- AutorOdp.
- 17 lutego 2008 at 11:19
Hej jestem tu nowa i nie wiele sie znam ale nie rzecz w tym.Chcialam sie dowiedziec czy ktoras z was ma jakis ciuch z tej firmy? strasznie mi sie podobaja i jestem nawet sklonna zrobic zamowienie ale koszta wysylki nie sa male dlatego moze ktos sie dolaczy?:) na allegro sa takie ceny ze barzdiej sie oplaca sprowadzic ze stanow:) pozdrawiam
17 lutego 2008 at 17:49ja mam… i bylabym zainteresowana… ale to nie jest takie proste… w katalogu ceny sa ladne… ale cło itd itp. to nie wiem czy sie oplaca.
18 lutego 2008 at 11:08dlatego pisze:) gdyby były chciaz 4 chetne to wtedy koszty wysyłki i cło podzielone przez 4 osoby to naprawde nie jest duzo
18 lutego 2008 at 20:32noo… tylko to tez nie moze byc zbyt duza ilosc bo sie moga przyczepic.
sama bym sobie zamowila kilka rzeczy.
ale jakby co, jesli sie uda bezposrednio to ja jestem chetna 😀19 lutego 2008 at 09:47przyczepic raczej sie nie mogą ostatnio zamawialam z dziewczynami i calosc zam wynosila ok 200 $. bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze znajdzie sie ktos jeszcze:)
22 lutego 2008 at 21:43Ja też jestem chętna. Do tej pory zamawiał mi przyjaciel i przesyłał. Było trochę taniej. Często jednak przesyłka z cłem kosztowala więcej niż sam tshirt :/// Ja za ok. 20 dni bede miala gotowkę na ciuchy, wiec mozemy cos wykombinowac.
24 lutego 2008 at 16:09Bardzo lubię ogladać pokazy Victoria’s Secret, a cichy to mają żwietne. Nie są raczej zbyt wymyżlne, nadają się do noszenia 😉 😉 😉
24 lutego 2008 at 20:54to super! na 4 osoby koszty nie powinny byc wielkie! wiec moze poczekamy az ktos sie jeszcze zdecyduje i możemy powoli sie naradzać co bierzemy:)
20 marca 2008 at 21:01ooo dawno mnie nie było. ale niestety roznie bywa. To ostatecznie jest ktos chcetny na zamowienie ciuchow z VS? pozdrawiam
31 marca 2008 at 08:10BARDZO PROSZE O KONTAKT NA GG ( JEST PODANY W PROFILU) OSOBY KTORA PISALA MI NA PW O ZAMOWIENIU Z VS. OPCJA PRYWATNYCH WIADOMOSCI ZOSTALA WYLACZONA I NIE ODCZYTALAM JEJ. ZAMOWIENIE CHCE ROBIC DZISIAJ LUB JUTRO!!
3 kwietnia 2008 at 12:45Powielam pytanie czy jest ktoż jeszcze chetny na ciuchy z Vs? szukamy jeszcze jednej osoby:)
5 czerwca 2008 at 22:09co racja to racja, V S są żliczne 🙂
mnie się podoba np ten kostium:
[usunięto_link]
i ta spódnica 🙂
[usunięto_link]
- AutorOdp.