- AutorOdp.
- 15 czerwca 2010 at 15:35
ja mam toster zelmera,prosty model za ok 50 zł. na poranne tożciki sprawdza się w sam raz:)
27 listopada 2010 at 18:37mam toster. uwielbiam tosty z dżemem na żniadanie!mm..:)
29 września 2011 at 14:12Uwielbiam tosty z miodem i cynamonem..a na słono z pesto i pomidorami. Super na żniadanie. Dobrze jak toster stanowi ozdobę w kuchni a nie straszy. Mi baaaardzo się podoba fioletowy russel hobbs (np. na sztućce_pl). Pasuje do kuchni nowoczesnej, mocny kolorystyczny akcent. 😀
29 listopada 2011 at 06:07są równiez tostery które nie są stworzone specjalnie na potrzeby chleba tostowego ale mozna wcisnąc i panini i inne chlebki, takie bardziej polskie:) uzywalam i uzywam i bardzo sobie chwale, natomiast opiekacz jest nieuzywany
28 grudnia 2011 at 15:23Ja mam taki bardzo stary i fajny toster, wlażnie od opiekania wszystkiego – takie sa najlepsze 🙂
Bo tostów takich samych białych, pszennych, nie jem.
29 grudnia 2011 at 11:04A co powiecie na taki toster? Moja chrzeżnica taki ma i robi sama pyszne tosty z dżemem. Link do tego cuda [usunięto_link]. 🙂
A tak na poważnie, ja mam w domu jakiż przedpotopowy toster, chyba nawet po moich dziadkach. Wygląda fatalnie, ale opieka cudownie i chyba nigdy się go nie pozbędę!
6 lutego 2012 at 12:00Jeżeli jesteż pewna, że często będziesz sobie robić tosty, to na pewno taki sprzęt warto kupić. Swoją drogą to tostery mogą nawet ciekawie wyglądać. Ten mi się nawet podoba: [usunięto_link] Także jeżeli nie będzie się z niego korzystać, to przynajmniej dobrze się będzie prezentował w kuchni 😉
19 stycznia 2013 at 12:55wittam was kobitki ;d
ja tak moze z innej beczki 😀
raczej nie o taki toster tu chodzi ;d
[usunięto_link]ale mysle ze i wam strona sie spodoba tak jak i mi 😀
zajrzyjcie 😀
ciekawa strona naprawde ;d
30 stycznia 2013 at 17:31Takie urządzenie jak toster przydaje się zawsze w każdej kuchni,nawet jeżeli używamy go okazyjnie. Ja uwielbiam tosty szczególnie na żniadanie,zapiekane z szynką.
21 marca 2013 at 13:06Proponuję [usunięto_link] z funkcją rozmrażania, przystosowane do mycia w zmywarce
4 kwietnia 2013 at 06:25Torster opieka a tu wiele osób myli toster z sandwicherem.
- AutorOdp.