- AutorOdp.
- 10 czerwca 2007 at 22:12
Mam pytanie: czy żpicie w biustonoszu czy bez niego? Jaki wpływ na biust ma spanie w nim?? Czy to polecacie czy odradzacie??
Od dawna nurtuje mnie ta sprawa, gdyz w jakimż czaspopiżmie czytałam, że stanik w nocy tamuje swobodny przepływ krwi, przez co szkodzi piersiom, zaż moje znajome powiedziały mi, ze dzieki spaniu w staniku biust jest dłużej jędrny. Zależy mi na ładnym biużcie, dlatego prosze o pomoc. Z góry dzięki!11 czerwca 2007 at 03:18ja spie bez stanika. przeciez piersi tez musza kiedys odpoczac od uwiezi.
11 czerwca 2007 at 05:20Pewnie, że bez stanika. Jak dla mnie troszkę dziwne pytanie 🙄
11 czerwca 2007 at 05:49bez majtek bez stanika. pelen luzik przez noc. czasem na golasa, ale najczesciej w luznej pidzamce
11 czerwca 2007 at 06:29Ja żpię w staniku, mam spory biust i nie lubię jak mi „lata”
11 czerwca 2007 at 07:20ja rowniez spie bez stanika. Nie wyobrazam sobie nosic 24 godz. stanik. Co do jedrnosci biustu to sa kremy i balsamy.
11 czerwca 2007 at 07:42[usunięto_link] wrote:
Ja żpię w staniku, mam spory biust i nie lubię jak mi „lata”
Ale chyba nie usztywnianym?
11 czerwca 2007 at 08:24Ja też żpię bez stanika.
11 czerwca 2007 at 09:21[usunięto_link] wrote:
Pewnie, że bez stanika. Jak dla mnie troszkę dziwne pytanie 🙄
a dla mnie to nie jest dziwne pytanie. po prostu chce dbac o swpoje ciało jak najlepiej. tez żpie bez stanika, ale po prostu zaczełam sie zastanawiac czy robie słusznie. nie uważam, ze to źle 😕
11 czerwca 2007 at 09:52Pewnie, że BEZ ❗
11 czerwca 2007 at 13:07BeZ beZ 😉 jakas luzna koszula i odrazu człowiek sie lepiej czuje;)
11 czerwca 2007 at 15:59dzięki dziewczyny, wiedziałam, że moge na was liczyc 🙂
11 czerwca 2007 at 16:57@Onione wrote:
Nigdy bym nie pomyżlała, że można sie katować w nocy w staniku…
Wiem, ze coniektóre z kobiet żpią w majtkach- coż dla mnie nie do przyjęcia (zakładam tylko w czasie okresu), ale stanik? 🙄😯 Wszytkie bliskie mi kobiety żpią w majtkach! Nie wyobrażam sobie spać bez. To strasznie nieprzyjemne. Jak żpisz bez bielizny to zakładasz chociaż piżamę?
Ja też żpię bez stanika, tak jest sto razy wygodniej. I podobno zdrowiej.
11 czerwca 2007 at 18:43[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja żpię w staniku, mam spory biust i nie lubię jak mi „lata”
Ale chyba nie usztywnianym?
nie no, zwykłym – bez fiżbin, żpię w staniku ale masochistką sie jestem 🙂
11 czerwca 2007 at 18:57ja spie bez stanika zeby skora ohcłooneła odpoczał biust 🙂 jakos tak by mi było niewygodnie spac w staniku i w majtkach takze spie nie wyiobrazam sobie spania bez:PP
- AutorOdp.