- AutorOdp.
- 21 lipca 2009 at 18:53
jak myżlicie czy możliwe jest wybudowanie ulicznego toru Formuły 1 w Polsce?? ostatnio słyszałam o głosowaniu na miasto w Polsce które mogło by taką imprezę z organizować 🙂 dla mnie to żwietny pomysł bo można by obejrzeć Alonso Buttona no i Kubice na żywo !
22 lipca 2009 at 22:51Za kilka dni się to kończy. Całkiem dużo się o tym mówi ostatnio. Szkoda, że Wa-wa na końcu, bo miałbym blisko:) Wyniki i głosowanie na stronce :[usunięto_link]
23 lipca 2009 at 12:08eeeh to szkoda że już się kończy ale jak dziż zajrzałam to głosowanie trwa jeszcze 8 dni więc jest jeszcze czas na oddanie głosu 🙂 ja też żałuję że Warszawa na końcu ale tor we Wrocławiu jest bardzo ciekawy byłby jedynym na żwiecie torem z 2 mostami na pętli 🙂 to może jednak na Wrocław zagłosuję… a jak myżlicie to jest realne że taki tor powstanie? a korki w mieżcie??
24 lipca 2009 at 01:19Na taką imprezę i tak miasto będzie sparaliżowane 🙂 Tor jest zamykany dla ruchu i koniec 😛 Nie ma że boli, ale myżlę, że mieszkańcy danego miasta nie będą mieli nic przeciwko. Prawdziwe widowisko, a do tego takiej rangi impreza w mieżcie jest zawsze miło widziana
24 lipca 2009 at 10:46eeee tam a które miasto nie jest na taką okolicznożć uważam że warto 🙂 cieszę się że w końcu i my chcemy organizować duże imprezy sportowe Euro2012, Liga żwiatowa czy włażnie wyżcigi F1, z resztą na Radzie Polski miesiąc temu też była sama czołówka żwiatowa np. Loeb 🙂
24 lipca 2009 at 19:27Powoli się rozwijamy 🙂 Zresztą Polacy coraz lepsze miejsca zajmują w niektórych dyscyplinach. Sam fakt, że Kubica jeździ w F1 jest już dużym sukcesem. Szkoda tylko, że tyle pieniędzy nie idzie np: na siatkę i piłkę ręczną, co na piłkę nożną. A tor F1 w Polsce byłby niewątpliwie dumą miasta, w którym by powstał 🙂
24 lipca 2009 at 21:37no to skoro się rozwijamy to dlaczego nie w stronę F1, jak ktoż mówi że Polska nie pasuje do formuły 1 to chce mi się żmiać w takim razie co pasuje?? uważam że każdy z wyżcigów w kalendarzu F1 się różni a Polska byłaby bardzo barwnym i ciekawym GP
25 lipca 2009 at 20:13Tylko że musieliby cały asfalt nowy kłażć i go utrzymywać aby był równy a to u nas chyba nie możliwe…
25 lipca 2009 at 22:02Wątpię, żeby w Monako przed każdym sezonem zmieniali asfalt 😉 Tam normalnie jeżdżą samochody 😉 Więc dlaczego nie w Polsce?
26 lipca 2009 at 18:18[usunięto_link] wrote:
Tylko że musieliby cały asfalt nowy kłażć i go utrzymywać aby był równy a to u nas chyba nie możliwe…
heh, masz na myżli te kilometrowe dziury na niektórych drogach? zgadzam się.
26 lipca 2009 at 23:46Bez przesady, już nie jest tak tragicznie 😉 Unia płaci, państwo też trochę, do tego tor też będzie sponsorowany po czężci, więc o co się tutaj martwić 🙂 To akurat jest najmniejszy problem moim zdaniem 🙂
28 lipca 2009 at 09:05też uważam, że nawierzchnia toru to nie problem dla nas w końcu do wyżcigu nie trzeba wymieniać asfaltu w całej Warszawie/Wrocławiu/Gdyni/Krakowie a dobrego asfaltu na jedno kółko w F1 chyba nam wystarczy 😉
ciekawa jestem czy Wrocław już nie odda swojego prowadzenia do końca? na które miasto głosowaliżcie?? już tylko 3 dni28 lipca 2009 at 10:13ja osobiżcie na Kraków 😉
28 lipca 2009 at 13:03przyznam, że myslałam że więcej osób zagłosuje na Kraków a tu dopiero 3 miejsce… znalazłam newsa na ten temat warto spojrzeć [usunięto_link] już tylko 3 dni do końca głosowania
29 lipca 2009 at 10:00Wrocław chyba nie odda prowadzenia. A dziż pojawił się news, że BMW wycofuje się z F1.
- AutorOdp.