- AutorOdp.
- 22 lipca 2009 at 13:41
[usunięto_link] wrote:
ale przeciez ten link mowi o badaniach hormonalnych dla kobiet starajacych sie o dziecko.
jesli pigulki antykoncepcyjne przepisywane sa jako ANTYKONCEPCJA a nie np. dorazna pomoc przy policystycznych jajnikach, nie ma najmniejszej potrzeby, zeby przeprowadzac „badania hormonalne”.
bo: jakie hormony niby badac?
to jest nadmuchana bzdura i tyle.więc ja się domagam badaań hormonalnych bo włażnie tabletki zostały mi przepisane jako doraźna pomoc przy policystycznych jajnikach a nie jako ANTYKONCEPCJA.
Dlatego też mówiłam o tym,że mają mi służyć ileż lat. O antykoncepcję się nigdy nie prosiłam.
22 lipca 2009 at 14:54czyli co: juz iles lat z rzedu lykasz hormony jak cukierki i nikt cie nigdy nie przepadal?
😯
a potem sie mowi, ze od pigulek czlowiek robi sie bezplodny…
22 lipca 2009 at 15:16[usunięto_link] wrote:
czyli co: juz iles lat z rzedu lykasz hormony jak cukierki i nikt cie nigdy nie przepadal?
😯
a potem sie mowi, ze od pigulek czlowiek robi sie bezplodny…
dosłownie, na pigułkach od 3 lat najpierw Cilest, potem Microgynon, teraz Yasminelle bo tamte przestałam tolerować.Jednak zawsze i wszędzie próbowałam się dowiedzieć czy to normalne, że mnie nikt nie bada.
Nikt nie widział w tym nieprawidłowożci.22 lipca 2009 at 16:05to lepiej odstaw piguly i dowiedz sie, czy twoja przysadka jeszcze pracuje.
23 lipca 2009 at 07:04I prze trzy lata stosowałaż pigułki jako doraźną pomoc? 😕
23 lipca 2009 at 07:16[usunięto_link] wrote:
I prze trzy lata stosowałaż pigułki jako doraźną pomoc? 😕
akurat przy policystycznych jajnikach pigulki sa konieczna DORAZNA POMOCA.
23 lipca 2009 at 07:19Aha, tego akurat nie wiedziałam.
Ale mimo wszystko udałabym się do dobrego lekarza na badania.
23 lipca 2009 at 07:53w takim razie dobry ginekolog z kujawsko-pomorskiego?
bo ten do ktorego chodzę też ponoć jest dobry.ps. jak odstawię tabletki,przestanę miesiączkować.
- AutorOdp.