- AutorOdp.
- 7 stycznia 2008 at 01:05
tylko TRIUMPH,innej nie posiadam… i polecam
a wy w jakich sie nosicie???????7 stycznia 2008 at 11:31ja mam wszystkie staniki z tej firmy.. 🙂 jak dla mnie najbardziej wygodne 😛
7 stycznia 2008 at 11:35Róża
7 stycznia 2008 at 12:36[usunięto_link] wrote:
ja mam wszystkie staniki z tej firmy.. 🙂 jak dla mnie najbardziej wygodne 😛
Ja mam stanik i majtki-jak dla mnie rewelacja.
7 stycznia 2008 at 13:27[usunięto_link] wrote:
ja mam wszystkie staniki z tej firmy.. 🙂 jak dla mnie najbardziej wygodne 😛
wiedzą jak dogodzić kobiecie …
ta tańsza bielizna często jest kiepso szyta i wogule niewygodna tym bardziej jak ma sie co do niej wsadzić 😀
7 stycznia 2008 at 17:49u mnie przewaza intimissimi i oysho.
7 stycznia 2008 at 19:35w outlecie calzedonii i intimissimi stanik kosztuje kolo 15 zlotych. czasem mniej. DOBRY stanik.
7 stycznia 2008 at 20:58hunkemuller w polsce chyba nie ma tej firmy
8 stycznia 2008 at 10:08No własnie, dobry stanik za 15 zeta. Wystarczy, że kupisz 5 i czekasz do następnych cenowych cięć 😉 😉 😉
8 stycznia 2008 at 10:48[usunięto_link] wrote:
w outlecie calzedonii i intimissimi stanik kosztuje kolo 15 zlotych. czasem mniej. DOBRY stanik.
to chyba na jerden raz 😀 ….
8 stycznia 2008 at 10:57[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
w outlecie calzedonii i intimissimi stanik kosztuje kolo 15 zlotych. czasem mniej. DOBRY stanik.
na jeden raz?
z inimissimi?
jakosc lepsza niz triumph.
sprawdz moze w slowniku znaczenie slowa outlet.8 stycznia 2008 at 11:18[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
na jeden raz?
z inimissimi?
jakosc lepsza niz triumph.
sprawdz moze w slowniku znaczenie slowa outlet.skoro piszesz,że kupujesz stanik za 15 zł no to jak dla mnie to na 1 raz 😉
chyba nie musze pisać ile kosztuje bielizna w triumph (i nie ta najtańsza ) 😉8 stycznia 2008 at 11:31kupilam stanik z wiosennej kolekcji intimissimi za 119 zlotych. triumph nie ma drozszych ani lepszych stanikow.
teraz ten stanik w outlecie factory mozna kupic dokladnie za 15,50.
i co?
ten za 119 jest na wiele razy a ten za 15,50 na raz? przeciez to ten sam produkt.
zacznij sie uczyc jezykow obcych, bo rozumiem, ze nie jestes w stanie pojac obco brzmiacego wyrazu outlet.
8 stycznia 2008 at 11:39[usunięto_link] wrote:
kupilam stanik z wiosennej kolekcji intimissimi za 119 zlotych. triumph nie ma drozszych ani lepszych stanikow.
teraz ten stanik w outlecie factory mozna kupic dokladnie za 15,50.
i co?
ten za 119 jest na wiele razy a ten za 15,50 na raz? przeciez to ten sam produkt.
zacznij sie uczyc jezykow obcych, bo rozumiem, ze nie jestes w stanie pojac obco brzmiacego wyrazu outlet.
wiesz ja nie chodzę i nie szukam przecen … i obce są mi takie tematy… i jakbyż nie wiedziała to w triumph są i droższe biustonosze to zależy….
jak „SłYSZE” Aż takie przeceny to jedyne co mi się ciżnie na usta to PODRóBA … 😉8 stycznia 2008 at 11:42:))))))))))))))))))))))))))))))))))
jasne:)))))))))))
kupilam wczoraj w mng kiecke za 125. wczesniej: 365.
na bank podroba:))))))))))
dawaj dalej!!! jedziemy!!!
jestes tak smieszna, ze szkoda, ze zaraz musze wyjsc do pracy. - AutorOdp.