• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja spię bez stanika,bo tak jest wygodnniej.Niech sobie biust trochę odpocznie i swobodnie poskacze 😆

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ja równeż żpie bez, często tez chodzę bez, szczególnie do bluzeczek i sukienek na ramiączka

ciocia_asia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

tojest bardzo dziwne pytanie. nie wiem jak mozna spac w staniku. po pierwesze to niewygodne po drugie niezdrowe.

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Pewnie ze bez stanika,ja nie wyobrażam sobie spania w staniku,noc jest do tego by odpocząć zregenerować siły i tak dalej….Spanie w biustonoszu nie wpływa na kształt piersi, ale z pewnożcią jest niewygodne. Jeżeli ma się źle dobrany biustonosz, to może on uciskać delikatne miejsca. Z pewnożcią wygodniej jest spać bez stanika.
    Ja bym nie zasneła w staniku,żpie tez bez majteczek,chyba ze mam okres.
    A jeżli chodzi o duze piersi to mozna spac w koszulkach bez szfowych np. z mikrofibry ładnie trzyma piersi a skóra odycha i nigdzie takie koszulki nie uciskają ciałka i nie zostawiają tak zwanych odgniotów.

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Zdecydowanie bez stanika jeżli za parę lat chcesz miec jeszcze czym nęcić…

LaPalma
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

w dzień ZAWSZE w staniku
    w nocy ZAWSZE bez

😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Ja także spię bez…
    Zupełnie na golaska przyjemnie jest spać u boku faceta…pod warunkiem oczywiżcie, że nie istnieje ryzyko, iż ktoż niespodziewanie wejdzie do pokoju…ehh 🙄

[usunięto_link] wrote:

Ja równeż żpie bez, często tez chodzę bez, szczególnie do bluzeczek i sukienek na ramiączka

W ciągu dnia bez to chodzę co najwyżej po domku.. Jakos nie mogę się przełamac jeżeli chodzi o wyjżcie bez np. na miasto… To chyba wynika z tego, że mam mały biust…no i spojrzenia facetów w jego kierunku nie napawałyby mnie „dumą” a wpedzały co najwyżej w kompleksy.. 😕

No ale lato mamy….więc….kto wie… 8) zawsze musi być ten pierwszy raz 😆

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

nigdy wczesniej nie wpadlabym na pomysl zeby spac w staniku, dzis po przeczytaniu tego tematu probowalam, ale dla mnie to niewykonalne.

malena
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

zawsze spie bez stanika i bez majtek.. no cjest po to zeby cale cialo odpoczelo 🙂 zazwyczaj spie w luznej pizamce:0 szczerze mowiac nigdy nie wpadlabym na to ze spanie w staniku moze sprawic ze piesi beda jedrniejsze… lepiej uzyc balsamu ujedrniającego niz katowac sie w staniku:)

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

ja spie bez stanika,tak jest najzdrowiej 🙂 na jedrny biust dobra jest zimna woda no i oczywiscie cwiczenia 😀

Renia13
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 7
    • Bywalec

Wydaje mi sie, ze powinno sie spac bez stanika. Tak jak pisalas, zmniejsza ukrwienie [???] czy cos takiego. 😉 Ja osobiscie spie bez niego.

Mniszka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Nie wyobrazam sobie spania w staniku, to przeciez mega niewygodne

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

jak mozna spac w staniku???????????/dla mnie to koszmar

Madelaine5
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Hm chyba spytam mojego ginejkologa jak nast razem pojde, bo mnie zaintrygowalyscie i sama sie zastanawiac jak jest zdrowiej

Pola13
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ja spie bez stanika bo z to by bylo nie wygodnie.Bleeeee…. Ale w majtkach spie i w luznej bluzecce piezamowej. 🙂 Pa,pa pozdro

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " W staniku czy bez??"

Przewiń na górę