam 😯
a ja z tego to mialam usg i cytologię … hmmm?
O badaniach hormonalnych się MÓWI ale się ich nie wykonuje, więcej tutaj : [usunięto_link]
22 lipca 2009 at 12:57ale przeciez ten link mowi o badaniach hormonalnych dla kobiet starajacych sie o dziecko.
jesli pigulki antykoncepcyjne przepisywane sa jako ANTYKONCEPCJA a nie np. dorazna pomoc przy policystycznych jajnikach, nie ma najmniejszej potrzeby, zeby przeprowadzac „badania hormonalne”.
bo: jakie hormony niby badac?
to jest nadmuchana bzdura i tyle. - AutorOdp.