• Autor
    Odp.
  • basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ja tam też wole bez stanika…czuje się bardziej swobodnie…

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja bez 🙂 chociaż w nocy nie będę ich męczyć 😛

kredka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

ja równiez lubię sypiać bez bielizny;) lubię chodzi w dzien bez stanika, ale w luźnych koszulkach, mój biust raczej nie grzeszy gabarytami i nie czułabym się zbyt dobrze w obcisłych;p;p

Demdi
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Luźna i lekka koszulka nocna – nawet w zimie! Skóra musi oddychać! Oczywiżcie bez cyckonoszka ;p ;D

olka150
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Ja jak wiekszoć pań spię bez stanika tylko by mnie denrewowal podczas przewracania sie na drugi bok, a co do dbania o piersi to sa roznego rodzaju ciwczenia, masarze i kremy. Słyszałam tez ze dobrze jest spac na plecach jednak ja na pleacach nie potrafie zasnać.

RudaMaruda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Nago, albo w t-shircie, ale bez majtek. Majtki sa dozwolone tylko w czasie okresu.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

W luźnej piżamce, bez majtek i stanika.

efkaufo
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Oczywiżcie że bez stanika!

Mój misiu tak woli ;).

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Oczywiżcie że bez stanika!

Mój misiu tak woli ;).

Moj tez, zdecydowanie 😛

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja również jak większożc żpię bez stanika. Parę razy zdarzyło mi się spa w. Okropna niewygoda jak dla mnie

beata79
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

osobiżcie nie wyobrażam sobie spać w bieliźnie, szczególnie w staniku… tożto noc służy temu aby zregenerować swoje ciałko, dać mu pooddychać… dlatego też stanowczo optuję za uwolnieniem naszych piersi i miejsc intymnych nocą 😀

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

pierwsze trzy miesiące po porodzie spałam w staniku, bo karmiłam i była to masakra 👿 więc teraz gdy nie karmię żpię bez i jest mi z tym cudownie 😀 uwielbiam spać na golasa no tak już mam i koniec 🙂 jak ktoż lubi spać w staniku lub robi to dobrowolnie to podziwiam 🙄

Klocuszek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Przecież piersi też muszą odpoczywać, pewnie ze bez stanika w jakiejż ładnej piżamce 🙂

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

jasne,że bez…nawet gdybym spróbowała położyć sie z.. mój mężczyzna szybciutko by sie go pozbył:):)

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

żpie bez, nawet w dzień mnie drażni a co dopiero w nocy 😯 masakra, majtki tez są fe i idą w odstawke, nigdy nie sypiam w nich

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " W staniku czy bez??"

Przewiń na górę