• Autor
    Odp.
  • motylek1007
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Jak chcesz się bawić w sledczego to zrob to Ale wiedz, że caly zwiazek straci urok Bedziesz jak pies gonczy węszący wszędzie oszustwo Dlugo twoja psychika nie wytrzyma tego

własnie nie chce tak schizować ze bede go non stop sprawdzala, nawet nie mialabym szans robic to 24h na dobe….

wydaje mi sie ze potrzebuje czasu na to wszystko….

byl u mnie na żwieta i widze ze sie stara i bardzo bardzo żałuje

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

cóż. ja niestety ale bym nie wybaczyła…. dla mnie zaufanie to jedna z podstawowych cech w związku. bez tego wciąż bym myżlała: „a może on jednak mnie zdradza?”…. za bardzo by mnie to bolało…. ale jeżli umiesz to znieżć i wierzysz w niego, w jego miłożć to dobrze. ja bym jednak nie umiała…..

motylek1007
    Member
    • Bywalec

pisałam ze kiedys zostałam zdradzona i tego nie wybaczylam, tutaj bylo jednak troche inaczej, że tak powiem „mniejsze przewinienie” i dlatego postanowilam dac szanse.

Kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw a odejsc mozna w każdej chwili.

Chce dodac ze te rozmowy nie byly codziennie i non stop.

forgive
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Może facet rzeczywiżcie zrozumiał, że źle zrobił i już więcej Cię nie zawiedzie. Kontrolowanie go cały czas nic tu nie da a tylko doprowadzi do całkowitego zrujnowania Ciebie i waszego związku. Jeżli ponownie mu zaufałaż to dobrze. Mam nadzieję, że wykorzysta tą szansę… Trzymam kciuki 🙂

motylek1007
    Member
    • Bywalec

nie dziękuję 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " w rozterce"

Przewiń na górę