• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Mario i Prince of Persia jeeeenyyyy ale bym se w to pograla! 馃槅 Ostatnio hitem byly te dwie gry w podstawowce 馃槢 Notorycznie w to gralam i przechodzilam wszystkie rundy! 馃檪

Teraz nalogowo gram w The Settlers 3 i wyniszczam komputer sasasa :PP

RudaMaruda
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Jak byli偶my na urlopie to chodzili偶my do salonu gier popykac w dru偶ynie w viertua cop. taka strzelanka.
    a kolejny powa偶ny zakup to b臋dzie chyba ps2. chociaz on sie upiera na sprzet do paintballa 馃槈

Catkin
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja dla odstresowania pykam w The Sims 2 4 pory roku, uwielbiam tomb raidery: 2, 3, angel of darkness (anniwesary jeszcze nie przesz艂am, ale jestem w trakcie), gotowe na wszystko by艂o ekstra polecam! Age of mythology kiedy偶 pogrywa艂am. Obecnie ub贸stwiam xboxa 360 i na nim gram

Catkin
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

aj no zapomnia艂abym o sherlocku holmsie! The awakened jest super i tajemnica srebrnego kolczyka te偶

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Simsy rz膮dz膮:) Do tego Star wars Mroczne Widmo, Capitan Claw, Lomax, Prince of Persia:)

Ulenia
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja tez uwielbiam pasjansa 馃榾 mo偶e to i g艂upie ale lubi臋 si臋 cz臋sto oderwa膰 od roboty i u艂o偶y膰 馃檪 Paj膮k jest naprawd臋 fajny!
    Og贸lnie to lubi臋 takie proste, nie skomplikowane gry 馃榾 tetris, literaki i ostatnio na艂ogowo GUMOKU- gra艂y偶cie mo偶e kiedys?

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

simsy 馃榾 (jedynka)
    wormsy world party 馃榾
    a z „klasyk贸w” jeszcze starszych, co to je m贸j „nienajnowszy komputer” strawi doom 2 i gta 偶eby si臋 odstresowa膰 (m贸j misiak ci膮gle do domu jakie偶 nowe gry znosi, ale kto ma na to czas??? 馃槬 )

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

ja dla odstresowania lubi艂am quake’a
    opr贸cz tego crimsonland (zabija si臋 takie potworki)
    ale w zasadzie nie mam czasu na gry i jako偶 tak bardzo za nimi nie t臋skni臋 (i nawet lepiej, bo uwa偶am, 偶e zjada to zbyt wiele czasu).

aaa ale mam co偶 lepszego ni偶 gr臋! Taka zabawa logiczna, w艂a偶ciwie zagadka, w tamtym roku zabiera艂a mi wiele czasu i stanowi艂a fantastyczne wyzwanie intelektualne (chocia偶 wiele os贸b si臋 szybko zniech臋ca), nazywa si臋 notpron.
    I link dla zainteresowanych: [usuni臋to_link]
    daje ogromnie du偶o satysfakcji (je偶li si臋 nie oszukuje)

okularnica
    Member
    • Odp.: 63
    • Sta艂y bywalec

Kiedy偶 gra艂am w simsy dzi偶 ju偶 nie ma na to czasu 馃檨 ://

xAniax
    Member
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Od lat niezmiennie Sims 3. Jak zaczn臋 o np 14 to nawet nie zauwa偶am, 偶e noc si臋 zrobi艂a. Staram si臋 ogranicza膰.. ale rozumiecie same 馃槈

xxEmmelinexx
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

te偶 sismy jak i u was.. tam przynajmniej moge probowac spelniac swoje wlasne zyciowe wyobrazenia..

seterka
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Ja lubie scrabble, szachy i age of empires 馃檪

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Hm… kiedy偶 Heroes.

Ilonka22
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja ze swoim ch艂opakiem gram aktualnie w seri臋 LEGO. Teraz Indiana Jones, wcze偶niej przeszli偶my Harry’ego Pottera. Fajnie si臋 gra, gdy偶 wymaga to wsp贸艂pracy.

Kiedy偶 z kolegami gra艂am jeszcze w Heroesy, ale to dawno i nieprawda 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Ulubione gry komputerowe???:P"

Przewi艅 na g贸r臋