Ubrania z Victorias Secret

• Autor
    Odp.
  • sugar
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Hej jestem tu nowa i nie wiele sie znam ale nie rzecz w tym.Chcialam sie dowiedziec czy ktoras z was ma jakis ciuch z tej firmy? strasznie mi sie podobaja i jestem nawet sklonna zrobic zamowienie ale koszta wysylki nie sa male dlatego moze ktos sie dolaczy?:) na allegro sa takie ceny ze barzdiej sie oplaca sprowadzic ze stanow:) pozdrawiam

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

ja mam… i bylabym zainteresowana… ale to nie jest takie proste… w katalogu ceny sa ladne… ale cło itd itp. to nie wiem czy sie oplaca.

sugar
    Member
    • Początkujący

dlatego pisze:) gdyby były chciaz 4 chetne to wtedy koszty wysyłki i cło podzielone przez 4 osoby to naprawde nie jest duzo

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

noo… tylko to tez nie moze byc zbyt duza ilosc bo sie moga przyczepic.
    sama bym sobie zamowila kilka rzeczy.
    ale jakby co, jesli sie uda bezposrednio to ja jestem chetna 😀

sugar
    Member
    • Początkujący

przyczepic raczej sie nie mogą ostatnio zamawialam z dziewczynami i calosc zam wynosila ok 200 $. bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze znajdzie sie ktos jeszcze:)

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ja też jestem chętna. Do tej pory zamawiał mi przyjaciel i przesyłał. Było trochę taniej. Często jednak przesyłka z cłem kosztowala więcej niż sam tshirt :/// Ja za ok. 20 dni bede miala gotowkę na ciuchy, wiec mozemy cos wykombinowac.

asiav01
    Participant
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Bardzo lubię ogladać pokazy Victoria’s Secret, a cichy to mają żwietne. Nie są raczej zbyt wymyżlne, nadają się do noszenia 😉 😉 😉

sugar
    Member
    • Początkujący

to super! na 4 osoby koszty nie powinny byc wielkie! wiec moze poczekamy az ktos sie jeszcze zdecyduje i możemy powoli sie naradzać co bierzemy:)

sugar
    Member
    • Początkujący

ooo dawno mnie nie było. ale niestety roznie bywa. To ostatecznie jest ktos chcetny na zamowienie ciuchow z VS? pozdrawiam

sugar
    Member
    • Początkujący

BARDZO PROSZE O KONTAKT NA GG ( JEST PODANY W PROFILU) OSOBY KTORA PISALA MI NA PW O ZAMOWIENIU Z VS. OPCJA PRYWATNYCH WIADOMOSCI ZOSTALA WYLACZONA I NIE ODCZYTALAM JEJ. ZAMOWIENIE CHCE ROBIC DZISIAJ LUB JUTRO!!

sugar
    Member
    • Początkujący

Powielam pytanie czy jest ktoż jeszcze chetny na ciuchy z Vs? szukamy jeszcze jednej osoby:)

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

co racja to racja, V S są żliczne 🙂

mnie się podoba np ten kostium:

[usunięto_link]

i ta spódnica 🙂

[usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ubrania z Victorias Secret"

Przewiń na górę