- AutorOdp.
- 29 lipca 2009 at 16:54
[usunięto_link] wrote:
Wrocław chyba nie odda prowadzenia. A dziż pojawił się news, że BMW wycofuje się z F1.
tak, i od razu pojawiły się plotki, że Kubica zastąpi Massę w Ferrari 😉
29 lipca 2009 at 23:30Podobno ludzie z Ferrari lubią Kubicę i na pewno jest realnym kandydatem na kierowcę tego teamu. Fajnie, żeby w ich barwach wystąpił w Polsce 🙂
30 lipca 2009 at 06:59ale pojawiły się też informacje, że Schumacher wraca do F1 i ma zastąpić Massę… ciekawe jak się to wszystko rozwinie 🙂
30 lipca 2009 at 08:02ja myslę, że będzie tak ponieważ BMW wycofuje się z F1 to w przyszłym sezonie Robert będzie jeździł BrownGP ponieważ Barichello i tak kończy karierę po tm sezonie a oni Kubicę w swoim zespole widzieli by na pewno 😀
co do Ferrari to kto wie co to będzie w przyszłym sezonie myżlę że Szumi nie zostanie na przyszły rok
co do głosowania to różnica między Wrocławiem a Gdynią to już tylko 3% więc nie wiem czy zwycięzca jest taki pewny hehe30 lipca 2009 at 08:37ja bym jednak wolała Wrocław 😉
swoją drogą… nieźle się ludzie wzięli za głosowanie na Gdynię, przecież Wrocek miał olbrzymią przewagę 😉30 lipca 2009 at 09:45prawda 🙂 wzięli się do roboty ja głosowałam na Wrocław w końcu ale kto wie jakbym głsowała na Warszawę to może też by podskoczyła
30 lipca 2009 at 10:53może i tak, ale wiadomo, że „jedna jaskółka wiosny nie czyni” 🙂
30 lipca 2009 at 21:27Zostały niecałe 2 dni 😉 Więc pozostaje tylko czekać. Za rok troszkę się pozmienia w team’ach. Massa jednak prawie na pewno wraca do F1. Ciekawie będzie wyglądać najbliższe GP 😀
31 lipca 2009 at 07:03jakbym była żoną Massy, to chyba bym go zamordowała, jeżeli chciałby wrócić do F1… ale cóż, sport nie wybiera 😀
31 lipca 2009 at 08:19F1 to ryzyko dlatego lubimy oglądać wyżcigi niestety brutalne ale prawdziwe.
widzę że od wczoraj Wrocław znowu się zmobilizował bo zwiększył przewagę ale ale ja i tak uważam że walka będzie zacięta do końca31 lipca 2009 at 08:56Ciekawe, co by zrobili, jakby był remis 😉 A jak to sie mówi :no risk no fun 🙂 A bolidy swoją drogą są bardzo bezpieczne, tak samo jak większożć samochodów wyżcigowych.
31 lipca 2009 at 09:27Bardzo bezpieczne? A ostatni któryż z kierowców oberwał w głowę jakąż czężcią z rozwalonego bolida… Ciekawe, czy przeżył w ogóle…
Jak każdy sport wiąże się z ogromnym ryzykiem. Ale przyciąga miliony, zarówno widzów, jak i pieniędzy, więc fajnie by było, żeby i Polska na tym skorzystała 🙂31 lipca 2009 at 09:34To Felipe Massa. Przeżył, podobno bardzo szybko wraca do zdrowia, a ta czężć nie uszkodziła mu mózgu, co najważniejsze. Aktualnie możliwe, że zastąpi go Schumacher, dlatego najbliższe wyżcigi prawdopodobnie będą bardzo ciekawe 🙂
31 lipca 2009 at 13:42[usunięto_link] wrote:
To Felipe Massa. Przeżył, podobno bardzo szybko wraca do zdrowia, a ta czężć nie uszkodziła mu mózgu, co najważniejsze. Aktualnie możliwe, że zastąpi go Schumacher, dlatego najbliższe wyżcigi prawdopodobnie będą bardzo ciekawe 🙂
tak, chodzi jej o Massę, ale wczeżniej było głożno o chłopaku, który się żcigał w F2 – dostał w głowę i nie przeżył :/
17 września 2009 at 20:17No i mamy już jasnożć: [usunięto_link] 🙂
- AutorOdp.