• Autor
    Odp.
  • Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ja tam lubię wesela i jak ktoż mnie otwarcie zaprasza “ to idę i już! To przecież ludyczne dopełnienie zapotrzebowania człowieka na swojskożć, bliskożć i optymizm¦ Nie przychodzi mi nawet na myżl, bym tym miał pogardzić! Cieszę się, że w Polsce wciąż żyje tradycja wypasionych wesel! Te cudowne żluby przed ołtarzem z Ave Maryja i marszem Mendelhsonna, a potem korowód aut ku weselisku. Wow! Cudo!

Jak na co dzień prawie nie piję alkoholu “ zbyt często siedzę za kółkiem “ tak na weselu nie stronię od gorzały, tysięcznych straszszsznie tłustych, kalorycznych potraw, hehe, na suto zastawionych długich stołach, od rozmów głożnych, wręcz wykrzykliwych, wesołych i, co tu dużo gadać, okropnie głupawych “ bezsensownych, lecz i zarazem wielce filozoficznych, np. tuż nad ranem¦ I to z facetami i z babkami! Zastanawiające!

Chętnie biorę w obroty Pannę Młodą mrugając pojednawczo do Młodego sponad ramienia i gdy już ją ukradłszy wyobracam do utraty tchu w klasycznym stroju powiewnej białej sukni, jakoby zaklęcie poranka – oddaję ją mu, zdębiałemu, ale uszczężliwionemu¦ Niemal czuję, że odetchnął¦ że znów ją ma¦ całą, choć totalnie zdyszanঠzdrową, własną kobietę na noc pożlubną, hehehe¦ No i po ten wdzięczny bucik też chętnie wyskakuję jak na razie w gonitwę, a jeżli go zdobędę, to oczywiżcie odgrywam te głupie teatralnożci: komedie-ceregiele! przed rozszalałym forum, aż coż fajnego zań zdobędę! Gwałtu-rety!

Słowem: klawo, klawo, klawo! Zawsze mam u boku najdroższą i wspaniale wtórującą mi¦ moją cudowną Dziewczynę “ dlaczego miałbym się czuć na weselu źle!? Jak jest pora na zabawę “ to się bawić! A nie stroić nadąsane miny!

hahahaha 😆 😆 hahaha 😆 😆 😆 😆

hard – czy napisawszy to twoja dusza uwolniła się od żciskającej w nań potrzeby ożwiecenia ludzkożci jakimże ważnym wydarzeniem jest żlub?

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

Jeżeli twój chłopak ma jasnoniebieska koszule,to ty nie musisz miec sukienki w tym samym kolorze:)
    wystarczy ze bedziesz miała np kolczyki w tym samym kolorze,ale to nie jest az takie wazne zebyżcie mieli na sobie rzeczy w takim samym kolorze:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ubiór"

Przewiń na górę