- AutorOdp.
- 7 grudnia 2007 at 18:01
a co ja w sobie lubie? ee…z wygl膮du chyba tylko kolor moich w艂os贸w. 馃檨
8 grudnia 2007 at 18:54Uwielbiam w sobie wszystko, zar贸wno wygl膮d jak i charakter. 馃檪
25 lutego 2008 at 23:35co w sobie lubie najbardziej? z wygladu…hmmmm… male stopki, swoje 158cm, i cycki;) z charakteru… – dystans do wszystkich i wszystkiego i moja nature matki teresy z kalkuty;p
A ogolnie to ze mnie prawdziwa baba: niby mam zadarty nosek i wszystko w sobie kocham, ale jak pojde do lustra to sobie mowie: no trzeba by cos z tym brzuchem zrobic;)
26 lutego 2008 at 11:59Co mi si臋 w sobie podoba?
Twarz,w艂osy,ramionka,d艂onie,艂ydki :]gniewam si臋 tylko ca艂y czas z moimi biodrami i udami a ostatnio te偶 z brzuszkiem :/
a charakter chyba mam w pirz膮dku,lubi臋 sw贸j charakter :>
26 lutego 2008 at 15:14zgrabne i d艂ugie nogi, 艂adny ty艂ek i biust, smuk艂a,proporcjonalna figura d艂ugie zdrowe w艂osy,oczy.
14 lutego 2009 at 17:31A ja jestem z tych, kt贸rym nic si臋 w sobie nie podoba 馃檮
15 lutego 2009 at 12:18mia艂am okres kiedy narzeka艂am na siebie, na wygl膮d i charakter, ale zrozumia艂am, 偶e to nie mia艂o sensu, bo jestem atrakcyjn膮 i fajn膮 dziewczyn膮 i nie ma sensu u偶alanie si臋 nad sob膮. Teraz wszystko mi si臋 we mnie podoba i inni te偶 mnie lepiej postrzegaj膮 馃榾
20 marca 2009 at 18:24Hm jednej rzeczy nienawidz臋 w sobie….ale to jest do p****偶cia i anulowania 馃槢 .Ale w sumie mam du偶o zalet: talia osy ,nogi d艂ugie i w sam raz – nie za chude nie za grub臋, pupa podobno jak J.LO haha xD , jestem wysoka , ciemna karnacja, wielga偶ne sarnie ocz臋ta 馃檪 moj facet m贸wi 偶e mam s艂odki nosek i 偶liczne usteczka 馃檪 wi臋c nie jest tak 藕le…ale niestety mam tendencje do narzekania na siebie…chyba jak wiekszo偶膰:)cho膰 cz臋偶ciej doceniam to co mi ofirarowa艂a Matka Natura 馃槈
4 maja 2009 at 13:23Mi si臋 podobaj膮 moje oczy 馃檪
5 maja 2009 at 00:31pomimo tego 偶e jestem po ci膮zy,moje cia艂o zmieni艂o sie ( ale nie az tak bardzo ),to nadal uwazam sie za kobiete atrakcyjna,dobrze mi w moim ciele i nic bym nie zmienila:)
27 sierpnia 2010 at 14:20nie lubie swojej cery…sk艂onno偶ci do wyprysk贸w!! jestem z艂a kiedy nie mog臋 si臋 pozby膰 diabelstwa.. zacie jakis dobry krem albo ma偶膰 偶eby szybko znika艂y..
nie lubie w sobie tego, 偶e nie umiem rozmwia膰 z obc膮 osob膮 np klientem tak jak ze znajomymi..:(
mam wtedy po艂ama艅ca j臋zykowego…:(a taammm…og贸lnie to jakos zawsze nie akceptowa艂am siebie - AutorOdp.