- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2007 at 06:51
Mario i Prince of Persia jeeeenyyyy ale bym se w to pograla! 馃槅 Ostatnio hitem byly te dwie gry w podstawowce 馃槢 Notorycznie w to gralam i przechodzilam wszystkie rundy! 馃檪
Teraz nalogowo gram w The Settlers 3 i wyniszczam komputer sasasa :PP
20 sierpnia 2007 at 10:11Jak byli偶my na urlopie to chodzili偶my do salonu gier popykac w dru偶ynie w viertua cop. taka strzelanka.
a kolejny powa偶ny zakup to b臋dzie chyba ps2. chociaz on sie upiera na sprzet do paintballa 馃槈17 pa藕dziernika 2007 at 16:22Ja dla odstresowania pykam w The Sims 2 4 pory roku, uwielbiam tomb raidery: 2, 3, angel of darkness (anniwesary jeszcze nie przesz艂am, ale jestem w trakcie), gotowe na wszystko by艂o ekstra polecam! Age of mythology kiedy偶 pogrywa艂am. Obecnie ub贸stwiam xboxa 360 i na nim gram
17 pa藕dziernika 2007 at 16:24aj no zapomnia艂abym o sherlocku holmsie! The awakened jest super i tajemnica srebrnego kolczyka te偶
17 pa藕dziernika 2007 at 16:30Simsy rz膮dz膮:) Do tego Star wars Mroczne Widmo, Capitan Claw, Lomax, Prince of Persia:)
29 pa藕dziernika 2007 at 18:48Ja tez uwielbiam pasjansa 馃榾 mo偶e to i g艂upie ale lubi臋 si臋 cz臋sto oderwa膰 od roboty i u艂o偶y膰 馃檪 Paj膮k jest naprawd臋 fajny!
Og贸lnie to lubi臋 takie proste, nie skomplikowane gry 馃榾 tetris, literaki i ostatnio na艂ogowo GUMOKU- gra艂y偶cie mo偶e kiedys?30 pa藕dziernika 2007 at 13:24simsy 馃榾 (jedynka)
wormsy world party 馃榾
a z „klasyk贸w” jeszcze starszych, co to je m贸j „nienajnowszy komputer” strawi doom 2 i gta 偶eby si臋 odstresowa膰 (m贸j misiak ci膮gle do domu jakie偶 nowe gry znosi, ale kto ma na to czas??? 馃槬 )30 pa藕dziernika 2007 at 14:41ja dla odstresowania lubi艂am quake’a
opr贸cz tego crimsonland (zabija si臋 takie potworki)
ale w zasadzie nie mam czasu na gry i jako偶 tak bardzo za nimi nie t臋skni臋 (i nawet lepiej, bo uwa偶am, 偶e zjada to zbyt wiele czasu).aaa ale mam co偶 lepszego ni偶 gr臋! Taka zabawa logiczna, w艂a偶ciwie zagadka, w tamtym roku zabiera艂a mi wiele czasu i stanowi艂a fantastyczne wyzwanie intelektualne (chocia偶 wiele os贸b si臋 szybko zniech臋ca), nazywa si臋 notpron.
I link dla zainteresowanych: [usuni臋to_link]
daje ogromnie du偶o satysfakcji (je偶li si臋 nie oszukuje)27 listopada 2012 at 09:18Kiedy偶 gra艂am w simsy dzi偶 ju偶 nie ma na to czasu 馃檨 ://
28 listopada 2012 at 14:11Od lat niezmiennie Sims 3. Jak zaczn臋 o np 14 to nawet nie zauwa偶am, 偶e noc si臋 zrobi艂a. Staram si臋 ogranicza膰.. ale rozumiecie same 馃槈
28 listopada 2012 at 20:51te偶 sismy jak i u was.. tam przynajmniej moge probowac spelniac swoje wlasne zyciowe wyobrazenia..
4 grudnia 2012 at 20:22Ja lubie scrabble, szachy i age of empires 馃檪
7 grudnia 2012 at 19:03Hm… kiedy偶 Heroes.
10 grudnia 2012 at 12:50Ja ze swoim ch艂opakiem gram aktualnie w seri臋 LEGO. Teraz Indiana Jones, wcze偶niej przeszli偶my Harry’ego Pottera. Fajnie si臋 gra, gdy偶 wymaga to wsp贸艂pracy.
Kiedy偶 z kolegami gra艂am jeszcze w Heroesy, ale to dawno i nieprawda 馃檪
- AutorOdp.