• Ten temat ma 17 odpowiedzi, 10 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez Anonimowy.
Wyświetlanie 3 wpisów - od 16 do 18 (z 18 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    medoff
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

@Józia wrote:

Jasne – długie, naturalne, ale zaniedbane paznokcie wyglądają ohydnie, ale jak się takie ma, to nie znaczy, że należy je zakrywać tipsami.

To tak samo jakby zamiast się myć, używać dezodorantu. Obleżne.

Poza tym takie tłumaczenia, że nie ładne, że łamliwe są bez sensu… jak masz łamliwe to znajdź przyczynę i to zwalcz. Nie tylko odżywki są pomocne. Czasem po prostu zmiana diety jest lepsza. Jak nie umiesz ich opiłować, żeby były kształtne, to się naucz. Nie można z góry zakładać, że nic się nie da zrobić z brzydkimi paznokciami.

To było do mnie czy koło mnie ❓ ❓ ❓
    napisałam nowy temat żeby znać zdanie innych na temat tipsów a nie po to, zeby ktoż mi udzielał rad jak dbać o paznokcie! Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem!

rotor
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Według mnie zadbane paznokcie są bardzo seksowne. Ja mam własne pokrywane żelem i co 3 tygodnie zmieniam wzór. Nie są szczególnie długie, za to nigdy nie mam problemu z brzydkim złuszczającym się lakierem, nie łamią się, mają zawsze ładny wymodelowany kształt, nie muszę nic z nimi robić między wizytami w salonie i mają taki wzór i kolor, którego nigdy nie byłabym w stanie sama wymyżlić ani namalować. Poza tym, bardzo podobają się mojemu chłopakowi

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja mam zazwyczaj ładne i zadbane paznokcie, ale opiekuję się nimi sama. Nie sztuką jest przypiłować płytkę, wyciąć skórki i pomalować na jakiż kolorek.

Nie lubię za to sztucznych paznokci, źle mi się kojarzą, zresztą niedługą kobieta już nic naturalnego nie będzie miała..

Wyświetlanie 3 wpisów - od 16 do 18 (z 18 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę