• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

zagladam do tego watku i coraz wiekszy niesmak czuje…

jestem ze swoim facetem dlugo. eozne rzeczy razem robilismy…ale dla mnie seks jest sprawa zbyt piekna i wyjatkowa…brudny przedzial w pociagu, przymierzalnia w sklepie, murek przy stadionie, rodzice za sciana…to nie jest szalone. to jest obrzydliwe, malo romantyczne i po prostu wyplute z intymnosci.

watek mial dotyczyc szalonych rzeczy czy niepanowania nad soba w mioejscu publicznym? bo jego tresc kojarzy mi sie z psami kopulujacymi w miejscu publicznym.

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

watek mial dotyczyc szalonych rzeczy czy niepanowania nad soba w mioejscu publicznym? bo jego tresc kojarzy mi sie z psami kopulujacymi w miejscu publicznym.

馃槸 z tego co zauwa偶y艂am , to dziewczyny pisz膮 o sobie a nie o psach.

A ja te偶 raz zrobi艂am to na stadionie 馃槼 swoja droga fajnie by艂o 馃檪

parvati
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

stad wlasnie moje zniesmaczenie.

parvati
    Member
    • Guru

pewna wiecej niz subtelna roznice widze w milosnym uniesieniu na lonie natury i seksem w przymierzalni na przyklad…

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

parvati zawsze musi swoje dwa grosze wsadzi膰.. 偶eby ubli偶y膰..

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

parvati, nie przysz艂o Ci do g艂owy, 偶e twoje czepialstwo, wszystkowiedzenie, twoja „najmojsza” racja i „zg贸rypatrzenie” mo偶e by膰 (cytuj臋): „obrzydliwe’ i nieco opatrzone?

tak, wiemy… Ty i Tw贸j seks jeste偶cie pi臋kni i wyj膮tkowi. ale na prawd臋 nie moge pozby膰 si臋 wra偶enia, 偶e zagl膮dasz na to forum jedynie po to, by komu偶 doci膮膰, zwyzywa膰 poni偶yc… nie m贸wie tylko o tym w膮tku. i wybacz, o pani 偶e raczy艂am zwr贸ci膰 uwag臋… kajam si臋…

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " to ci heca…"

Przewi艅 na g贸r臋