- AutorOdp.
- 12 października 2009 at 09:26
ja się skusiłam na Black Star od Avril Lavigne i jestem zadowolona,
są rzeczywiżcie bardzo trwałe i zapach żwietnie komponuje się ze mną
ja sobie kupiłam 30ml na promocji w rossmanie14 października 2009 at 15:55Trwałożć perfum to sprawa indywidualna. Wiadomo też, że trwalsze są perfumy i wody perfumowane od toaletowych. Poza tym, jak już wspomniano, przyzwyczajamy się do zapachu. Gdy nasz „organizm” akceptuje dany zapach, przestajemy go czuć po jakimż czasie, co nie zoznacza, że inni też:)
Proponuję pozwiedzać perfumerie, gdzie można poprosić o próbkę i przetestowac kilka zapachów przed inwestowaniem w dany produkt.23 listopada 2009 at 10:20Jeżli chodzi o trwałożć perfum zazwyczaj jest to sprawa indywidualna, niektóre są bardziej trwałe a inne mniej. Ja generalnie jestem wierna znanym markom np. chanel. Jeszcze się na nich nie zawiodłam. Jeżli chciałabyż kupić dobre perfumy gorąco polecam perfumerią internetową kokai.pl mają naprawdę duży wybór kosmetyków. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz polecam gorąco.
3 grudnia 2009 at 12:55Jeżli chodzi o trwałe perfumy, to tak naprawde, wszystkie oryginalne jakie mialam długo utrzymywały swoj zapach. Jednek szczegolnie polecam [usunięto_link] i [usunięto_link].
pzdr!
mediamaniac17 sierpnia 2010 at 09:07ja też polecam oryginalne i znane marki perfum. Zawsze można trafić na jakąż promocję albo na tani sklep. Zauważyłam, że w internecie jest taniej niż w zwykłej drogerii, np na [usunięto_link]
18 sierpnia 2010 at 14:11najlepiej oryginalne 😉
20 sierpnia 2010 at 09:20Aleksandra44 też kupowałam na tej stronie perfumy 🙂
23 sierpnia 2010 at 07:36Proponuję wybrać się do perfumerii w poszukiwaniu swojego zapachu. Kiedy będziesz miała problem z decyzją, bo np. dwa zapachy będą Ci się bardzo podobać psiknij ( wiem, że to niekulturalne, ale niestety czasem tak trzeba) sobie na dłoń- perfumy zawsze troszkę inaczej pachną na różnej skórze ( zależy chyba od naszego ph, czy jakoż tak). W ten sposób zobaczysz też , który zapach utrzyma się na Twojej skórze dłużej. Następnie proponuję poszukać perfum w sklepie internetowym. W ten sposób możesz porównać ceny i wybrać lepszą opcję 🙂
3 września 2010 at 09:25Zgadzam się z Rose. Najlepiej najpierw sprawdzić zapach na swojej skórze, a potem perfumy kupić w internecie, gdzie jest dużo taniej.
- AutorOdp.