- AutorOdp.
- 9 lipca 2007 at 19:29
Jestem ciekawa ile z was jest uczulonych na tabletki?? 馃檮
Ja akurat jestem uczulona na tabletki przeciwb贸lowe… onas i jak, cokolwiek mnie boli musz臋 to dzielnie przetrwa膰!!
A jak to u Was wygl膮da??10 lipca 2007 at 12:22ja na szcz臋偶cie nie ma z tym problemu. Jakbym by艂a uczulona na tabletki przeciwb贸lowe to bym bolu nie znios艂a. Nie jestem taka dzielna.
10 lipca 2007 at 16:02[usuni臋to_link] wrote:
ja na szcz臋偶cie nie ma z tym problemu. Jakbym by艂a uczulona na tabletki przeciwb贸lowe to bym bolu nie znios艂a. Nie jestem taka dzielna.
A wog贸le jeste偶 na jakie偶 tablety uczulona!?
12 lipca 2007 at 12:16A wog贸le jeste偶 na jakie偶 tablety uczulona!?[/quote]
Dalacin c
12 lipca 2007 at 12:21powy偶szy post jest m贸j jestem uczulona na Dalacin c
12 lipca 2007 at 15:48[usuni臋to_link] wrote:
powy偶szy post jest m贸j jestem uczulona na Dalacin c
To przykre!! 馃槙
2 wrze艣nia 2007 at 10:15Je jestem uczulona na aspiryne i polopiryne.Dostaje wysypki (drobne krosteczki)
2 wrze艣nia 2007 at 20:31[usuni臋to_link] wrote:
Je jestem uczulona na aspiryne i polopiryne
Ja te偶 jestem na te same tabletki uczulona, tylko, 偶e u mnie to si臋 objawia puchnieciem od 偶rodka!! 馃檨 馃檨
8 wrze艣nia 2007 at 13:37Ja jestem chyba uczulona w tych lekarstwach na kwas acytylowy
9 wrze艣nia 2007 at 10:00ja na ca艂e szcz臋偶cie nie jestem na 偶adne leki uczulona 馃檪
30 wrze艣nia 2007 at 09:50[usuni臋to_link] wrote:
Jestem ciekawa ile z was jest uczulonych na tabletki?? 馃檮
Ja akurat jestem uczulona na tabletki przeciwb贸lowe… onas i jak, cokolwiek mnie boli musz臋 to dzielnie przetrwa膰!!
A jak to u Was wygl膮da??Uuuu wspolczuje… sprobuj moze przeciwbolowych lekow homeopatycznych? one nie uczulaja i nie maja skutkow ubocznych… wystarczy stosowac sie do kilku zasad ich stosowania i dzialaja…
2 pa藕dziernika 2007 at 19:55[usuni臋to_link] wrote:
ja na ca艂e szcz臋偶cie nie jestem na 偶adne leki uczulona 馃檪
Ja r贸wniez i strasznie si臋 ciesz臋.
30 maja 2008 at 05:38Ja pare lat temu za偶y艂am p贸艂 tablatki SARIDON,dosta艂am wstrz膮su Anafilaktycznego to by艂 koszmar,boze zacze艂o mnie wszystko sw臋dzie膰,zacz臋艂am puchn膮膰,drgawek dosta艂am, nie wiedzia艂am co si臋 dzieje…ZD膮ZY艂 LEKARZ PRZYJECHAC W OSTATNIEJ CHWILI….
Od tamtej pory czytam wszystkie informacje zawarte w lekach,,czy jest TEN sk艂adnik,na kt贸ry jestem uczulona.Od tamtej pory bardzo rzadko bior臋 jakiekolwiek leki…..5 czerwca 2008 at 13:35Jestem uczulona na penicylin臋 i jej pochodne,
nie ma uczulenia na konkretne leki tylko na konkrety sk艂adnik tych lek贸w.22 lipca 2008 at 13:13A to 偶e na przeciwb贸lowe to akurat plus, ja nigdy nie 艂ykam nic na b贸l, bo to wi臋cej szkodzi ni偶 pomaga..
- AutorOdp.