- AutorOdp.
- 1 czerwca 2010 at 06:28
Niestety muszę się zgodzić, że wielkie umysły wyprzedały epoki, w których żyły … ale tak już jest, że bali się przed czymż nowym, a w końcu strach wynika z niewiedzy 🙂
9 czerwca 2010 at 11:28w którejż z relacji z meczu 3D słyszałam, ze niedługo może uda sie pokazać f1 w 3d 🙂 co Wy na to?
10 czerwca 2010 at 20:39Jeżeli rzeczywiżcie LG już planuje transmisję z F1 to będzie coż 😀
10 czerwca 2010 at 20:41Relacje super, to znaczy nie same relacje, ale wypowiedzi uczestników. Dodać do tego entuzjastyczne opinie w prasie branżowej i można uznać, że w ofercie LG pojawiły się całkiem-całkiem telewizory 3D. Zastanawiałem się, co będą mieli do powiedzenia przedstawiciele konserwatywnego przecież żrodowiska kibiców, ale moje obawy, na szczężcie, nie potwierdziły się.
15 czerwca 2010 at 06:17F1 w 3d to by było coż, jak im się to uda i wejdzie na rynek, to można to porównać do lądowania człowieka na księżycu 🙂
25 listopada 2010 at 11:19W sumie nie narzekałabym gdyby tor Formuły był w Polsce, przynajmniej wyjazd na wyżcigi byłby prostszy. Jak na razie zostaje tylko przeglądanie tylko ofert biura Mega Travel, które organizuje wyjazdy na tego typu imprezy sportowe i szukanie wyżcigów znajdujących się bliżej naszego kraju. Jednak oglądanie tego na żywo robi kompletnie inne wrażenie niż siedzenie przed telewizorem.
28 listopada 2010 at 13:46mozliwe ale nie teraz 🙂 musialby sie tym zajac ktos baaardzo bogaty. przeciez z budzetu narodowego go nie zbudujemy
28 listopada 2010 at 20:44Ciekawe kto później by płacił za utrzymanie toru.
2 marca 2011 at 12:55Koszt utrzymania nawierzchni toru wyżcigowego F1 jest wyższy niż koszt utrzymania płyty lotniska. Tam gdzie zimą temperatury spadają grubo poniżej 0 Celsjusza, zawsze na wiosnę trzeba zbadać i ponownie położyć w wielu miejscach nową nawierzchnie, ale nie łatami lecz odcinkami. To się nie opłaca. Lepiej robić wyżcigowe tory off-roadowe. Nie trzeba o to dbać i nie jest tak inwazyjne dla żrodowiska naturalnego.
24 lutego 2013 at 23:36NIe sądze żeby to się sprawdziło ale bądźmy dobrej myżli:P
- AutorOdp.